TROUWLOCATIES NOORD-HOLLAND

Willen jullie trouwen in de provincie Zuid-Holland? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan te gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Eau Lounge Rotterdam

Eau Lounge Rotterdam

Eau Lounge Rotterdam is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Eau Lounge Rotterdam

Boompjes 750
3011 XZ, Rotterdam
info@eaulounge.nl
http://www.eaulounge.nl/trouwen-rotterdam
06 43005211

Landgoed Te Werve Rijswijk

Landgoed Te Werve Rijswijk

Te Werve in Rijswijk is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Landgoed Te Werve Rijswijk

Van Vredenburchweg 101
2283 TC , Rijswijk
info@tewerve.nl
http://www.tewerve.nl/
070-39 09 711

Hipper Gorinchem

Hipper Gorinchem

Hipper in Gorinchem is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Hipper Gorinchem

Torenstraat 1a
4201 GS , Gorinchem
info@hipper.nl
http://www.hipper.nl/
0183-666695

De Raedtskelder Dordrecht

De Raedtskelder Dordrecht

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? De Raedtskelder in Dordrecht biedt een prachtige locatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

De Raedtskelder Dordrecht

Stadhuisplein 1
3311 CR, Historische Binnenstad
info@raedtskelder.nl
http://www.deraedtskelder.nl/
078 6356358

Herberg Vlietzicht Rijswijk

Herberg Vlietzicht Rijswijk

Herberg Vlietzicht Rijswijk is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Herberg Vlietzicht Rijswijk

Jaagpad 7
2288 AB , Rijswijk
info@vlietzigt.nl
http://www.vlietzigt.nl/
015 2131004

Wollebrand Honselersdijk

Partycentrum Wollebrand Honselersdijk

Partycentrum Wollebrand in Honselersdijk is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Partycentrum Wollebrand Honselersdijk

Broekpolderlaan 10
2675 LJ , Honselersdijk
info@kabelskibaan.nl
http://www.kabelskibaan.nl/
0174 641 144

Wet’n Wild Alphen a/d Rijn

Wet’n Wild Alphen aan de Rijn

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Wet’n Wild in Alphen aan de Rijn! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Wet’n Wild Alphen aan de Rijn

Sportlaan 5
2406 LD, Alphen aan den Rijn
info@wetwild.nl
http://www.wetnwild.nl/
0172 472412

Oude Stadhuis Gouda

Oude Stadhuis Gouda

Oude Stadhuis in Gouda is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Blue Lagoon Den Haag

Blue Lagoon Den Haag

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Blue Lagoon in Den Haag worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Blue Lagoon Den Haag

Scheveningseslag 109
2586 KW , Den Haag
info@bluelagoon.nl
http://www.bluelagoon.nl/
070 3501225

Abel Grand Cafe Poortugaal

Abel Grand Cafe Poortugaal

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Abel Grand Cafe in Poortugaal! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Abel Grand Cafe Poortugaal

Albrandswaardsedijk 196
3172 XB, Poortugaal
info@abel-restaurant.nl
http://www.abel-restaurant.nl/
010 5011500

Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen

Evenementenlocatie Vlaadingen is een uniek gelegen buitenplaats waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Buitenplaats Vlaardingen

Zuidbuurt 85
3132 KA , Vlaardingen
info@buitenplaatsvlaardingen.nl
http://www.buitenplaatsvlaardingen.nl/
010 4359222

Carlton Oasis Spijkenisse

Carlton Oasis Hotel Spijkenisse

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Carlton Oasis Hotel Spijkenisse

Curieweg 1
3208 KJ , Spijkenisse
info@carltonoasishotel.nl
http://www.carlton.nl/oasis/
+31 (0)181 62 52 22

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin & Kruidberg is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort-Noord
info@duin-kruidberg.nl
https://www.duin-kruidberg.nl
0031 (0)23 512 1800

Strandclub Zwoel HVH

Strandclub Zwoel Hoek van Holland

Stel je voor… jullie huwelijk bij Zwoel Hoek van Holland, trouwen op het strand, receptie op het terras en feesten in de feestzaal. Klinkt als een perfecte bruiloft. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Strandclub Zwoel Hoek van Holland

Zeekant 57
3151 HW , Hoek van Holland
info@strandclubzwoel.nl
http://www.strandclubzwoel.nl
0174-310095

De Oliphant Rotterdam

Landhuis de Oliphant Rotterdam

De Oliphant in Rotterdam is een uniek gelegen landhuis waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Landhuis de Oliphant Rotterdam

Zandweg 90
3084 ND, Rotterdam
info@oliphant.nl
http://www.oliphant.nl/
010 42 90 889

De Bles Leidschendam

De Bles Leidschendam

De Bles in Leidschendam is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

De Bles Leidschendam

Doctor van Noortstraat 154
2266 HC , Leidschendam
info@debleshoreca.nl
http://www.debleshoreca.nl/
071 5801590

De Koepel Voorburg

Brasserie De Koepel Voorburg

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Brasserie De Koepel in Voorburg worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Brasserie De Koepel Voorburg

Oosteinde 1
2271 EA, Voorburg
info@brasseriedekoepel.nl
http://www.brasseriedekoepel.nl/
070 3693572

Brasserie Zalmhuis Rotterdam

Brasserie Zalmhuis Rotterdam

Brasserie Zalmhuis in Rotterdam is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Brasserie Zalmhuis Rotterdam

Schaardijk 396
2909 LA, Rotterdam
info@zalmhuisrotterdam.nl
http://www.zalmhuis.nl/
010 2665050