OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat wij wellicht voor jullie feest kunnen betekenen? Via het onderstaande formulier vraagt u snel en eenvoudig een heldere offerte aan. Na uw aanvraag gaan wij zo snel mogelijk voor jullie aan de slag om met een passend voorstel te komen. Komen jullie er niet helemaal uit? Laat het ons dan gerust weten. Wij helpen jullie graag!

Offerte aanvragen
Step 1 of 5

INTRODUCTIEGESPREK

Persoonlijke kennismaking

In het introductiegesprek maken jullie kennis met Bonnema DJ Shows en adviseren wij jullie persoonlijk bij alle feestplannen. Samen nemen wij alle wensen en details door waarna een overzichtelijk feestplan inclusief offerte wordt opgesteld. 

Locatie naar keuze

Komen jullie liever niet naar ons? Wij komen graag bij jullie thuis om alle punten door te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om op de feestlocatie af te spreken. Mochten jullie bij ons op kantoor langs willen komen dan kunnen jullie onze shows live bekijken!

Geheel vrijblijvend

Het introductiegesprek is geheel vrijblijvend. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er geen beslissing genomen kan worden na een persoonlijk gesprek. Jullie zitten dus nergens aan vast!