TROUWLOCATIES OVERIJSSEL

Willen jullie trouwen in de provincie Overijssel? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

De Kaaihof Genemuiden 

De Kaaihof Genemuiden

De Kaaihof Genemuiden is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

De Kaaihof Genemuiden

Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
info@dekaaihof.nl
https://dekaaihof.nl
038 – 385 45 33

Den Alerdinck Laag Zuthem

Den Alerdinck Laag Zuthem

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Den Alerdinck Laag Zuthem worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Den Alerdinck Laag Zuthem

Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem
info@alerdinck.nl
https://alerdinck.nl
06-555-555-44

Smits Paviljoen Giethoorn

Smits Paviljoen Giethoorn

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Smits Paviljoen Giethoorn! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Smits Paviljoen Giethoorn

Binnenpad 29A
8355 BR Giethoorn
info@smitspaviljoen.nl
http://www.smitspaviljoen.nl
0521 361 215

Dorset Borne

Dorset Borne

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Dorset in Borne! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Dorset Borne

Grotestraat 167
7622 GE Borne
Office@dorset.nl
https://www.dorset.nl
074 – 266 19 25

Vliegerhuys Zwolle

Vliegerhuys Zwolle

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Vliegerhuys in Zwolle biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Vliegerhuys Zwolle

Nieuwstraat 55
8011 TM Zwolle
Info@vliegerhuys.nl
http://www.vliegerhuys.nl
038 4221206

De UitkijkHellendoorn

De Uitkijk Hellendoorn

De Uitkijk Hellendoorn is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

De Uitkijk Hellendoorn

Hellendoornsebergweg 8
7447 PA Hellendoorn
info@landgoeddeuitkijk.nl
http://landgoeddeuitkijk.nl
0548 654 117

Bad Boekelo Enschede

Bad Boekelo Enschede

Bad Boekelo Enschede is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Bad Boekelo Enschede

Oude Deldenerweg 203
7548 PM Enschede
receptie.badboekelo@sheetz.nl
https://sheetz.nl/resortbadboekelo/index.html
053 428 3005

Omni Mobilae Heino

Omni Mobilae Heino

Omni Mobilae Heino is een uniek gelegen lounge waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Omni Mobilae Heino

Berkendijk 10
8141 RD Heino
info@omnimobilae.nl
https://www.omnimobilae.nl
0572 355 876

Boode in Bathmen

Boode in Bathmen

Boode in Bathmen is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Boode in Bathmen

Brink 10
7437 AM Bathmen
info@boode.nl
https://boode.nl
0570 542 600