TROUWLOCATIES ZEELAND

Willen jullie trouwen in de provincie Zeeland? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Slot Moermond Renesse

Slot Moermond Renesse

Slot Moermond Renesse is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Het Veerse Meer Arnemuiden

Het Veerse Meer Arnemuiden

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op het Veerse Meer in Arnemuiden worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Het Veerse Meer Arnemuiden

Zeekraal 18
4341 RZ Arnemuiden
info@veersemeer.nl
https://www.trouwenbijfletcher.nl
0118 – 820 388

Kasteel het Arendsslot

Kasteel het Arendsslot

Kasteel het Arendsslot is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen.

Kasteel het Arendsslot

Noordzakweg 21
4458 RA ’s Heer Arendskerke
info@arendsslot.nl
https://www.arendsslot.nl
0113 613 722