WHITE Basis DJ Show


Onze WHITE Basis DJ Show heeft alles in huis voor elke feestelijke gelegenheden tot ongeveer 65 gasten. Door de strakke witte meubels past deze vrijwel op iedere locatie. De WHITE Basis DJ Show heeft naast de zuilen en DJ Booth onder andere een professionele geluidsinstallatie, intelligente lichteffecten en een Pioneer DJ set. Uiteraard zorgt een passende allround DJ voor het complete plaatje!

Het geluidssysteem wordt aangepast aan de feestzaal zodat de juiste balans qua geluid van toepassing is. De lichteffecten op de zuilen zorgen voor een strakke lichtshow. Doordat deze, en de LED zuilen, door de DJ met de computer wordt aangestuurd kan er voor ieder moment en setting de juiste snelheid en kleuren worden ingesteld. Zo kan er ook worden ingespeeld op hoogtepunten gedurende de avond.

WHITE Basis TV Show
WHITE Basis DJ Show
Catalogus aanvragen
Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Aant. personen

Wij adviseren deze show voor maximaal 65 gasten (uitbreiding mogelijk)

Afmeting

Minimaal: 233 x 100, Normaal: 275 cm x 100, Maximaal: 300 x 100

Op/afbouw tijd

+- 60 minuten opbouw, +- 20 minuten afbouw
Allround-DJ-Bonnema-Shows

Allround DJ

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

licht-geluid-bonnema-dj-shows

LED meubels

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

dj-show-bonnema-dj-set

Licht en geluid

De twee lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. In combinatie met de LED meubels een prachtig plaatje! Wij werken met A kwaliteit geluidssystemen die op basis van de zaal en het aantal personen wordt geleverd. 

extra-service-bonnema-dj-shows

Overige diensten

Naast een allround dj en de benodigde installaties zorgen wij ook dat alles op locatie geleverd, op en afgebouwd wordt. Wij zorgen dat de betrokken partijen, zoals de locatie, op de hoogte zijn van onze komst. Tevens nemen wij vooraf alle technische communicatie uit handen. Wel zo prettig!

SPECTACULAIRE EFFECTEN

AANBEVOLEN DJ SHOWS