WHITE Large DJ Show

Voor feesten en zalen waar het allemaal net wat groter mag is onze WHITE Large DJ Show uitermate geschikt. Met een grote lichtshow en een zware geluidsinstallatie aan boord is deze show helemaal klaar voor de grotere dansvloeren vanaf +- 150 gasten. Met uiteenlopende effecten, installaties en attributen is de Large DJ Show uit te breiden voor evenementen tot 1500 gasten. Net zoals al onze andere shows wordt de lichtshow op basis van een computersysteem aangestuurd. Hierdoor kan deze perfect op de juiste momenten worden bediend. Nieuwsgierig of de WHITE Large DJ Show uitkomst kan bieden op jullie feest? Wij denken graag met jullie mee. 

WHITE Large DJ Show
WHITE Large DJ Show
Catalogus aanvragen
Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Aant. personen

Wij adviseren deze show vanaf +- 150 tot +- 1500 (incl. uitbreiding) gasten 

Afmeting

Minimaal: 375 x 200, Normaal: 512 cm x 250, Maximaal: 500 x 250 (zonder uitbreiding)

Op/afbouw tijd

+- 90 minuten opbouw, +- 30 minuten afbouw
Allround-DJ-Bonnema-Shows

Allround DJ

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

licht-geluid-bonnema-dj-shows

LED meubels

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

dj-show-bonnema-dj-set

Licht en geluid

De twee lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. In combinatie met de LED meubels een prachtig plaatje! Wij werken met A kwaliteit geluidssystemen die op basis van de zaal en het aantal personen wordt geleverd. 

extra-service-bonnema-dj-shows

Overige diensten

Naast een allround dj en de benodigde installaties zorgen wij ook dat alles op locatie geleverd, op en afgebouwd wordt. Wij zorgen dat de betrokken partijen, zoals de locatie, op de hoogte zijn van onze komst. Tevens nemen wij vooraf alle technische communicatie uit handen. Wel zo prettig!

SPECTACULAIRE EFFECTEN

AANBEVOLEN DJ SHOWS