STUDENTENFEEST DJ VOOR DÉ AVOND VAN HET JAAR

studentenfeest DJ van Nederland boek je bij Bonnema! Niet alleen omdat we de afgelopen jaren al duizenden studenten van de vloer los kregen. Maar ook omdat we met zekerheid durven te stellen dat we, met veel ervaring, ieder studentenfeest tot een groot succes maken. Aangezien een studentenfeest een compleet andere tak van sport is, moet je hier wel kaas van hebben gegeten. En dat hebben we. Van gala’s in prachtige kastelen met 150 studenten, tot jaarfeesten in massale rustieke hallen met 1.000 man. Niets is voor ons te gek. Willen jullie de perfecte studentenfeest DJ boeken? We komen graag langs om jullie van A tot Z bij te staan.

UNIEKE IDEEEN, FANTASTISCHE OPLOSSINGEN

Ieder studentenfeest vraagt om een andere aanpak. Dit omdat iedere locatie, vereniging, en ieder doel anders is. Vooraf bekijken we de locatie, bespreken we jullie wensen, en geven hierbij aansluitende oplossingen aan. Hierna maken we een visualisatie om alles goed in beeld te brengen. Uiteindelijk is iedere show voor iedere vereniging dan ook anders. Dit noemen we ook wel uniek. En wij vinden dat dat zo hoort.

EIGEN DJ'S BINNEN DE VERENIGING? KOM MAAR OP!

Liever jullie eigen huis DJ achter de tafels dan onze studentenfeest DJ? Geen probleem! Door onze universele techniek kan de DJ staan, inpluggen en gaan. Ideaal als jullie de platen uit de vereniging mee naar de locatie willen brengen! Ook met onze studentenfeest DJ knallen? Het is altijd mogelijk om verschillende artiesten met elkaar te laten afwisselen.

AANBEVOLEN STUDENTENFEEST DJ SHOWS

WAAROM EEN STUDENTENFEEST DJ VAN BONNEMA?

Grootste verenigingen van Nederland

De grootste studentenverenigingen van Nederland hebben wij mogen voorzien van fantastische DJ shows. Mede door onze ervaring, unieke ideeën en goede realisatie wisten we alle verenigingen te verbluffen met perfecte shows. Doordat we voor ieder studentenfeest aparte lichtplannen en visualisaties maken, is er nooit een feest hetzelfde. Benieuwd hoe we de studentenfeest DJ bij jullie zullen laten knallen? Maak een afspraak met ons! 

Focus voor vereniging én locatie

Studentenfeesten worden gehouden op de mooiste locaties van Nederland. Met de focus op de mooie elementen van deze feestzaal proberen we iedere keer alles uit de locatie te halen. Dit doen we mede door de locatie van buiten en binnen uit te lichten. Aangezien wij met de nieuwste LED techniek werken is het mogelijk om iedere gewenste kleur te gebruiken. Ook de kleuren van jullie vereniging! 

Voor ieder budget een DJ show

Voor ieder budget een studentenfeest DJ. Dat is het doel. Voor alle soorten gelegenheden, grote en kleine gastenlijsten, bieden onze DJ shows waanzinnige oplossingen. Al onze offertes zijn eerlijk, mooi en nooit te duur. Aangezien wij vinden dat een show alleen compleet afgeleverd moet worden, leveren wij net wat meer dan onze collega’s. Diensten of installaties die echt benodigd zijn voor een mooie DJ show zitten bij ons altijd inbegrepen. Wel zo transparant toch?

VRAGEN?

gesprek_tekst_contact_klein