Dé studentenfeest DJ voor een fantastisch feest!

Is het lustrumgala aangebroken? Of zijn jullie het jaarlijkse studentenfeest aan het organiseren? Tijd om dit jaar goed uit te pakken! Bonnema verzorgt jaarlijks talloze studentenfeesten op de meest prachtige feestlocaties in heel Nederland. Naast een gelikte DJ Show zorgen wij voor een passende studentenfeest DJ. Een DJ die exact weet hoe hij studenten hét feest van het jaar moet geven. Leuk weetje; Een studentenfeest DJ bij Bonnema is zeer goed te betalen. Meestal een stukje goedkoper dan onze collega’s. Hou die centen maar in de pot!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Alles geregeld voor jullie studentenfeest of gala!

Strakke DJ Shows

Onze DJ shows zijn uniek, modern, stoer en robuust. Voor ieder feest hebben wij een show die past bij het thema, setting of sfeer. Perfect voor jullie studentenfeest dus! 

Ervaren allround DJ’s

Leuk zo’n strakke show, maar de DJ is veel belangrijker. Klopt! Onze DJ’s zijn ervaren professionals en zijn volledig thuis in het draaien van studentenfeesten, gala’s of dispuutfeesten!

Prettige service

Wij lopen graag een stukje harder. In principe zijn er weinig zaken waar jullie je druk over hoeven te maken in de aanloop van jullie feest. Alles met betrekking tot het feest nemen wij uit handen. Zelfs de communicatie met de locatie. Goed toch?

Studenten prijzen

Mooie prijzen. Dat durfen wij wel te stellen. Voor ieder budget hebben wij prachtige DJ shows die succesvolle feesten kunnen garanderen. In een introductiegesprek nemen wij alles uitgebreid door. Gevolgd door een heerlijke all-in offerte!

Een studentenfeest DJ met dezelfde leeftijd

Studentenfeesten zijn van nature al ontzettend gaaf. Maar zeg nou zelf; Een goede DJ is onmisbaar voor een onvergetelijke avond. Het is belangrijk dat de DJ voor jullie studentenfeest exact weet wat de vloer nodig heeft voor een denderende dansvloer. Bonnema werkt uitsluitend met jonge en frisse allround DJ’s. Niet dat oudere DJ’s minder zijn, in tegendeel, maar ze hebben wel de klik die zorgt voor een informele sfeer. Een DJ waar iedereen op af kan stappen zeg maar! 

Onze studentenfeest DJ’s hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende gelegenheden. Dit is niet alleen belangrijk om universeel inzetbaar te zijn, maar ook om werkelijk met alle genres om te kunnen gaan. Laat een studentenfeest nou net een feest zijn waar de meest verschillende genres en tijden voorbij komen. Je snapt ‘m al!

DJ Arnoud tijdens een studentengala

Een waanzinnig studentenfeest in 4 stappen

Een geslaagd feest vraagt om een uitgebreide voorbereiding. In ons 4 stappenplan leggen wij de weg naar jullie studentenfeest aanvliegen. Handig om te weten! Kunnen jullie niet wachten om met het feest aan de slag te gaan? Neem dan direct contact met ons op, vraag een offerte aan of plan een gesprek!

 

 1. Vrijblijvend introductiegesprek
  Voorafgaand aan jullie studentenfeest of lustrumgala nemen wij al jullie wensen, ideeën en eisen uitgebreid door. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor of op de feestlocatie.
 2. Feestplan & offerte
  Kort na onze ontmoeting ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte (als jullie deze nog niet hadden ontvangen)
 3. Voorbereiding studentenfeest
  Zijn jullie akkoord? Hebben jullie er al zin in? Perfect! Wij kunnen nu aan de slag met de voorbereiding van de praktische zaken. Jullie studentenfeest DJ bereidt zich alvast voor op zijn muzieksamenstelling.
 4. Party time!
  De DJ show wordt opgebouwd, de installatie nogmaals uitgebreid getest, en dan kan het feest beginnen!

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Kosten studentenfeest DJ

Een DJ voor een verjaardagsfeest

Gaaf zo’n mooie DJ show, leuk zo’n knappe en ervaren DJ. Maar wat gaat dit allemaal kosten? Laten wij je grootste angst maar gelijk wegnemen. Het is zeer betaalbaar! Bonnema DJ Shows houdt feesten graag betaalbaar. Een DJ inclusief alle benodigde apparatuur, transport door heel Nederland en een passende studentenfeest DJ heb je al in huis voor €599 euro. Niet zo’n gigantische klap op jullie spaarpot. Daar hadden wij al rekening mee gehouden!

Uiteraard zijn er verschillende DJ shows met verschillende prijsklasse. Daarnaast hebben wij waanzinnige aanvullingen in huis om jullie studentenfeest of gala net dat extra zetje te geven. Een heldere all-in offerte zorgt altijd voor een mooi totaalplaatje zodat jullie rustig nog eens na kunnen lezen welke kosten er allemaal bij komen kijken. Je hoort het al. Voor ieder budget hebben wij dus waanzinnige oplossingen.

Wat draait de DJ op een studentenfeest?

Laten wij eerlijk zijn; In de praktijk verschillende de gewenste muziekgenres voor studentenfeesten of gala’s niet zo met elkaar. Het zijn voornamelijk de onvergetelijke hitjes uit alle jaren met een mengelmoesje van de hedendaagse hits. Omdat alle DJ’s van Bonnema allround kunnen draaien ben je dus verzekerd van een dynamische muzieksamenstelling samengesteld in een vlekkeloze mix.

Uiteraard hebben de meeste verenigingen nog wel bepaalde nummers of genres die onmisbaar zijn op de avond. In een vrijblijvend gesprek vooraf nemen wij al jullie wensen uitgebreid door. Hier komen onder anderen ook de muziekgenres voorbij. Hebben jullie specifieke nummers of liederen van de vereniging? De studentenfeest DJ zet ze maar al te graag voor jullie klaar. Krijg je tijdens het feest inspiratie? Je bent niet te laat! Door middel van onze verzoekkaartjes vraag je snel en gemakkelijk je favoriete klassieker aan. Handig toch?

De muziek van een feest DJ

Verzoekjes voor de studentenfeest DJ

Wat is een feest zonder het aanvragen van verzoekjes? Precies! Onze verzoekkaartjes zijn super handig om gemakkelijk je favoriete hitje aan te vragen bij de studentenfeest DJ. Zo weet je zeker dat hij niet meer om je heen kan! De verzoekkaartjes verspreiden wij door de zaal. Op deze manier zorg je niet alleen voor een informele klik met de DJ, het biedt ook de kans om je stem te laten horen. Want ja, feesten doen wij samen!

Uiteraard zitten er altijd een aantal feestgangers tussen die een hele bijzondere muzieksmaak hebben. Wees niet bang dat wij zonder verstand op die play knop gaan drukken. Alle verzoekjes worden goed door de studentenfeest DJ gescreend. Zo weet je zeker dat de nummers passen in het geheel, dat er netjes gemixt zal worden en dat er geen logische tempo verdeling is gedurende de avond! Wordt je verzoekje niet direct gedraaid? Het kan zijn dat de DJ het aangevraagde nummer liever iets later draait om de sfeer op de vloer optimaal te houden!

Bruiloft DJ draait jullie verzoeken

Eigen studentenfeest DJ in de vereniging?

DJ Huib tijdens een studentenfeest in Gelderland

Hebben jullie een eigen huis DJ? Gaaf! Wij geven hem maar al te graag een podium tijdens jullie studentenfeest. Samen nemen wij de eventuele benodigdheden door zodat jullie huis DJ een lekker setje kan draaien op het feest.

De combinatie met jullie eigen huis DJ en een studentenfeest DJ van Bonnema werkt fantastisch! Zo kunnen zij bepaalde delen van de avond draaien. In de praktijk gebeurd dit regelmatig. Wij helpen jullie hier maar al te graag mee op weg. 

Liever enkel een DJ show en installaties huren? Ook dat is geen probleem. Jullie huis DJ kan eenmaal aangekomen op de locatie gemakkelijk inprikken en het feest starten!

Nog geen locatie? Galalocaties.nl!

Hebben jullie nog geen locatie gevonden voor jullie lustrumgala of studentenfeest? Onze partner galalocaties.nl helpt jullie, geheel vrijblijvend, met het zoeken naar de juiste locatie voor het studentenfeest.

Barend Visser, eigenaar van Galalocaties, heeft al jarenlang ervaring in het ondersteunen van verenigingen van disputen voor gala’s en feesten. Op basis van jullie wensen en budget stelt hij snel verschillende mogelijkheden aan jullie voor. De verdere organisatie neemt Galalocaties uit handen. Handig toch? Talloze grote verenigingen gingen jullie voor.

De beste oplossing voor je studentenfeest

Een offerte aanvragen voor dé studentenfeest DJ

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en kosten? Wij maken maar al te graag een mooie offerte voor jullie in orde! Via het onderstaande formulier vraag je deze gemakkelijk aan. Liever telefonisch doen? Uiteraard mag dat ook. Neem hiervoor contact met ons op

Step 1 of 5