Bruiloft DJ in Zwolle

Jullie trouwfeest in Zwolle, Dé bruiloft DJ in Zwolle!

Na jullie bijzonder trouwdag in Zwolle moet de afsluiting van de dag goed gevierd worden! Uiteraard hoort daar een fantastisch feest bij! Wij van Bonnema DJ Shows zorgen al jarenlang voor volle vloeren met één van onze Bruiloft DJ’s in Zwolle. Door jarenlange ervaring weten wij exact welke ingrediënten een onvergetelijk trouwfeest nodig heeft! De meeste trouwlocaties in Zwolle kennen wij goed. Hierdoor kunnen wij snel inschatten wat er voor jullie wensen en locatie noodzakelijk is! In een vrijblijvend gesprek vooraf nemen wij altijd jullie wensen uitgebreid door. Hiermee creëren wij jullie persoonlijke feestkompas!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloft DJ Zwolle

Een passende bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Zwolle. Daar gaan wij voor! In een voorgesprek nemen wij al jullie wensen en ideeën door om in te kunnen schatten welke van onze 3 DJ’s perfect past bij jullie trouwfeest.

DJ Show die bij jullie past

Afhankelijk van het aantal avondgasten, de trouwlocatie in Zwolle, en jullie eigen wensen helpen wij jullie met zoeken naar de geschikte DJ Show. Bonnema levert verschillende soorten en maten DJ Shows. In het voorgesprek nemen wij uitgebreid door welke het beste bij jullie past!

Eerlijke tarieven

Voor iedere DJ Show, opties en diensten hanteren wij eerlijke tarieven. Trouwen is al duur genoeg! In vergelijking met onze collega DJ’s hanteren wij lagere all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

De juiste voorbereiding

In de aanloop van jullie bruiloft in Zwolle houden wij nauw contact om jullie persoonlijke feestplan te optimaliseren. Daarnaast nemen wij ook de communicatie uit handen met eventuele andere partijen en leveranciers. Bijvoorbeeld jullie trouwlocatie in Zwolle en ceremoniemeester.

Voorbereiding in 4 stappen

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het trouwfeest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Direct na het introductiegesprek nemen wij met onze 3 vaste DJ’s jullie feest wensen uitgebreid door. Samen bekijken wij welke bruiloft DJ het beste aansluit bij de doorgenomen muziekvoorkeuren, jullie wensen en planning voor jullie bruiloft in Zwolle. Uiteindelijk stellen wij de gekozen DJ aan jullie waarna wij een persoonlijke kennismaking met de DJ inplannen. 

Slaan wij de handen in één voor jullie trouwfeest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereid de DJ zich voor op de doorgenomen muziekwensen en het avondprogramma waar hij rekening mee moet houden. Wij ondertussen de planning op, nemen contact op met jullie trouwlocatie in Zwolle en nemen eventuele details met jullie ceremoniemeester door. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen!

Jullie bruiloft is aangebroken! Nadat jullie hebben genoten van een prachtige dag arriveert jullie Bruiloft DJ in Zwolle. Samen met zijn collega zorgt hij dat de show volgens afspraak wordt opgebouwd. Wij controleren de systemen, poetsen de speakers nog even op en dan is het zover; jullie trouwfeest! 

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

PhotoBooth en Bruiloft DJ Amsterdam

De Bruiloft DJ Zwolle met de Bonnema PhotoBooth

Een PhotoBooth op je trouwfeest. Hoe uniek is dat? Je kent het wel. Samen met je gasten lachen gieren en brullen vóór de camera! One PhotoBooth is uitgerust met een professionele spiegelreflex camera en een officiële DNP fotoprinter! Hierdoor worden alle fotostrips razendsnel en in goede kwaliteit afgedrukt. Via de PhotoBooth schieten jullie onbeperkt foto’s welke jullie ook nog eens zonder limiet kunnen afdrukken. Alle foto’s ontvangen jullie na de bruiloft ook nog eens digitaal. Gaaf toch?

De 10 populairste nummers voor het bruiloft feest:

  1. André Hazes Jr. – Leef.
  2. Jim Jacobs ea – The Grease Mega-Mix.
  3. Nena – 99 Luftballons.
  4. Meat Loaf – Paradise by the dashboard light.
  5. De Sjonnies – Dans je de hele nacht met mij.
  6. André Hazes – Zij gelooft in mij.
  7. Katrina and the Waves – Walking on sunshine.
  8. Dolly Dots – Love me just a little bit more.
  9. Los del Rio – Macarena.
  10. Wolter Kroes – Ik heb de hele nacht liggen dromen.

Bruiloft muziek DJ Zwolle

Perfecte shows voor een Bruiloft DJ Zwolle

Trouwen in Zwolle met een thema

Jullie Bruiloft DJ in Zwolle. Rustiek of strak?

Hebben jullie een kasteel, landgoed of beachclub als trouwlocatie? Dan zijn onze RUSTIEKE DJ Shows wellicht een perfect idee! De robuuste meubels met geïntegreerde LED verlichting zorgen voor een bijzondere uitstraling welke goed kunnen aansluiten aan de sfeer van jullie locatie in Zwolle!

Onze RUSTIEKE DJ Shows bestaan uit een stoere DJ Booth, 2 of 4 LED Zuilen (met bewegende lichteffecten), een professionele geluidsinstallatie en alle overige zaken die zorgen voor een fantastisch trouwfeest in Zwolle!

Strakke DJ Show? Ga voor onze WHITE DJ Shows!

Onze WHITE DJ Shows zijn onze meeste geboekte bruiloft DJ Shows. Dit heeft voornamelijk te maken met de strakke witte LED meubels die op de meeste locaties prachtig staan! Alle meubels zijn voorzien van multicolor LED verlichting welke op iedere gewenste kleur ingesteld kunnen worden! Naast de juiste DJ Show zorgt een allround Bruiloft DJ in Zwolle voor een fantastisch trouwfeest.

Twijfeleen jullie welke DJ Shows het beste geschikt is voor het trouwfeest in Zwolle? Wellicht hebben wij wel foto’s in ons archief van deze DJ Shows op jullie locatie. Aangezien wij jaarlijks op talloze mooie trouwlocaties komen, waaronder Zwolle, is deze kans zeker aanwezig. Vraag ons er gerust naar!

Bruiloft DJ Zwolle - RUSTIEK Basis DJ Shows

Wite DJ Show Zwolle

Prijzen van een bruiloft DJ in Zwolle

Een passende DJ show voor het schoolfeest

Wat kost dat nou, een bruiloft DJ in Zwolle? Wij merken vaak dat bruidsparen bang zijn voor een aanslag op hen trouwbudget. Dit is zeker niet nodig. Wij hanteren namelijk transparante all-in tarieven. Een all-in bruiloft DJ show hebben jullie al voor €649 euro!

Uiteraard hangt het ook sterk af van een aantal belangrijke factoren. Hoeveel gasten verwachten jullie op de bruiloft in Zwolle? Hoe groot is de zaal? Welke wensen hebben jullie zelf? Naast een geschikte DJ show bieden wij ook nog talloze aanvullingen qua effecten, waaronder Sparkulars en een PhotoBooth. Gaaf om jullie trouwfeest in Zwolle helemaal af te maken! 

Snel weten welke kosten voor jullie van toepassing zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door hier te klikken. Wij staan te popellen om voor jullie aan de slag te gaan! 

Dit vonden andere bruidsparen

4,9

Google recensies Bonnema DJ Shows5,0

Trouwlocaties in Zwolle

Hebben jullie nog geen trouwlocatie gevonden voor jullie bruiloft in Zwolle? Bekijk hieronder een aantal locaties waar wij regelmatig te vinden zijn. 

Verzoekjes tijdens jullie trouwfeest in Zwolle

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie bruiloft kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de Bruiloft DJ in Zwolle tijdens het trouwfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De Bruiloft DJ kijkt tijdens jullie bruiloft in Zwolle of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een Bruiloft DJ in Zwolle

Zijn jullie benieuwd hoe wij ook van jullie trouwfeest in Zwolle een groot spektakel maken? Via het onderstaande formulier vragen jullie gemakkelijk een offerte aan voor een Bruiloft DJ in Zwolle. Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om alle aangegeven wensen te verwerken in een mooie en eerlijke offerte. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Route Bonnema DJ Shows vanuit Zwolle

Ons kantoor in Andelst ligt een klein uurtje van Zwolle af. Willen jullie graag de mogelijkheden voor jullie trouwfeest door spreken in een persoonlijk gesprek met de Bruiloft DJ in Zwolle?  Dat kan zeker! Jullie kunnen bij ons op kantoor in Andelst langskomen en gelijk een kijkje nemen in onze showroom. Hoe jullie in Andelst komen? Via de onderstaande routeomschrijving komen jullie gemakkelijk vanuit Zwolle naar Andelst!

Vanuit Zwolle station naar ons kantoor in Andelst.

Vertrek vanuit Stationsplein. Na 45 meter, sla rechtsaf

Stationsplein. Na 80 meter, sla rechtsaf richting Stationsplein

Stationspassage. Na 40 meter, sla rechtsaf richting Stationspassage

Hanzelaan. Na 190 meter, sla rechtsaf richting Hanzelaan

Koggelaan. Na 390 meter, sla rechtsaf richting Koggelaan

Hanzeplein. Na 45 meter, sla linksaf richting Hanzeplein

N337, IJsselallee. Na 160 meter, sla rechtsaf richting IJsselallee/N337

A28E232, Kampen. Na 1,3 kilometer, neem de derde afslag op de rotonde naar de A28/E232 richting Kampen

A28E232. Na 360 meter, neem de afslag richting A28/E232

A50, Arnhem. Na 2,6 kilometer, neem de afslag naar de A50 richting Arnhem

A50, Arnhem. Na 34,9 kilometer, houd links aan bij A50 richting Arnhem

A50, Arnhem. Na 6,7 kilometer, houd links aan bij A50 richting Arnhem

A50, Arnhem. Na 2,7 kilometer, houd links aan bij A50 richting Arnhem

A50, Nijmegen Delhuijzenweg. Na 10,6 kilometer, Houd links aan bij Delhuijzenweg/A50 richting Nijmegen

A50, Rotterdam. Na 9,1 kilometer, neem de afslag naar de A50 richting Rotterdam

A15E31, Rotterdam. Na 14,8 kilometer, neem de afslag naar de A15/E31 richting Rotterdam

A15E31, Rotterdam. Na 370 meter, houd rechts aan bij A15/E31 richting Rotterdam

N836, Andelst Wageningsestraat. Na 3 kilometer, neem afslag 37 naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

N836, Andelst Wageningsestraat. Na 500 meter, sla linksaf naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

Industrieweg. Na 480 meter, sla linksaf richting Industrieweg

Na 120 meter

Je bent aangekomen bij Industrieweg. Je bestemming bevindt zich aan de linkerkant

De Bruiloft DJ bij jullie in Zwolle thuis

Liever de mogelijkheden met de Bruiloft DJ bij jullie thuis in Zwolle bespreken? Zo hoeven jullie de deur niet uit! Via de onderstaande knop kunnen jullie jullie gemakkelijk een vrijblijvend introductiegesprek In plannen met de Bruiloft DJ in Zwolle.

Bonnema DJ Shows in Andelst