Watergoed Valburg

Een feest bij Watergoed in Valburg, om nooit te vergeten!

Watergoed in Valburg; Een exclusieve en prachtige strandlocatie voor uiteenlopende feesten en gelegenheden met een DJ op het terras, in de kapschuur of op het strand. Bonnema is al jarenlang partner met Watergoed als het draait om de verzorging van fantastische feestavonden met passende DJ’s en DJ Shows. Bruiloften, trouwfeesten, bedrijfsfeesten en privé evenementen zijn een aantal voorbeelden hiervan. Samen met de medewerkers van Watergoed nemen wij ieder feest uitgebreid door. Aangezien wij de locatie door en door kennen weten wij exact wat er op deze locatie mogelijk is. Watergoed heeft een robuuste uitstraling. Hier past onze RUSTIEK DJ Show perfect bij. Maar uiteraard is onze witte variant perfect geschikt!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloften bij Watergoed

Een bruiloft en trouwfeest bij Watergoed heeft onbeperkte mogelijkheden. De gehele dag kan op deze strandlocatie plaatsvinden. Smiddags trouwen op het strand, in de middag de receptie en borrel, en uiteraard; het avondfeest! 

Bedrijfsfeesten bij Watergoed

Mede door kleine, grote en dynamische zalen is Watergoed voor zowel kleine als grote bedrijfsevenementen perfect geschikt. Daarnaast bieden de buiten ruimtes, bijvoorbeeld onder de stretch tenten perfecte oplossingen voor uiteenlopende borrels en feesten. Perfect voor een heerlijke DJ bij Watergoed!

Privé feesten bij Watergoed

Intieme verjaardagen, of een groot feest voor abraham bij WatergoedBonnema heeft voor ieder privé evenement de perfecte oplossing voor een feest bij WatergoedVooraf nemen wij jullie muzikale voorkeuren door waarmee de DJ de dansvloer bij Watergoed kan losgooien.

Borrels bij Watergoed

Liever een borrel organiseren met een DJ bij Watergoed in Valburg? Het terras van Watergoed, in combinatie met één van onze DJ’s en shows zorgt voor een unieke combinatie! Vaak staat onze RUSTIEKE DJ Show op het strand of terras. De DJ draait de heerlijkste nummers op achtergrondvolume om optimaal te kunnen genieten van de unieke sfeer en het goede weer onder het genot van een snack en drankje.

Deze DJ Shows staan regelmatig bij Watergoed

Handige informatie over Watergoed

Watergoed heeft in totaal 3 ruimtes waar meestal feesten worden gegeven; De kapschuur, de boerderij en de jachtkamer

De Kapschuur: Oppervlakte: 450m2, Maximaal pers.: 400
De Boerderij: Oppervlakte: 100m2, Maximaal pers.: 150
De Jachtkamer: Oppervlakte: 70m2, Maximaal pers.: 75
Tipi’s (terras): Oppervlakte: 450m2, Maximaal pers.: 300

Watergoed in Valburg is perfect geschikt voor eigenlijk alle denkbare gelegenheden. Doordat de locatie extreem flexibel en dynamisch is, zijn er geen feestelijke gelegenheden denkbaar waar Watergoed geen plek voor heeft. De verschillende buitenlocaties kunnen ook voor zeer grote evenementen oplossingen bieden. Toch zorgen ze er voor dat kleinere evenementen niet minder intiem zijn. De verschillende zalen hebben voor iedere samenstelling gasten wel iets te bieden. Bonnema DJ Shows denkt graag met jullie mee naar passende oplossingen voor een juiste DJ inclusief DJ Show bij Watergoed.

Evenementenlocatie Watergoed Valburg

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
Telefoon: 0488 410222
Mail sales: lianne@watergoed.nl
Website: Watergoed Valburg

Prijzen voor een DJ bij Watergoed

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

DJ Shows bij Watergoed

Onze RUSTIEKE DJ Shows plaatsen wij het meest bij Watergoed. Simpelweg omdat deze perfect bij de robuuste uitstraling passen. In de Kapschuur adviseren wij doorgaans onze Medium of Large show, afhankelijk van de verwachte gasten en persoonlijke voorkeuren. Voor de Boerderij is de Basis of Medium variant het beste geschikt. Niet zo fan van onze RUSTIEKE DJ Shows? Onze witte varianten staan oom prachtig! Samen met jullie zoeken wij naar de perfecte balans tussen de wens en het noodzakelijke.

Al onze DJ Shows zijn uit te breiden met talloze effecten om de avond net die ene extra tint te geven. Uiteraard allemaal voor een mooi en transparant tarief. Benieuwd hoe dit voor jullie feest uit kan pakken? Vraag dan een offerte aan op plan een vrijblijvend introductiegesprek bij Watergoed zelf!

Feestzalen bij Watergoed

Watergoed heeft verschillende ruimtes die perfect geschikt zijn voor kleine en grote feesten. Zowel binnen als buiten. Willen jullie meer weten over de verschillende opties? Bekijk dan eens de zalen op de website van Watergoed zelf door te klikken op één van de onderstaande zalen. 

Verzoekjes tijdens het feest bij Watergoed

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie feest kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ gedurende de avond. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens jullie feest bij Watergoed of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een DJ bij Watergoed

Benieuwd geworden hoe wij ook van jullie feest bij Watergoed een groot spektakel kunnen maken? Wij gaan graag persoonlijk met jullie in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen. Ons kantoor is gevestigd in Andelst. Dit is een dorpje naast Valburg. Ideaal dus! Willen jullie liever eerst een heldere offerte ontvangen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Voorgaande klanten bij Watergoed

Dit vertelde andere klanten over ons

Een fantastisch trouwfeest gehad dankzij DJ Pim! Het feest was van begin tot eind een groot feest. Vooraf met Huib alles uitvoerig doorgenomen. Alles werd keurig volgens afspraak nagekomen.
Robin en Kristel
Watergoed Valburg - De Boerderij
Dankzij Bonnema top feestje gehad bij Watergoed. Huib had voor ons ook de ceremonie qua geluid geregeld. Dank voor alle goede zorgen.
Oek
Watergoed Valburg - De Boerderij

Evenementenlocatie Watergoed Valburg

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
www.watergoed.nl