WHITE Medium DJ Show


Onze WHITE Medium DJ Show is de meest afgenomen DJ show, en dat is niet zo vreemd! Voor uiteenlopende gelegenheden met middelgrote zalen is het de perfecte oplossing waar een sterk stukje show gewenst is. Met 4 LED zuilen en 4 licht effecten is de lichtshow in de gehele zaal goed zichtbaar. Vanuit de achtergrond wordt de show ondersteund met een serieuze geluidsinstallatie die niet wakker ligt van een zaal tot 150 gasten. De LED zuilen en licht effecten worden door de DJ met de computer aangestuurd, perfect om op het goeie moment de juiste effecten in te schakelen!

WHITE Medium DJ Show
Catalogus aanvragen
Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Aant. personen

Wij adviseren deze show voor maximaal 150 gasten (uitbreiding mogelijk)

Afmeting

Minimaal: 335 x 100, Normaal: 409 cm x 100, Maximaal: 430 x 100

Op/afbouw tijd

+- 90 minuten opbouw, +- 30 minuten afbouw
Allround-DJ-Bonnema-Shows

Allround DJ

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

licht-geluid-bonnema-dj-shows

LED meubels

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

dj-show-bonnema-dj-set

Licht en geluid

De twee lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. In combinatie met de LED meubels een prachtig plaatje! Wij werken met A kwaliteit geluidssystemen die op basis van de zaal en het aantal personen wordt geleverd. 

extra-service-bonnema-dj-shows

Overige diensten

Naast een allround dj en de benodigde installaties zorgen wij ook dat alles op locatie geleverd, op en afgebouwd wordt. Wij zorgen dat de betrokken partijen, zoals de locatie, op de hoogte zijn van onze komst. Tevens nemen wij vooraf alle technische communicatie uit handen. Wel zo prettig!

SPECTACULAIRE EFFECTEN

AANBEVOLEN DJ SHOWS