BONNEMA DJ SHOWS

Bonnema DJ Shows is dé all-in DJ leverancier van Nederland sinds 2004. Het bedrijf, dat gebouwd is vanuit pure passie, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke gelegenheden. Succesvolle feesten kunnen alleen gerealiseerd worden als daar voldoende aandacht aan besteed wordt. Hierdoor gaan wij voor kwaliteit en hanteren wij geen “bulk” principe  Onze DJ Shows vind je voornamelijk terug op bruiloften, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, jubilea en vele andere feesten waar het moet klinken en blinken. Ons jonge en frisse team van 8 medewerkers bestaat uit ervaren en allround DJ’s, entertainers (saxofonisten etc.) en op en afbouw medewerkers.

De combinatie van onze speerpunten vormen de sleutel naar succesvolle feesten:

Persoonlijke aandacht 
Voor ieder feest is het van uiterst belang om de wensen en ideeën van de opdrachtgever nauwkeurig in kaart te brengen. In een vrijblijvend introductiegesprek nemen wij alle belangrijke zaken door. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het feestprogramma, de gewenste/ongewenste muziekgenres, exacte insteek en leeftijden van gasten. Na dit gesprek ontvangt de opdrachtgever een helere all-in offerte en alle notities zoals die zijn besproken. Voorafgaand aan het feest heeft de opdrachtgever persoonlijk contact met de DJ die wij voor het feest hebben voorgesteld. 

Ervaring in allround feesten
Op bruiloften, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en vele overige gelegenheden hebben wij doorgaans te maken met een groot verschil in leeftijden. Naast de gewenste en ongewenste muziekselectie van de opdrachtgever is het aan ons de taak om zowel oud als jong op de dansvloer te krijgen. Aangezien onze DJ’s veel ervaring hebben in allround feesten weten zij exact in te spelen op de dansvloer en op het moment zelf. Het ruiken en aanvoelen van de vloer is een eigenschap die zij meedragen. 

Exclusieve DJ Shows
Waar het oor tevreden gesteld moet worden wilt het oog ook wat. Onze unieke DJ Shows zijn exclusief voor ons gemaakt. Voor gastenlijsten tot 1500 personen hebben deze voldoende capaciteiten in huis om de gehele feestlocatie te vullen met licht en geluid. Onze DJ Shows hebben diverse uitstralingen en formaten voor verschillende sferen en stijlen van locaties. Zo plaatsen wij onze WHITE DJ Show vaak voor strakke locaties en ziet men onze RUSTIEKE DJ Show terug op oude landgoederen, kastelen of open lucht evenementen zoals op het strand. Meer weten? Bekijk dan onze DJ shows.

Binding met gasten
Doordat onze entertainers een jonge en vlotte houding hebben tegenover de gasten zorgen zij voor de binding die de sfeer bevorderd. Dit stimuleren wij mede door bijvoorbeeld onze verzoekkaartjes. Deze kaartjes kunnen gasten gebruiken om hun favoriete artiest of nummer bij de DJ aan te vragen. Vervolgens kijkt de DJ of het verzoek past bij de wensen van de opdrachtgever en overweegt een goed moment. 

Eerlijke all-in tarieven 
Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers overzichtelijk de prijzen kunnen inzien. Om die reden hebben wij voor al onze shows vaste all-in tarieven. Hier zijn alle denkbare kosten zoals een DJ voor maximaal 5 draaiuren, licht, geluid, op/afbouw en transport door Nederland in meegenomen.

Nieuwsgierig geworden en meer weten? Neem gerust contact met ons op. Ga naar onze contactpagina.