EEN GOUDEN GEBEUREN

Kent u ze? Momenten die zo belangrijk voor u waren dat ze in detail nog voor de geest zijn te halen? Voor mij was één zo’n moment in mei van 2006. We hadden ons gesetteld voor een bevrijdingsfestival in de regio. Als jonge DJ had ik al aardig wat feesten verzorgd, echter was het niet te vergelijken met wat er die avond in mei stond te gebeuren.

Duizend paar oren moesten worden voorzien van de juiste muziek. Voornamelijk soul en funk uit de jaren 70 en 80. Aangezien ik in 94 geboren ben was dit nog een beste klus kan ik u vertellen. Ik kreeg de inspiratie qua muziek van mijn vader. Als DJ in de Disco jaren wist hij als geen ander welke platen de vloer los kreeg. Al snel merkte ik de waardering in de zaal na het draaien van verschillende goede platen. De zaal ging los, duizend man, compleet in de feest scene. Dat was er één, zo’n momentje. Een gouden gebeuren.

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de DJ/ entertainer en organisator naar hetzelfde doel streven. Samen slaan ze de handen ineen om die complete zaal te laten genieten van dat ene speciale moment. Ervoor zorgen dat die momenten worden opgeslagen in het hoofd, het creëren van iets magisch. Net als zo’n gouden moment die ik in 2006 had beleefd.

Vanuit dat oogpunt zijn wij inmiddels onze DJ Shows gaan aanbieden. We wouden dat alle shows dat speciale moment konden creëren. En alle elementen die hiervoor nodig waren tot in de puntjes geregeld waren. Ik durf te stellen dat al onze shows deze kracht nu hebben. Samen met de ervaring en expertise van ons team zijn wij in staat om van ieder moment een gouden gebeuren te maken.

Laat u inspireren door onze verschillende shows. Stuk voor stuk zijn ze in staat om die unieke sfeer te creeren. Wellicht bent u nieuwsgierig hoe we van uw gelegenheid zo’n moment gaan maken? Komt u eens langs voor een bak koffie. Deze smaakt fantastisch kan ik u vertellen.

Huib Bonnema