TROUWLOCATIES DRENTHE

Willen jullie trouwen in de provincie Flevoland? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Van der Valk Almere

Van der Valk Almere

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Van der Valk hotel in Almere worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Van der Valk Almere

Veluwezoom 45
1327 AK Almere
almere@valk.nl
https://www.hotelalmere.nl
036 800 0800

Moods and Roost Kampen

Moods and Roost Kampen

Moods and Roost in Kampen is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Moods and Roost Kampen

Buiten Nieuwstraat 4
8261 AV Kampen
Info@moodsandroost.nl
https://www.moodsandroots.nl/trouwlocatie-dronten/
038-2038500

The Partyfactory Lelystad

The Partyfactory Lelystad

The Partyfactory is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

The Partyfactory Lelystad

Snijdershof 4
8223 AD Lelystad
info@partyfactorylelystad.nl
http://www.partyfactorylelystad.nl
0320 760 123

Haje Naturrpark Lelystad

Haje Naturrpark Lelystad

Bonnema DJ shows raadt u Haje natuurpark aan. Hajé restaurant Natuurpark is gelegen in het hart van Natuurpark Lelystad. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Haje Naturrpark Lelystad

Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad
natuurpark@haje.nu
http://www.haje.nu/restaurant-natuurpark
0320 286 143

Restaurant Fika Zeewolde

Restaurant Fika Zeewolde

Trouwen op het strand, met je voeten in het zand. Daarna de avond mooi afsluiten met familie & vrienden? Het kan allemaal bij fika.! Wij denken graag met jullie mee om er echt “jullie” dag van te maken. Alles op een locatie, in het midden van het land. Kom sfeerproeven, en dan starten we vast met het maken van jullie bruiloftsplannen.

Restaurant Fika Zeewolde

Strandweg 165
3891 AK Zeewolde
info@restaurantfika.nl
https://www.restaurantfika.nl
+31 (0)36 523 6075

Trouwschip Bounty Lelystad

Trouwschip Bounty Lelystad

Stel je voor… jullie huwelijk midden op de wateren van het Markermeer. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Trouwschip Bounty Lelystad

Bataviahaven
8242 KG Lelystad
info@trouwschipbounty.nl
https://zeilschipbounty.nl
0320 820 204