Bruiloft DJ in Rotterdam

Jullie trouwfeest in Rotterdam, Dé bruiloft DJ in Rotterdam!

Gaan jullie trouwen in rotterdam en zijn jullie opzoek naar een bruiloft dj voor jullie feest? Jaarlijks zijn onze DJ Shows op talloze Bruiloften terug te zien! Met een van onze DJ Shows ben je verzekerd van een fantastise avond. Onze allround DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten goed wat ze er voor nodig hebben om er een super tof feest van te maken! Op deze pagina leggen wij jullie uit hoe wij werken en hoe een trouwfeest DJ in Rotterdam de vloer zal gaan vullen en gevuld houden! In een intakegesprek kunnen wij jullie wensen en muziekgenres perfect doorspreken. Na dat we jullie wensen weten kunnen wij een goede inschatting maken welke DJ en welke DJ Show het beste bij jullie past!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloft DJ Rotterdam

Een passende bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Rotterdam. Daar gaan wij voor! In een voorgesprek nemen wij al jullie wensen en ideeën door om in te kunnen schatten welke van onze 3 DJ’s perfect past bij jullie trouwfeest.

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal avondgasten, de trouwlocatie in Rotterdam, en jullie eigen wensen helpen wij jullie met zoeken naar de geschikte DJ Show. Bonnema levert verschillende soorten en maten DJ Shows. In het voorgesprek nemen wij uitgebreid door welke het beste bij jullie past!

Scherpe tarieven

Voor iedere DJ Show, opties en diensten hanteren wij eerlijk tarieven. Trouwen is al duur genoeg! In vergelijking met onze collega DJ’s hanteren wij lagere all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

Het Kompas

In de aanloop van jullie bruiloft in Rotterdam houden wij nauw contact om jullie persoonlijke feestplan te optimaliseren. Daarnaast nemen wij ook de communicatie uit handen met eventuele andere partijen en leveranciers. Bijvoorbeeld jullie trouwlocatie in Rotterdam en ceremoniemeester.

Voorbereiding in 4 stappen

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het trouwfeest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Direct na het introductiegesprek nemen wij met onze 3 vaste DJ’s jullie feest wensen uitgebreid door. Samen bekijken wij welke bruiloft DJ het beste aansluit bij de doorgenomen muziekvoorkeuren, jullie wensen en planning voor jullie bruiloft in Rotterdam. Uiteindelijk stellen wij de gekozen DJ aan jullie waarna wij een persoonlijke kennismaking met de DJ inplannen. 

Slaan wij de handen in één voor jullie trouwfeest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereid de DJ zich voor op de doorgenomen muziekwensen en het avondprogramma waar hij rekening mee moet houden. Wij ondertussen de planning op, nemen contact op met jullie trouwlocatie in Rotterdam en nemen eventuele details met jullie ceremoniemeester door. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen!

Jullie bruiloft is aangebroken! Nadat jullie hebben genoten van een prachtige dag arriveert jullie Bruiloft DJ in Rotterdam. Samen met zijn collega zorgt hij dat de show volgens afspraak wordt opgebouwd. Wij controleren de systemen, poetsen de speakers nog even op en dan is het zover; jullie trouwfeest! 

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Allround Bruiloft DJ Rotterdam

Trouwfeest DJ Arnhem

Een allround DJ, wat houd dat eigenlijk precies in? Een bruiloft DJ zorgt voor een avondvullende programma en draait de muziek op basis van de gasten en de besproken muziekgenres. Omdat de gasten vaak van verschillende leeftijden zijn en dus ook verschillende muziek genres leuk vinden moet een Bruiloft DJ Allround draaien. Dit houd in  dat de DJ goed kan om gaan met uiteenlopende muziekgenres. Uit verschillende jaren met wisselende tempo’s. Naast de gewenste en ongewenste muziek selectie van het bruidspaar is het aan ons de taak om zowel oud als jong op de dansvloer te krijgen. Aangezien dat onze allround DJ’s veel ervaring hebben in allround bruiloften weten zij exact in te spelen op de dansvloer en in het moment zelf. Het is aan de DJ de taak om te zorgen voor een mooie mix van muziek die bij iedereen gewild is.

Daarnaast moet een allround DJ ook de klik en het gevoel hebben met de dansvloer. Het is belangrijk dat de band tussen de DJ en het publiek goed is! Want de dansvloer moet natuurlijk gevuld worden en ook gevuld blijven!

Eigen techniek in huis

Bonnema heeft alles in huis voor de Bruiloft DJ in Rotterdam. Wij hebben unieke Shows. De Shows bestaan uit de DJ booth met LED zuilen en licht effecten die zorgen voor een prachtige lichtshow welke door de hele zaal zichtbaar zal zijn. Vanuit de achtergrond wordt de show ondersteund met een serieuze geluidsinstallatie die niet wakker licht van een grote zaal. De LED zuilen en licht effecten worden door de DJ met de computer aangestuurd, perfect om op het goeie moment de juiste effecten in te schakelen!

De DJ Shows zijn uitermate geschrikt om aan te vullen met diverse effecten. Denk bijvoorbeeld aan koud vuur fonteinen, een low-fogger of confetti streamers. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Rustiek DJ Show dj Rotterdam

Perfecte shows voor een Bruiloft DJ Rotterdam

Jullie openingsdans in Rotterdam

Jullie bruiloft in Rotterdam moet natuurlijk spectaculair worden geopend. Laat een openingsdans nou de perfecte oplossing hiervoor zijn! In de praktijk merken wij dat trouwfeesten met een openingsdans sneller los komen. Het gevolg? Een directe dansvloer direct vanaf het begin! Dit heeft er simpelweg mee te maken dat jullie al in de spotlight staan en de stap dus kleiner is om de vloer op te springen. 

Door de juiste overschakeling naar het eerste feestnummer (dus het nummer na jullie openingstrack) zorgt dit direct voor de juiste feestsfeer. Deze aanpak klinkt wellicht simpel, maar denk hier wel goed over na! Openingsdansen zonder enige voorbereidingen kunnen alsnog zorgen voor een lege dansvloer. Benieuwd hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken? Neem contact op met jullie bruiloft DJ Rotterdam. Wij kunnen jullie hier goed bij ondersteunen. Meer weten over openingsdansen inclusief 10 tips? Klik dan hier.

Openingsdans bruiloft

Prijzen van een bruiloft DJ in Rotterdam

Een passende DJ show voor het schoolfeest

Wat kost dat nou, een bruiloft DJ in Rotterdam? Laat ik beginnen door te zeggen dat dit redelijk meevalt. Wij merken vaak dat bruidsparen bang zijn voor een redelijke aanslag op hen trouwbudget. Dit is zeker niet nodig. Wij hanteren transparante all-in tarieven. Een all-in bruiloft DJ show hebben jullie al voor €649 euro. Hierbij moet ik wel zeggen dat wij in vergelijking met andere DJ leveranciers lagere tarieven hanteren. Wij houden goede feesten graag betaalbaar!

Uiteraard hangt het ook sterk af van een aantal belangrijke factoren. Hoeveel gasten verwachten jullie op de bruiloft in Rotterdam? Hoe groot is de zaal? Welke wensen hebben jullie zelf? Naast een geschikte DJ show bieden wij ook nog talloze aanvullingen qua effecten. Gaaf om jullie trouwfeest in Rotterdam helemaal af te maken! 

Snel weten welke kosten voor jullie van toepassing zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door hier te klikken. Wij staan te popellen om voor jullie aan de slag te gaan! 

Dit vonden andere bruidsparen

4,9

Google recensies Bonnema DJ Shows5,0

Trouwlocaties in Rotterdam

Hebben jullie nog geen trouwlocatie gevonden voor jullie bruiloft in Rotterdam? Bekijk hieronder een aantal locaties waar wij regelmatig te vinden zijn. 

Verzoekjes tijdens jullie trouwfeest in Rotterdam

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie bruiloft kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ tijdens het trouwfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens jullie bruiloft in Rotterdam of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een Bruiloft DJ in Rotterdam

Zijn jullie benieuwd hoe wij ook van jullie trouwfeest in Rotterdam een groot spektakel maken? Via het onderstaande formulier vragen jullie gemakkelijk een offerte aan voor een Bruiloft DJ in Rotterdam. Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om alle aangegeven wensen te verwerken in een mooie en eerlijke offerte. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Route Bonnema DJ Shows vanuit Rotterdam

Ons kantoor in Andelst ligt een uur en 15 minuten van Rotterdam af. Vinden jullie het leuk om de mogelijkheden voor jullie bruiloft in Rotterdam persoonlijk door te nemen? En wellicht onze demo shows in de showroom bekijken? Kom dan zeker langs! Jullie zijn van harte welkom bij ons op kantoor in Andelst en zetten de koffie dan ook graag klaar. Hoe jullie in Andelst komen? Via de onderstaande routeomschrijving komen jullie gemakkelijk vanuit Rotterdam naar Andelst!

Vanaf Centraal station Rotterdam

Stationssingel. Na 95 meter, sla linksaf richting Stationssingel

Schepenstraat. Na 410 meter, blijf rechtdoor rijden op de Schepenstraat

Schepenstraat. Na 490 meter, sla rechtsaf richting Schepenstraat

s112, Schieweg. Na 130 meter, buig links af bij Schieweg/s112

A20E19E25, Dordrecht. Na 860 meter, neem de eerste afslag op de rotonde naar de A20/E19/E25 richting Dordrecht

A16E19, Ring Rotterdam. Na 3,9 kilometer, neem de afslag naar de A16/E19 richting Ring Rotterdam

A16E19, Ring Rotterdam. Na 2,8 kilometer, houd links aan bij A16/E19 richting Ring Rotterdam

A15, Gorinchem. Na 7,5 kilometer, neem de afslag naar de A15 richting Gorinchem

A15, Gorinchem. Na 2,3 kilometer, houd links aan bij A15 richting Gorinchem

A15E31, Tiel. Na 44,9 kilometer, houd links aan bij A15/E31 richting Tiel

N836, Andelst, Wageningsestraat. Na 37,2 kilometer, neem afslag 37 naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

N836, Andelst, Wageningsestraat. Na 510 meter, sla linksaf naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

Industrieweg. Na 360 meter, sla linksaf richting Industrieweg

Industrieweg. Na 120 meter. Je bent aangekomen bij Industrieweg. Je bestemming bevindt zich aan de linkerkant

De Bruiloft DJ bij jullie in Arnhem thuis

Liever lekker thuis blijven? Wij nemen de mogelijkheden ook graag bij jullie thuis door! Zetten jullie de koffie vast klaar? 😉 Via de onderstaande knop plannen jullie gemakkelijk een vrijblijvend introductiegesprek Bij ons in.

Bonnema DJ Shows in Andelst