VRIJBLIJVEND INTRODUCTIEGESPREK

Voor ieder feest plannen wij een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek bespreken wij alle wensen en ideeën voor jullie feest. Op die manier creëren wij een feestkompas op basis van de daadwerkelijke invulling. Belangrijke aspecten komen in dit gesprek aan bod. Bijvoorbeeld het programma, samenstelling van gasten, gemiddelde leeftijd van gasten en de gewenste/ongewenste muziekgenres. Na het introductiegesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief een nette all-in offerte. De feestdatum houden wij in optie tot dat er een definitief besluit is genomen.

Introductiegesprek plannen
Langskomen is mogelijk van maandag t/m donderdag van 10.00u - 18.00u (starten om 18.00u is ook een optie). In het weekend zijn wij druk met op- en afbouwen van onze shows.
Langskomen is mogelijk van maandag t/m donderdag van 10.00u - 18.00u (starten om 18.00u is ook een optie). In het weekend zijn wij druk met op- en afbouwen van onze shows.

Het gesprek

Persoonlijke kennismaking

In het introductiegesprek maken jullie kennis met Bonnema DJ Shows en adviseren wij jullie persoonlijk bij alle feestplannen. Samen nemen wij alle wensen en details door waarna een overzichtelijk feestplan inclusief offerte wordt opgesteld. 

Locatie naar keuze

In onze showroom bekijken en ervaring jullie alle mogelijkheden voor jullie feest live! Hier staan namelijk al onze DJ Shows, effecten en PhotoBooths live gepresenteerd en geeft jullie de perfecte indruk omtrent alle opties. Tevens kunnen wij onder het genot van een kop koffie, frisje, biertje of wijntje al jullie plannen doornemen om op basis hiervan jullie feestkompas op te bouwen!

Geheel vrijblijvend

Het introductiegesprek is geheel vrijblijvend. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er geen beslissing genomen kan worden na een persoonlijk gesprek. Jullie zitten dus nergens aan vast!