VRIJBLIJVEND INTRODUCTIEGESPREK

Voor ieder feest plannen wij een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek bespreken wij alle wensen en ideeën voor jullie event. Op die manier creëren wij een kompas voor het daadwerkelijke feest. Belangrijke aspecten komen in dit gesprek aan bod. Bijvoorbeeld het feestprogramma, samenstelling van gasten, gemiddelde leeftijd van gasten en de gewenste/ongewenste muziekgenres. Na het introductiegesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief een nette all-in offerte. De feestdatum houden wij in optie tot dat er een definitief besluit is genomen.

Introductiegesprek plannen

Het gesprek

Persoonlijke kennismaking

In het introductiegesprek maken jullie kennis met Bonnema DJ Shows en adviseren wij jullie persoonlijk bij alle feestplannen. Samen nemen wij alle wensen en details door waarna een overzichtelijk feestplan inclusief offerte wordt opgesteld. 

Locatie naar keuze

Komen jullie liever niet naar ons? Wij komen graag bij jullie thuis om alle punten door te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om op de feestlocatie af te spreken. Mochten jullie bij ons op kantoor langs willen komen dan kunnen jullie onze shows live bekijken!

Geheel vrijblijvend

Het introductiegesprek is geheel vrijblijvend. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er geen beslissing genomen kan worden na een persoonlijk gesprek. Jullie zitten dus nergens aan vast!