TROUWLOCATIES GELDERLAND

Willen jullie trouwen in de provincie Gelderland? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Watergoed Valburg

Evenementenlocatie, restaurant en strandclub!

Watergoed is uniek, authentiek en sfeervol. Toegankelijk voor zowel zakelijke evenementen als dagrecreant. De historische panden zijn met terughoudendheid gerenoveerd, want in deze staat zijn deze het mooist. Vanaf het terras heb je een weids uitzicht over de recreatieplas van Slijk-Ewijk.

Evenementenlocatie Watergoed

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
info@watergoed.nl
https://watergoed.nl
0488 – 200 202

Groot Warnsborn Arnhem

Groot Warnsborn

Groot Warnsborn is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Oranjerie Groot Warnsborn

Bakenbergseweg 277
6816 VP , Arnhem
info@grootwarnsborn.nl
https://grootwarnsborn.nl/huwelijk/
026 4455751

Openlucht museum Arnhem

Nederlands Openluchtmuseum

Stel je voor… jullie huwelijk midden in het Nederlands Openluchtmuseum. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Oranjerie Groot Warnsborn

Schelmseweg 89
6816 SJ, Arnhem
infobalie@openluchtmuseum.nl
http://www.openluchtmuseum.nl/
026 3576111

Kasteel Ter Horst Loenen

Kasteel Ter Horst Loenen

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Kasteel Ter Horst Loenen biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Kasteel Ter Horst Loenen

Hoofdweg 74
7371 AK , Loenen
carla@kesteelterhorst.nl
http://www.kasteelterhorst.nl/
+31 6 28639575

De Boerderij Arnhem

Brasserie De Boerderij

Bonnema DJ shows raadt u Brasserie De Boerderij aan. Het prachtige Sonsbeekpark is een ideale locatie voor mooie bruiloften. In de zomer of in de winter, het blijft een mooi plaatje in de natuur.

Brasserie De Boerderij Arnhem

Parkweg 2
6815 DJ, Arnhem
info@brasseriedeboerderij.nl
www.brasseriedeboerderij.nl
026-4424396

Het Ketelhuis Amersfoort

Het ketelhuis Amersfoort

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Het Ketelhuis in Amersfoort worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Het Centraal Ketelhuis Amersfoort

Soesterweg 320
3812 BH , Amersfoort
info@centraalketelhuis.nl
https://www.centraalketelhuis.nl
088 – 000 15 95

De Wolfsberg Groesbeek

De Wolfsberg Groesbeek

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op de Wolfsberg Groesbeek worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

De Wolfsberg Groesbeek

Groesbeek Mooksebaan 12
6562 KB, Groesbeek
info@dewolfsberg.nl
http://www.wolfsberg.nl/
024-3971327

Fort Bronsbergen Zutphen

Fort Bronsbergen Zutphen

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Fort Bronsbergen Zutphen worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Fort Bronsbergen Zutphen

Bronsbergen 25
7207 AD, Zutphen
info@fortbronsbergen.com
http://www.vestingdebronsbergen.nl
0575-538438

Kasteel Wijenburg Echteld

Kasteel Wijenburg Echteld

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Wijenburg in Echteld biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Kasteel Wijenburg Echteld

Voorstraat 2
4054 MX Echteld
info@kasteelwijenburg.nl
http://www.kasteelwijenburg.nl
0344 – 64 18 59

Kasteel Vorden Vorden

Kasteel Vorden

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Kasteel Vorden biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Kasteel Vorden Vorden

De Horsterkamp 8
7251 AZ, Vorden
info@kasteelvorden.nl
http://www.kasteelvorden.nl/
0575-550684

Zendgebouw Radio Kootwijk 

Zendgebouw Radio Kootwijk 

Bonnema DJ shows raadt u Zendgebouw Radio Kootwijk aan. Radio Kootwijk is een voormalig zenderpark op de Veluwe, ten westen van de plaats Apeldoorn, dat in de eerste helft van de 20ste eeuw een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië.

Zendgebouw Radio

Radioweg 1
7348 BG, Kootwijk
info@kasteelfeesten.nl
http://www.kasteelfeesten.nl/
0342-421838

Fletcher hotel Wageningen

Fletcher Hotel Wageningen

Stel je voor… jullie huwelijk in een stijlvol gebouw met uitzicht op een rivier ligt op vier minuten lopen van de tuinen van Arboretum Belmonte en op negen kilometer van het middeleeuwse museum Kasteel Doorwerth. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg 

Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
info@hoteldewageningscheberg.nl
https://www.hoteldewageningscheberg.nl/nl/ 
0317 – 495 911

Fletcher Hotel de Wipselberg

Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Fletcher Hotel de Wipselberg

Wipselbergweg 30
7361 TK Beekbergen
info@hoteldewipselberg.nl
https://www.hoteldewipselberg.nl/nl/ 
055 506 2626

Wijnfort Lent

Wijnfort Lent

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Wijnfort Lent worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Wijnfort Lent

Bemmelsedijk 4
6663 KZ, Lent Nijmegen
Info@wijnfort.nl
http://www.wijnforthuwelijk.nl/
024 – 3231746

De Mallejan Vierhouten

De Mallejan Vierhouten

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op De Mallejan Vierhouten worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

De Mallejan Vierhouten

Nunspeterweg 70
8076 PD Vierhouten
info@hoteldemallejan.nl
https://www.hoteldemallejan.nl/nl/
+31 (0)577 41 12 41

Kasteel Rosendael Rozendaal

Kasteel Rosendael

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Kasteel Rosendael biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Kasteel Rosendael Rozendaal

Rosendael 1
6891 DA, Rozendaal
k.cloo@glk.nl
https://rosendael.glk.nl
0263644645

Heerlickheijd van Ermelo 

Heerlickheijd van Ermelo

Bonnema DJ shows raadt u Heerlickheijd van Ermelo aan. Dit elegante hotel met een spectaculaire fontein in de binnentuin ligt in Nationaal Park De Hoge Veluwe

Heerlickheijd van Ermelo 

Staringlaan 1
3852 LA, Ermelo
info@heerlickheijd.nl
https://heerlickheijdvanermelo.nl/
+31 34 1568585

De Middelburg Bussloo

De Middelburg Bussloo

Middelburg Bussloo is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Hofstede De Middelburg Bussloo

Zandwal 1
7383 RP , Bussloo
Marloes@hofstededemiddelburg.nl
http://www.hofstededemiddelburg.nl/
(0571) 26 19 00

Landgoed Rhederoord 

Landgoed Rhederoord

Rhederoord is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Landgoed Rhederoord De Steeg

Parkweg 19
6994 CM, De Steeg
info@rhederoord.nl
http://www.rhederoord.nl/trouwen/
026 4959104

Hugo de Vries Lunteren

Hugo de Vries Park

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. In het Hugo de Vries Park worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Park hotel Hugo de Vries

Dorpsstraat 13
6741 AA Lunteren
https://www.hugodevries.nl/contact/
info@hugodevries.nl
0318 485 255

Slot Doddendael Ewijk

Slot Doddendael

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Slot Doddendael biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Slot Doddendael

Binnenweg 2
6644 KD Ewijk
info@doddendael.nl
https://www.doddendael.nl
0487 521 862

Brakkesteyn Nijmegen

Landgoed Brakkesteyn NijmegenLandgoed Brakkesteyn in Nijmegen is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen

Landgoed Brakkesteyn Nijmegen

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen
info@landgoedbrakkesteyn.nl
https://www.landgoedbrakkesteyn.nl
024 355 3949

Fletcher hotel Huizen

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Bonnema DJ shows raadt u Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier aan. Dit charmante hotel ligt naast een jachthaven aan het Gooimeer en bestaat uit vier gebouwen in koloniale stijl. Het Huizer Museum ligt op twee kilometer afstand en het middeleeuwse Muiderslot ligt twintig kilometer verderop.

Fletcher hotel Nautisch kwartier Huizen

Paleis het Loo  Apeldoorn

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Paleis het Loo Apeldoorn

Koninklijk Park 16
7313 JC, Apeldoorn
info@paleishetloo.nl
https://www.paleishetloo.nl
055-5772400

Villa Sonsbeek Arnhem

Villa Sonsbeek Arnhem

Villa Sonsbeek Arnhem is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Villa Sonsbeek – Arnhem

Eden Hotel Zutphen

Eden Hotel Zutphen

Dit sfeervolle hotel heeft een lange historie en is gevestigd in een 17e-eeuws bakstenen gebouw. Het bevindt zich op 1 minuut lopen van de middeleeuwse Sint Walburgiskerk

Eden Hotel Zutphen

‘s Gravenhof 6
7201 DN , Zutphen
sgravenhof@hampshire-hotels.com
http://www.edenhotelzutphen.com/
+31 (0)575 596868

The Hunting Rozendaal

De Hunting Lodge Rozendaal

Stel je voor… jullie huwelijk in de Hunting Lodge, trouwen midden in het nationaal park van de Veluwezoom. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

The Hunting Lodge Rozendaal

Beekhuizenseweg 1
6891 CZ, Rozendaal
reservations@thehunting.nl
www.thehunting.nl
+31 26 36 11 597

Engelenburg Brummen

Kasteel Engelenburg Brummen

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Kasteel Engelenburg in Brummen biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat je zoekt en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Kasteel Engelenburg Brummen

Eerbeekseweg 6
6971 LB , Brummen
info@engelenburg.com
http://trouwen.engelenburg.com/
0575-569999

Olde Schop Giesbeek

Olde Schop Giesbeek

Bonnema DJ shows raadt u de Olde Shop in Giesbeek aan. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Olde Schop Giesbeek

Kerkstraat 80
6987 AD, Giesbeek
info@oldeschop.nl
http://www.oldeschop.nl
0313-633444

De Westerbouwing O’beek

De Westerbouwing

De Westerbouwing was een uitspanning in de gemeente Renkum gelegen op de zuidpunt van de Veluwe op een hoge stuwwal tussen Heveadorp en Oosterbeek met uitzicht over de Nederrijn, de Betuwe, Driel, het sluiscomplex en het Drielseveer.

De Westerbouwing Oosterbeek

Westerbouwing 1
6862 VV , Oosterbeek
info@westerbouwing.nl
http://www.westerbouwing.nl/
0481 45 11 20

De Roode schuur Nijkerk

Gasterij De Roode Schuur

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Gasterij De Roode Schuur! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Gasterij De Roode Schuur Nijkerk

Oude Barneveldseweg 98
3862 PS, Nijkerk
info@deroodeschuur.nl
http://www.deroodeschuur.nl/nl/bruiloften
033 2461602