RUSTIEK Basis DJ Show

Stoere feestlocatie gevonden? Een feest buiten? Of gewoon liefhebber van een rustieke setting? Onze RUSTIEK Basis DJ Show is een kleine en stoere DJ Show voor feestzalen tot 65 gasten. De LED DJ booth, LED zuilen en de 2 lichteffecten lopen samen in de lichtshow welke de DJ aanstuurt. Zo kan de show altijd worden aangepast aan het moment van de avond; intiem en rustig of feestelijk en snel. De RUSTIEK Basis DJ Show komt met een professionele geluidsinstallatie waaruit de klanken van jullie allround DJ hoorbaar zijn. 

RUSTIEK Basis DJ Show
Catalogus aanvragen
Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Aant. personen

Wij adviseren deze show voor maximaal 65 gasten (uitbreiding mogelijk)

Afmeting

Minimaal: 233 x 100, Normaal: 275 cm x 100, Maximaal: 300 x 100

Op/afbouw tijd

+- 60 minuten opbouw, +- 20 minuten afbouw
Allround-DJ-Bonnema-Shows

Allround DJ

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

licht-geluid-bonnema-dj-shows

LED meubels

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

dj-show-bonnema-dj-set

Licht en geluid

De twee lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. In combinatie met de LED meubels een prachtig plaatje! Wij werken met A kwaliteit geluidssystemen die op basis van de zaal en het aantal personen wordt geleverd. 

extra-service-bonnema-dj-shows

Overige diensten

Naast een allround dj en de benodigde installaties zorgen wij ook dat alles op locatie geleverd, op en afgebouwd wordt. Wij zorgen dat de betrokken partijen, zoals de locatie, op de hoogte zijn van onze komst. Tevens nemen wij vooraf alle technische communicatie uit handen. Wel zo prettig!

SPECTACULAIRE EFFECTEN

AANBEVOLEN DJ SHOWS