TROUWLOCATIES UTRECHT

Willen jullie trouwen in de provincie Utrecht? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Domtoren Utrecht

Domtoren Utrecht

Domtoren Utrecht is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Domtoren Utrecht

Domplein 9
3512 JC Utrecht
info@domtoren.nl
https://www.domtoren.nl/nl
030–2360010 

De Nonnerie Maarssen

De Nonnerie Maarssen

De Nonnerie Maarssen is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

De Nonnerie Maarssen

Langegracht 51
3601 AK, Maarssen
info@nonnerie.nl
http://nonnerie.nl/trouwlocatie
0346 562201

Ketelhuis Amersfoort

Het Centraal Ketelhuis Amersfoort

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. In het Centraal Ketelhuis in Amersfoort worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Het Centraal Ketelhuis Amersfoort

Soesterweg 320
3812 BH , Amersfoort
info@centraalketelhuis.nl
https://www.centraalketelhuis.nl
088 – 000 15 95

Kerckebosch Zeist

Kerckebosch Zeist

Kerckebosch Zeist is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Kerckebosch Zeist

Arnhemse Bovenweg 31
3708 AA Zeist
info@kasteelkerckebosch.com
https://www.kasteelkerckebosch.com
030 692 66 66

Buitenplaats Amenrongen

Buitenplaats Amerongen

Amerongen is een uniek gelegen buitenplaats waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Buitenplaats Amerongen

Drostestraat 12
3958 BK , Amerongen
info@buitenplaatsamerongen.nl
http://www.buitenplaatsamerongen.nl/
(0343) 45 56 90

Central studio’s Utrecht

Central studio’s Utrecht

Central studio’s in Utrecht is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Central studio’s Utrecht

Gietijzerstraat 3/5
3534 AV, Utrecht
info@centralstudios.nl
http://www.centralstudios.nl/
030 2447040

Hotel Zonheuvel Doorn

Hotel Zonheuvel Doorn

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Hotel Zonheuvel in Doorn biedt een prachtige locatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Hotel Zonheuvel Doorn

Amersfoortseweg 98
3941 EP , Doorn
info@landgoedzonheuvel.nl.
http://www.landgoedzonheuvel.nl/
0343 47 35 00

Hoeve Sparrendam Hoevelaken

Hoeve Sparrendam Hoevelaken

Hoeve Sparrendam Hoevelaken is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Hoeve Sparrendam Hoevelaken

Veenwal 6
3871 KG Hoevenlaken
info@sparrendam.nl
http://www.sparrendam.nl/
088 – 0001515

De Fabrique Utrecht

De Fabrique Utrecht

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij De Fabrique Utrecht! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

De Fabrique Utrecht

Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
info@defabrique.nl
https://defabrique.nl/
+31 0302404030

Grand kasteel Woerden

Grand kasteel Woerden

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Grand kasteel in Woerden biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Grand kasteel Woerden

Kasteel 3
3441 BZ , Woerden
info@kasteelwoerden.nl
http://www.kasteelwoerden.nl/
0348 – 43 10 00

Green village Nieuwegein

Green Village Nieuwegein

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Green Village Nieuwegein! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Green Village Nieuwegein

Blokhoeve 7
3438 LC, Nieuwegein
info@green-village.nl
http://www.green-village.nl/
(0)30 – 603 91 14

De Haar Haarzuilens

Kasteel de Haar Haarzuilens

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? De Haar in Haarzuilens biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Kasteel de Haar Haarzuilens

Kasteellaan 1
3455 RR, Haarzuilens
informatie@kasteeldehaar.nl
http://www.kasteeldehaar.nl/
(030) 6778515

Oudaen Utrecht

Stadskasteel Oudaen Utrecht

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Stadskasteel Oudaen in Utrecht biedt een prachtige locatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Stadskasteel Oudaen Utrecht

Oudegracht 99
3511 AE , Utrecht
info@oudaen.nl
http://www.oudaen.nl/
030 231 18 64

De Parel van Zuilen Utrecht

De Parel van Zuilen Utrecht

De Parel van Zuilen in Utrecht is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

De Parel van Zuilen Utrecht

Burgemeester Norbruislaan 17
3555 ED, Utrecht
info@deparelvanzuilen.nl
http://www.deparelvanzuilen.nl/trouwen/
06-53740054

Kasteel Montfoort

Kasteel Montfoort

Montfoort is een uniek gelegen kasteel waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Kasteel Montfoort

Kasteelplein 1
3417 JG , Montfoort
info@kasteel-montfoort.nl
http://www.kasteel-montfoort.nl/
0348 472727

Hooge Vuursche Baarn

Hooge Vuursche Baarn

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Hooge Vuursche in Baarn! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Hooge Vuursche Baarn

Hilversumsestraatweg 14
3744 KC, Baarn
info@hoogevuursche.nl
http://www.hoogevuursche.nl/
035-54 12 541

Slot Zeist

Slot Zeist

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Het Slot in Zeist biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Slot Zeist

Zinzendorflaan 1
3703 CE, Zeist
info@slotzeist.nl
http://www.slotzeist.nl/
+31 (0)30 69 27 528

Buitenplaats Sparrendaal 

Buitenplaats Sparrendaal

Sparrendaal is een uniek gelegen buitenplaats waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Buitenplaats Sparrendaal

Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen
info@sparrendaal.nl
https://swijnenburg.com
0343 20 60 06

Ouwehands Rhenen

Ouwehands dierenpark Rhenen

Ouwehands dierenpark Rhenen is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Ouwehands dierenpark Rhenen

Grebbeweg 111
3911 AV , Rhenen
info@ouwehandsdierenpark.nl
http://www.ouwehand.nl/
0317 650 200

De Deel Eemnes

De Deel Eemnes

De Deel in Eemnes is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!De Deel Eemnes

Wakkerendijk 162
3755 DG Eemnes
info@dedeeleemnes.nl 
https://www.dedeeleemnes.nl
035 538 7628

Fort Vechten Bunnik

Fort Vechten Bunnik

Bonnema DJ shows raadt u Fort Vechten Bunnik aan. Deze locatie is een Nederlands fort, gebouwd van 1867 tot 1870. Het is binnen de gracht 17 hectare groot en binnen de grenspalen 23 ha. Er zijn 16 miljoen bakstenen verwerkt in de 22 gebouwen van het fort.

Fort Vechten Bunnik

Marsdijk 2
3981 HE , Bunnik
info@fortvechten.nl
http://www.fortvechten.nl/
030-65 65 285

Huize Scherpenzeel

Huize Scherpenzeel

Huize Scherpenzeel is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Huize Scherpenzeel

Royaardslaan 1
3925 GG , Scherpenzeel
info@witteholevoet.nl
https://huizescherpenzeel.nl
033-2779134

Slot Zuylen Oud-Zuilen

Slot Zuylen Oud-Zuilen

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Slot Zuylen! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Slot Zuylen Oud-Zuilen

Tournooiveld 1
3611 AS , Oud-Zuilen
info@slotzuylen.nl
http://www.slotzuylen.nl/
030 2440255

De glazen ruimte Maarssen

De glazen ruimte Maarssen

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op De glazen ruimte in Maarssen worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

De glazen ruimte Maarssen

Straatweg 1b/c
3604 BA , Maarssen
info@deglazenruimte.nl
http://www.deglazenruimte.nl/
0346-581 700

Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Kasteel Duurstede

Langs de wal 5-7
3961 AB Wijk bij Duurstede
info@kasteelduurstede.nl
https://kasteelduurstede.nl
088 – 000 1510