Verjaardag DJ, 100% feest!

Weer een jaartje ouder? Vier dit jaar je verjaardag groots met een verjaardag DJ van Bonnema! Of je nu 18, 25, 50 of 100 wordt, er is altijd reden voor een goed verjaardagsfeest. Jaarlijks verzorgen onze allround DJ’s in combinatie met onze unieke DJ shows voor waanzinnige verjaardagsfeesten in heel Nederland. Vier je je verjaardag op een gave locatie? Of ga je gewoon de tuin of woonkamer ombouwen? Onze DJ shows passen op iedere locatie. Een verjaardag DJ is dus een uitstekend idee!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

100% feest

Een DJ op je verjaardagsfeest of jubileumfeest zorgt voor een waanzinnige sfeer en helpt veel beter aan een goede sfeer dan een simpele playlist. Onze allround DJ’s weten exact wat er nodig is om de dansvloer te laten leven. 

Licht en geluid

Om ook de oren en ogen te verwennen zorgt een professionele licht en geluidsinstallatie voor de perfecte sfeer. Onze DJ Shows zijn uniek, strak, modern of juist stoer. Voor ieder verjaardagsfeest hebben wij de perfecte DJ show die past op iedere locatie!

De beste verjaardag DJ

Door een verjaardag DJ bij Bonnema te boeken verzeker je jezelf er van dat de juiste muziek gedraaid zal worden op je verjaardag of jubileum. Zelf hoef je nergens over na te denken, op het aangeven van je muziekvoorkeuren na dan!

Goede indruk

De gasten zullen nog lang napraten over je verjaardagsfeest. Wedden? Met een verjaardag DJ maak je een goede indruk op je gasten. Zij zullen zich volledig vermaken op de dansvloer. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk verzoekjes indienen door middel van onze verzoekkaartjes!

Een onvergetelijke verjaardag

Voordat wij het dak eraf kunnen blazen moeten wij samen eerst wat zaken goed voorbereiden. Ieder feest vraag om een unieke aanpak, dus ook jouw verjaardagsfeest! In eerste instantie nemen wij tijdens een vrijblijvend gesprek alle wensen en ideeën door. Hoe zie je het verjaardagsfeest voor je? Wat verwacht je van de verjaardag DJ? Wat is de planning? En Wat wil je horen? Allemaal belangrijke punten die zorgen voor een goed en concreet feestplan. 

Ook de genodigde gasten spelen een belangrijke rol. Een dansvloer met voornamelijk jonge gasten vraagt om een andere aanpak dan ouder publiek (zeker niet minder leuk!). Ook als de leeftijden heel erg divers zijn moeten wij hier goed naar kijken. Dit heeft namelijk een belangrijke impact om de gewenste en ongewenste muzieklijst die wij gaan samenstellen. Daarnaast gaan wij ook kijken naar de locatie. Welke DJ show is daar het beste geschikt voor? En hoe bond wil je het zelf maken? Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo zorg je dus voor een goed en onbezorgd verjaardagsfeest! 

Verjaardag-DJ

DJ Shows voor verjaardagsfeesten!

Welke DJ show is geschikt voor een verjaardagsfeest?

Passende show verjaardag DJ

Dat hangt natuurlijk sterk af van het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd. Een gastenlijst van 65 personen komt makkelijk weg met een BASIS DJ Show. Een lijst van meer dan 200 gasten heeft iets meer pit nodig. Dan is onze LARGE DJ Show weer beter geschikt. 

Uiteraard moet het ook allemaal passen op de locatie. Gelukkig zijn al onze DJ Shows zeer flexibel en bestaan ze allemaal uit losse elementen. Zo kan er makkelijk geschoven worden om er voor te zorgen dat de show passend is ten opzichte van de locatie. 

Ten slotte speelt het budget natuurlijk ook een rol. Een gaaf feest is leuk, maar de portemonnee moet ook akkoord geven. Laten wij voorop stellen dat een verjaardag DJ van Bonnema goed betaalbaar is. Onze tarieven liggen altijd een stukje lager dan collega DJ bedrijven. Zo heb je al een prachtige all-in DJ show voor €599 euro. Wij houden goede feesten graag betaalbaar!

Tiener of Abraham; Altijd feest!

Hoe oud je ook wordt, er is altijd reden voor een goed feestje. Al helemaal als je een bepaalde mijlpaal hebt bereikt. Of je nou 18 jaar wordt of binnenkort Abraham wordt genoemd; De juiste verjaardag DJ is er altijd. Wel is het zo dat een 18ste verjaardag om een andere muziekselectie vraagt dan een feest als je Abraham wordt. De kans dat je voornamelijk 18 jarige op je 50ste verjaardag krijgt zal namelijk een stuk kleiner zijn. Bij jou wel? Jonge geest! Super gezellig!

Wat wij eigenlijk proberen te zeggen is dat de muziek die gedraaid zal worden wel moet aansluiten aan het publiek. Zo zorg je voor een herkenbare muziekselectie. Het is nou eenmaal een feit dat gasten beter los gaan op nummers die herkent worden. Men weet namelijk exact hoe er op gedanst moet worden of hoe hij heerlijk mee gezongen kan worden. 

Ook een leuke tip; Begin de avond met een marathon aan nummers die uitkwamen in je geboortejaar. Of juist in de periode dat je voor het eerst de kroeg bezocht. Dit zorgt voor een persoonlijke touch van je feest. Succes gegarandeerd!

Leeftijd-verjaardag-DJ

Welke nummers slaan aan op mijn verjaardagsfeest?

Muziek verjaardag DJ

Wij hebben het hierboven al even gehad over de aanpak van de verschillende muziekgenres. Maar wat als je helemaal niet weet waar je gasten van houden? Het kan natuurlijk zijn dat je hierover twijfelt maar niet het risico wilt lopen dat de vloer uiteindelijk niet in beweging komt. Geen paniek! Zoals wij al eerder aangaven weten onze verjaardag DJ’s maar al te goed hoe de vloer gevuld moet worden en welke muziekgenres daar bijpassen.

Mocht je nou zeker zijn dat je gasten worden verwend met nummers waar ze graag los op gaan dan kan je ze vooraf onze verzoekkaartjes sturen. Hiermee kunnen de genodigde gasten alvast één nummer aanvragen die de verjaardag DJ dan klaar kan zetten voor de avond. Op die manier weet iedereen dat zijn of haar nummer voorbij komt gedurende de avond. Op die manier betrek je de gasten ook nog eens enorm bij het feest. Eigenlijk hebben ze een klein beetje mee geholpen met het organiseren van jou feest. En zeg nou zelf; Wie komt niet op een feest die je zelf hebt georganiseerd ;)?

Een thema voor je verjaardagsfeest

Hang jij een bepaald thema aan je verjaardagsfeest? Gaaf! Ook de verjaardag DJ kan hier een hoop mee. Bijvoorbeeld door een aantal details in de muziek te verwerken. Dit zorgt voor een fantastische dynamiek van je avond. 

Daarnaast kunnen wij de DJ show perfect aan laten sluiten aan het gekozen thema. Zo kunnend e kleuren van alle LED meubels worden aangepast, maar kan je ook gebruik maken van onze WHITE TV DJ Booth. Dit DJ meubel heeft een 55 inch ingebouwd tv scherm. Hier kan je perfect het thema in combinatie met foto’s van alle jaren verwerken. Wedden dat je dit niet eerder op een andere verjaardag hebt gezien? Je heb geheid een uniek verjaardagsfeest!

Verjaardag DJ met thema

Verzoekjes aanvragen tijdens je feest

Via onze verzoekkaartjes vraag jij en je gasten gemakkelijk een favoriet nummer aan bij de DJ! Dit zorgt niet alleen voor een luisterend oor tegenover het feestgedruis, maar ook een informele sfeer tijdens je feest. Bij iedere DJ show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. 

Je favoriete nummer horen? Dan vul je dus een verzoekkaartje in! De DJ controleert of het ingediende verzoekje past bij de opgegeven wensen en of deze te combineren valt bij de nummers die op dat moment gedraaid worden. Zo weet je zeker dat de nummers altijd netjes worden overgemixt. Niet geheel onbelangrijk! 

Bij ieder feest is er altijd een vriend aanwezig met een wat mindere muzieksmaak, geef het maar toe! Je wilt natuurlijk wel dat de nummers die gedraaid worden voor iedereen dansbaar en herkenbaar zijn. Om die reden beoordeelt de DJ op je verjaardag altijd of het het juiste moment is of dat het nummer überhaupt past op jouw verjaardagsfeest! 

Bruiloft DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor je verjaardag aanvragen

Je bent vast en zeker enthousiast geworden na het lezen wat Bonnema allemaal kan betekenen voor je verjaardag. Onze prijs is nog veel leuker! Vraag om die reden vrijblijvend een offerte aan. Hierin krijg je overzichtelijk te zien wat een DJ show voor je verjaardagsfeest totaal gaat kosten. Fijn toch? 

Step 1 of 5