TROUWLOCATIES IN GRONINGEN

Willen jullie trouwen in de provincie Groningen? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Hotel zuidbroek Groningen

Hotel Van Der Valk Groningen

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Hotel Van Der Valk in Groningen worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Prinsenhof Groningen

Prinsenhof Groningen

Prinsenhof is een uniek gelegen hotel waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Prinsenhof Groningen

Martinikerkhof 23
9712 JH Groningen
restaurant@prinsenhof.nl
https://prinsenhof.nl/nl/
0503176550

Hayema Heerd Oldehove

Hayema Heerd Oldehove

Hayema Heerd is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Hayema Heerd Oldehove

Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove
info@hayemaheerd.nl
https://www.hayemaheerd.nl/feesten/
050 403 0930

De Twee Provincien Haren

De Twee Provincien

De Twee Provinciën heeft een geweldige ligging op een authentiek schiereiland aan het Paterswoldsemeer. Op deze plek biedt de Twee Provinciën een uitzonderlijk decor voor elke gelegenheid. En dat zelfs op een steenworp afstand van de stad Groningen. Het Paterswoldsemeer is de plek waar Groningen en Drenthe samensmelten

Garnwerd aan Zee

Garnwerd aan Zee

Garnwerd aan Zee is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Garnwerd aan Zee

Hunzeweg 38A
9893PD Garnwerd
info@garnwerdaanzee.nl
https://www.garnwerdaanzee.nl
0594 628 130

Lemferdinge Paterswolde

Landgoed Lemferdinge

Lemferdinge is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Landgoed Lemferdinge

Lemferdingelaan 2
9765 AR Paterswolde
info@landgoedlemferdinge.nl
https://landgoedlemferdinge.nl
050 – 3091377