De Bruiloft DJ

Een persoonlijk trouwfeest met de bruiloft DJ van Bonnema

bruiloft DJ vinden voor jullie trouwfeest. Wij begrijpen maar al te goed dat dit geen gemakkelijke klus is. Want wie zorgt ervoor dat de dansvloer op het trouwfeest wordt gevuld? En nog belangrijker, gevuld blijft? Hoe weet ik zeker dat er gedraaid wordt wat wij en onze gasten willen horen? Juist, het zijn allemaal vragen die geheel terecht bij jullie opkomen. Een perfecte bruiloft DJ voelt de vloer compleet aan. Door een introductiegesprek, waar duidelijk jullie wensen omtrent de muziekgenres worden doorgenomen, krijgt de bruiloft DJ een “kompas”. Door deze op de avond aan te vullen met zijn eigen ervaring en kunsten, klinkt de perfecte selectie door de speakers op jullie bruiloft! Cliché om nu te zeggen dat wij de bovenstaande bruiloft DJ’s hebben, maar toch, wij hebben ‘m!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Aanbevolen Bruiloft DJ Shows

Jullie bruiloft wensen

De juiste bruiloft DJ met de perfecte show op de trouwlocatie krijgen. Daar gaan we voor. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek luisteren wij naar jullie wensen, verwachtingen en dromen. Jullie blik op het trouwfeest zetten ons aan het werk. En u begrijpt het wel, niets is te gek. 

Contact met jullie bruiloft DJ

Leuk zo’n introductiegesprek, maar uiteindelijk draait het om de bruiloft DJ. Contact met de entertainer is belangrijk, jullie willen uiteindelijk wel weten wie straks het feest compleet maakt op dé avond! Jullie kunnen hem appen, bellen en mailen, wanneer jullie maar willen! Fijn toch?

Persoonlijke login

24/7, waar dan ook in de wereld, even alles nog een keer doornemen. Handig voor als jullie een fantastisch nummer hebben gehoord en willen indienen als verzoekje! Of even het 06 nummer van de bruiloft DJ erbij willen pakken. Onze persoonlijke login weet raad!

Eindeloze mogelijkheden

Wij vinden het fantastisch om jullie te helpen met uitzonderlijke ideeën. Dat bevestigd ook wel waarom wij geen show hetzelfde afleveren. Vraag het ons vooral, wij zijn te avontuurlijk om jullie ideeën niet op te pakken. 

Zo wordt het een top feest

In een vrijblijvend introductiegesprek nemen wij al jullie persoonlijke ideeën en wensen door. Dit kan bij ons op kantoor of bij jullie thuis! In dit gesprek worden belangrijke punten doorgenomen. Bij ons op kantoor kunnen jullie de DJ Show bekijken!

Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een persoonlijk plan. Dit is het kompas waarmee wij van jullie trouwdag een topfeest gaan maken. Naast dit plan ontvangen jullie een aansluitende offerte op basis van de besproken wensen.

Aan de hand van jullie persoonlijk plan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie alle muziekwensen. Wij nemen ondertussen contact op met de locatie en andere betrokkenen!

Op jullie trouwdag zorgen wij dat de DJ Show op tijd wordt opgebouwd. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. Nog een laatste check door de DJ en dan ….. It’s party time!

Prijzen aanvragen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Verzoekjes aanvragen bij de Bruiloft DJ

Bij iedere DJ Show nemen wij standaard onze verzoekkaartjes mee. Met deze kaartjes kunnen jullie en jullie gasten verzoeken aanvragen aan de bruiloft DJ. Zo weten jullie zeker dat er gedraaid wordt wat iedereen kan waarderen. Uiteraard wordt er door de bruiloft DJ wel goed gekeken of het aangevraagde nummer goed bij het geheel past en uiteraard overeenkomt met de genres die jullie in het gesprek hebben aangegeven. Liever geen verzoekkaartjes gebruiken? Ook dat kan een keuze zijn! Jullie beslissen uiteindelijke helemaal zelf!

Bruiloft DJ draait jullie verzoeken

De openingsdans voor jullie trouwfeest

Gaan jullie het trouwfeest inluiden met een openingsdans? Fantastisch! Openingsdansen werken enorm mee met het snel op gang krijgen van de dansvloer.
Eigenlijk ook helemaal niet zo gek; Als jullie al in de spotlight staan, is het een kleine drempel voor jullie gasten om er bij te springen!

Het inzetten van een openingsdans vraagt om enige voorbereiding. Uiteraard moet deze natuurlijk uitvoerig voorbereid worden in de keuken of woonkamer, maar ook de bruiloft DJ moet zich hier goed voor klaarstomen. Een goede timing en werkwijze is namelijk belangrijk om zo snel mogelijk de gehele vloer mee te krijgen.

Willen jullie zeker zijn van een waanzinnige dans? Waarbij jullie professionele van A tot Z worden begeleid door een expert? Neem dan eens contact op met Vincent Verbeek, eigenaar van openingsdans.nl.

Bruiloft DJ en een openingsdans

Wat maakt een DJ een goede bruiloft DJ?

Bruiloft DJ Slot Doddendael

Een bruiloft DJ ben je niet zomaar. Er zijn vele verschillende kwaliteiten die deze entertainers moeten hebben om van een trouwfeest een groot spektakel te maken. De belangrijkste eisen van een goede bruiloft DJ hebben wij hieronder in kaart gebracht.

1. Brede muzieksmaak, grote, diverse en bekende muziekbibliotheek
2. Enthousiast, durft en is zelfverzekerd
3. Ruikt, voelt en proeft welke nummers zullen aanslaan
4. Staat open voor ideeën en richt zich niet enkel op eigen intuïtie
5. Ritmegevoel, technisch aangelegd en creatief met DJ apparatuur
6. Is geïnteresseerd in jullie ideeën en wensen
7. Staat open voor verzoekjes maar is wel in staat om deze goed te beoordelen
8. Gen overmatig microfoon gebruik; de gedraaide muziek zorgt voor voldoende sfeer

Bonnema selecteert haar bruiloft DJ’s zeer nauwkeurig en werkt met een kleine selectie DJ’s die al jarenlang samenwerken aan waanzinnige trouwfeesten!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Persoonlijk contact met jullie DJ!

Nadat wij uitgebreid jullie wensen hebben doorgenomen voor jullie trouwfeest gaan wij alle punten aandachtig met de DJ’s doornemen. Wij gaan kijken welke bruiloft DJ perfect geschikt is voor jullie knalfeest. De voornaamste speerpunten zijn de gewenste/ongewenste muziekgenres, persoonlijke wensen en het programma.

Direct vanaf het moment dat wij de juiste DJ hebben gevonden hebben jullie contact met hem. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jullie tijdig weten welk gezicht er achter de draaitafels zal komen te staan. In de aanloop van jullie bruiloft kunnen jullie contact met hem opnemen om alles te vragen wat jullie maar willen. Fijn toch? Op die manier weten jullie zeker dat jullie bruiloft DJ op de hoogte is van wat jullie terug willen zien op het trouwfeest!

Alle praktische zaken omtrent de DJ show, op/afbouw en de planning worden samen met jullie bruiloft specialist afgestemd.

Bruiloft DJ waarmee jullie persoonlijk contact hebben

Wat kost een bruiloft DJ?

Bruiloft DJ

Een bruiloft DJ inclusief alle benodigde apparatuur is bij Bonnema al te boeken voor €599 euro all-in (4 uren incl. transport in Nederland). Veel DJ bedrijven zitten hier een stukje boven. Zij rekenen al snel +- €200 euro per uur. Een gemiddeld feest van 4 uur zal dus al snel uitkomen op €800 euro. 

Wij willen een passende bruiloft DJ graag betaalbaar houden en hanteren om die reden graag mooie en transparante all-in tarieven. Afhankelijk van jullie specifieke wensen zijn er talloze opties bij te boeken om jullie trouwfeest net dat ene extra zetje te geven. Zo hebben wij waanzinnige effecten, apparatuur en extra diensten die hiervoor kunnen zorgen. Benieuwd wat dit voor jullie trouwfeest kan betekenen? Vraag dan een offerte aan of plan een vrijblijvend introductiegesprek!

De beste DJ voor jullie trouwfeest

Uiteindelijk willen jullie, geheel terecht, natuurlijk een DJ waar jullie de volste vertrouwen in hebben. Een DJ waarvan jullie denken; die zet onze bruiloft zeker op zijn kop! Wij vinden het dan ook van uiterst belang dat wij een DJ selecteren op basis van alle doorgenomen punten omtrent jullie bruiloft. Voornamelijk kijken wij hierbij naar jullie persoonlijke ideeën en uiteraard de gewenste en ongewenste muziekgenres. 

Sommige DJ’s hebben meer feeling met de jaren 80 of 90. Andere bruiloft DJ’s voelen zich weer meer thuis in de hedendaagse muziek. Ook hebben wij heren die van alle markten thuis zijn en hier goed mee overweg kunnen. Op basis van deze informatie kunnen wij dan ook al een hoop inschatten! Nadat wij een match hebben gevonden stellen wij de DJ aan jullie voor. Samen nemen jullie nogmaals alle punten door omtrent jullie trouwfeest. 

Al onze DJ’s zijn allround, echter vinden wij het wel belangrijk dat ieder feest wordt gekoppeld aan een DJ die net wat meer ervaring en feeling heeft met de genres die jullie zo graag terug willen horen op jullie trouwfeest!

Bruiloft-DJ

Waarom een DJ voor jullie trouwfeest?

Feest DJ tijdens een trouwfeest van Bonnema

Er zijn verschillende opties voor de muzikale invulling voor het trouwfeest. Naast een DJ kunnen jullie er namelijk ook voor kiezen om een band of zanger te kiezen of gewoon een playlist aan te zetten tijdens het trouwfeest. Waarom is een DJ nou zo geschikt? En wat zijn de voordelen te opzichte van alle andere mogelijkheden? Dat nemen wij graag met jullie door. 

Een DJ is enorm dynamisch qua inzet en de diversiteit in muziekgenres. Op trouwfeesten en bruiloften zijn er vele mensen met verschillende wensen. Niet iedereen houdt van dezelfde aanpak of muziek. Het is dus belangrijk dat de gedraaide muziek afwisselend is maar wel met een mooi en logisch verloop. Een DJ kan hier, op basis van jullie voorkeuren, enorm goed op inspelen. Een DJ die op trouwfeesten draait is namelijk een allround DJ en is nooit gekoppeld aan één vast genre. Hierdoor kan hij op het moment zelf goed inschatten welke richting hij op moet gaan om de dansvloer op jullie bruiloft actief en gevuld te houden!

Een band hanteert vaak een bepaald genre en is dus automatisch gekoppeld aan een bepaalde samenstelling van nummers en genres. Indien het genre van die band aansluit aan jullie wensen, dan is dit perfect. Zeker wanneer jullie ook verwachten dat de gasten op jullie bruiloft hiermee op één lijn liggen. Echter is dit in de praktijk vaak niet het geval. Daarnaast heeft een band regelmatig pauzes nodig om op adem te komen. Hiermee kan het voorkomen dat de dansvloer leeg loopt en opnieuw moet worden opgebouwd. 

Een afspeellijst daarentegen heeft nooit een pauze nodig en is het meest dynamisch van allemaal! Via Spotify kan binnen enkele seconden een gewenst nummer geselecteerd worden. Echter is een playlist op jullie bruiloft niet sfeerverhogend. Aangezien er geen entertainment bij komt kijken en iedereen inspraak kan hebben op de muziek is de kans groot dat er geen dansvloer gecreëerd wordt tijdens jullie trouwfeest. Daarnaast kan een expert (zoals een bruiloft DJ) niet inspelen op het juiste moment dat een vloer juist wel nodig heeft om los te komen! 

De reden waarom je Bonnema voor je trouwfeest boekt!

Oplossingen voor jullie trouwfeest zijn er genoeg. Vele bedrijven bieden uiteenlopende mogelijkheden voor de afsluiter van jullie prachtige dag. Waarom zouden jullie als bruidspaar nou een DJ Show bij Bonnema boeken? 

Uiteraard kunnen wij jullie vertellen dat onze DJ Shows uniek zijn, wij eerlijke tarieven hanteren en daarnaast jarenlange ervaring hebben met dansvloeren tijdens trouwfeesten hetgeen ook het geval is! Echter zijn andere dingen net zo belangrijk…

De afgelopen 10 jaar hebben wij talloze trouwfeesten voorzien van onze DJ Shows en onze allround DJ’s. In deze tijd hebben wij geleerd dat het persoonlijke contact met jullie als bruidspaar en de voorbereidingen van jullie trouwfeest het aller belangrijkste is.

De show kan er nog zo stralend uitzien, de Bruiloft DJ kan nog zo knap zijn, zonder goede voorbereidingen en de juiste expertise zal het feest nog niet worden waar jullie over dromen! 

Mede om die reden plannen wij voor ieder trouwfeest een persoonlijk en vrijblijvend introductiegesprek in. Dit is vaak niet alleen een eis van jullie als bruidspaar, ook wij vinden dit enorm belangrijk. Zonder kennis te krijgen van jullie feestdetails, wensen en verwachtingen bestaat de kans dat wij niet hetgeen op de dansvloer kunnen krijgen waar jullie wel op hopen

Schoolfeest DJ Pim ten Have

Rustiek DJ Show Zwolle

De sleutel naar een geslaagd trouwfeest

In dit gesprek nemen wij belangrijke aspecten door die ons grip geven op jullie trouwfeest. Het zorgt ervoor dat wij een goede inschatting kunnen maken hoe jullie avond zal verlopen. Dit komt vooral door kennis te krijgen van jullie avondgasten, jullie muzieksmaak en het programma.

Alle besproken punten verwerken wij in een persoonlijk feestplan wat wij ook wel het “feestkompas” noemen. Dit overzicht biedt ons de juiste koers in de aanloop van jullie trouwfeest.

Het DJ vak blijft een unieke expertise. Geen feest is hetzelfde. 10 minuten voordat het trouwfeest gaat beginnen hebben wij nog niet exact in kaart hoe de avond zal gaan verlopen. Dit zou ook gek zijn, anders zouden jullie net zo goed een playlist kunnen aanzetten tijdens het feest!

Het is namelijk “de neus” van de Bruiloft DJ om direct vanaf moment één in te kunnen schatten wat voor vlees wij in de kuip hebben. Is de vloer echt toe aan hetgeen wij hebben doorgenomen? Vraagt het om een kleine wending? Heeft de dansvloer behoefte aan een snelle opbouw qua tempo, of bouwen wij juist rustig op? Al deze vragen worden doorgaan in het eerste half uur van het feest beantwoord. Door goed in de gaten te houden hoe de vloer zich ontwikkeld kunnen wij deze bijsturen zodat het altijd het feest wordt waar jullie op hoopten.

Je hoort het wel. Het vinden van de juiste Bruiloft DJ voor jullie trouwfeest is zo makkelijk nog niet. Het gaat niet alleen om de uitstraling van de DJ Show, het praatje van de verkoper of de mooie prijzen. Het gaat om de werkwijze, het stappenplan die wordt genomen in de aanloop van jullie bruiloft. Daar zit de sleutel in een succesvol trouwfeest. En laten wij die nou net hebben!

PhotoBooth op je bruiloft!

De Bonnema PhotoBooth is een unieke aanvulling voor jullie trouwfeest! Deze intelligente flitskast heeft een ingebouwde spiegelreflexcamera en een officiële DNP fotoprinter! Hoe gaaf is het als je deze samen met een Bruiloft DJ kan boeken voor jullie trouwfeest? Jullie en jullie gasten kunnen onbeperkt foto’s schieten en afdrukken. Alle fotostrips worden ontworpen zodat deze geheel naar jullie smaak is. Net zoals het welkomstscherm! Achteraf ontvangen jullie ook nog eens alle foto digitaal!

PhotoBooth en Bruiloft DJ

Een offerte voor jullie bruiloft DJ

Zijn jullie benieuwd welke mogelijkheden wij voor jullie in petto hebben? Wij sturen jullie graag geheel vrijblijvend een offerte op. In deze offerte, op basis van de ingevulde informatie, stellen wij een bruiloft DJ en DJ show samen. Op de offerte staat netjes onze all-in tarieven. Jullie weten dus direct waar jullie aan toe zijn!

Step 1 of 5