DÉ BRUILOFT DJ, WIJ HEBBEN 'M!

bruiloft DJ vinden voor jullie trouwfeest. Wij begrijpen maar al te goed dat dit geen gemakkelijke klus is. Want wie zorgt ervoor dat de vloer wordt gevuld? En nog belangrijker, gevuld blijft? Hoe weet ik zeker dat er gedraaid wordt wat wij en onze gasten willen horen? Juist, het zijn allemaal vragen die geheel terecht direct bij jullie opkomen. Een perfecte bruiloft DJ voelt de vloer compleet aan. Door een introductiegesprek, waar duidelijk jullie wensen omtrent de muziekgenres worden doorgenomen, krijgt de bruiloft DJ een “kompas”. Door deze op de avond aan te vullen met zijn eigen ervaring en kunsten, klinkt de perfecte selectie door de speakers! Cliché om nu te zeggen dat wij de bovenstaande bruiloft DJ’s hebben, maar toch, wij hebben ‘m!

ZO WORDT HET EEN TOP FEEST

In een vrijblijvend introductiegesprek nemen wij al jullie persoonlijke ideeën en wensen door. Dit kan bij ons op kantoor of bij jullie thuis! Belangrijke zaken als locatie, tijden, gewenste/ongewenste muziekgenres en overige voorkeuren worden uitgebreid doorgenomen. Daarnaast kunnen jullie de DJ Show bekijken op ons kantoor!

Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een persoonlijk plan. Dit is het kompas waarmee wij van jullie trouwdag een topfeest gaan maken. Naast dit plan ontvangen jullie een aansluitende offerte op basis van de besproken wensen.

Aan de hand van jullie persoonlijk plan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie muziekvoorkeuren en zorgt dat een eventuele openingsdans klaar staat. Daarnaast zorgen wij dat de communicatie met de locatie wordt gelegd. Wij nemen bijvoorbeeld de tijd van opbouw en de technische zaken zoals de stroomvoorziening goed door. Twee weken vooraf het feest nemen wij contact met jullie op om nogmaals alle details telefonisch te bespreken. Mochten er in de tussentijd dingen veranderd zijn, dan passen wij die nog aan!

Op jullie trouwdag zorgen wij dat de DJ Show wordt opgebouwd volgens de doorgenomen tijden. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. De DJ is ruim op tijd aanwezig om zijn set klaar te zetten. Nog een laatste check en ….. It’s party time!

ONTVANG PRIJZEN

AANBEVOLEN BRUILOFT DJ SHOWS

Jullie bruiloft wensen

De juiste bruiloft DJ met de perfecte show op de trouwlocatie krijgen. Daar gaan we voor. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek luisteren wij naar jullie wensen, verwachtingen en dromen. Jullie blik op het trouwfeest zetten ons aan het werk. En u begrijpt het wel, niets is te gek. 

Contact met jullie bruiloft DJ

Leuk zo’n introductiegesprek, maar uiteindelijk draait het om de bruiloft DJ. Contact met de entertainer is belangrijk, jullie willen uiteindelijk wel weten wie straks het feest compleet maakt op dé avond! Jullie kunnen hem appen, bellen en mailen, wanneer jullie maar willen! Fijn toch?

Persoonlijke login

24/7, waar dan ook in de wereld, even alles nog een keer doornemen. Handig voor als jullie een fantastisch nummer hebben gehoord en willen indienen als verzoekje! Of even het 06 nummer van de bruiloft DJ erbij willen pakken. Onze persoonlijke login weet raad!

Eindeloze mogelijkheden

Wij vinden het fantastisch om jullie te helpen met uitzonderlijke ideeën. Dat bevestigd ook wel waarom wij geen show hetzelfde afleveren. Vraag het ons vooral, wij zijn te avontuurlijk om jullie ideeën niet op te pakken. 

BELLEN, APPEN OF KOP KOFFIE?

Benieuwd hoe wij ook van uw feest een groot spektakel maken? Wij delen het graag met u.
Per telefoon, app of onder het genot van een goede bak koffie!