De Bruiloft DJ

Een persoonlijk trouwfeest met de bruiloft DJ van Bonnema

bruiloft DJ vinden voor jullie trouwfeest. Wij begrijpen maar al te goed dat dit geen gemakkelijke klus is. Want wie zorgt ervoor dat de vloer wordt gevuld? En nog belangrijker, gevuld blijft? Hoe weet ik zeker dat er gedraaid wordt wat wij en onze gasten willen horen? Juist, het zijn allemaal vragen die geheel terecht bij jullie opkomen. Een perfecte bruiloft DJ voelt de vloer compleet aan. Door een introductiegesprek, waar duidelijk jullie wensen omtrent de muziekgenres worden doorgenomen, krijgt de bruiloft DJ een “kompas”. Door deze op de avond aan te vullen met zijn eigen ervaring en kunsten, klinkt de perfecte selectie door de speakers! Cliché om nu te zeggen dat wij de bovenstaande bruiloft DJ’s hebben, maar toch, wij hebben ‘m!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

ZO WORDT HET EEN TOP FEEST

In een vrijblijvend introductiegesprek nemen wij al jullie persoonlijke ideeën en wensen door. Dit kan bij ons op kantoor of bij jullie thuis! In dit gesprek worden belangrijke punten doorgenomen. Bij ons op kantoor kunnen jullie de DJ Show bekijken!

Kort na het introductiegesprek ontvangen jullie een persoonlijk plan. Dit is het kompas waarmee wij van jullie trouwdag een topfeest gaan maken. Naast dit plan ontvangen jullie een aansluitende offerte op basis van de besproken wensen.

Aan de hand van jullie persoonlijk plan starten wij de voorbereidingen. De DJ gaat aan de slag met jullie alle muziekwensen. Wij nemen ondertussen contact op met de locatie en andere betrokkenen!

Op jullie trouwdag zorgen wij dat de DJ Show op tijd wordt opgebouwd. Uiteraard zullen jullie en jullie gasten hier geen overlast van ondervinden. Nog een laatste check door de DJ en dan ….. It’s party time!

PRIJZEN AANVRAGEN

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Aanbevolen Bruiloft DJ Shows

Jullie bruiloft wensen

De juiste bruiloft DJ met de perfecte show op de trouwlocatie krijgen. Daar gaan we voor. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek luisteren wij naar jullie wensen, verwachtingen en dromen. Jullie blik op het trouwfeest zetten ons aan het werk. En u begrijpt het wel, niets is te gek. 

Contact met jullie bruiloft DJ

Leuk zo’n introductiegesprek, maar uiteindelijk draait het om de bruiloft DJ. Contact met de entertainer is belangrijk, jullie willen uiteindelijk wel weten wie straks het feest compleet maakt op dé avond! Jullie kunnen hem appen, bellen en mailen, wanneer jullie maar willen! Fijn toch?

Persoonlijke login

24/7, waar dan ook in de wereld, even alles nog een keer doornemen. Handig voor als jullie een fantastisch nummer hebben gehoord en willen indienen als verzoekje! Of even het 06 nummer van de bruiloft DJ erbij willen pakken. Onze persoonlijke login weet raad!

Eindeloze mogelijkheden

Wij vinden het fantastisch om jullie te helpen met uitzonderlijke ideeën. Dat bevestigd ook wel waarom wij geen show hetzelfde afleveren. Vraag het ons vooral, wij zijn te avontuurlijk om jullie ideeën niet op te pakken. 

Verzoekjes aanvragen bij de Bruiloft DJ

Bij iedere DJ Show nemen wij standaard onze verzoekkaartjes mee. Met deze kaartjes kunnen jullie en jullie gasten verzoeken aanvragen aan de bruiloft DJ. Zo weten jullie zeker dat er gedraaid wordt wat iedereen kan waarderen. Uiteraard wordt er door de bruiloft DJ wel goed gekeken of het aangevraagde nummer goed bij het geheel past en uiteraard overeenkomt met de genres die jullie in het gesprek hebben aangegeven. Liever geen verzoekkaartjes gebruiken? Ook dat kan een keuze zijn! Jullie beslissen uiteindelijke helemaal zelf!

Bruiloft DJ draait jullie verzoeken

De openingsdans voor jullie trouwfeest

Gaan jullie het trouwfeest inluiden met een openingsdans? Fantastisch! Openingsdansen werken enorm mee met het snel op gang krijgen van de dansvloer.
Eigenlijk ook helemaal niet zo gek; Als jullie al in de spotlight staan, is het een kleine drempel voor jullie gasten om er bij te springen!

Het inzetten van een openingsdans vraagt om enige voorbereiding. Uiteraard moet deze natuurlijk uitvoerig voorbereid worden in de keuken of woonkamer, maar ook de bruiloft DJ moet zich hier goed voor klaarstomen. Een goede timing en werkwijze is namelijk belangrijk om zo snel mogelijk de gehele vloer mee te krijgen.

Willen jullie zeker zijn van een waanzinnige dans? Waarbij jullie professionele van A tot Z worden begeleid door een expert? Neem dan eens contact op met Vincent Verbeek, eigenaar van openingsdans.nl.

Bruiloft DJ en een openingsdans

Wat maakt een DJ een goede bruiloft DJ?

Bruiloft DJ Slot Doddendael

Een bruiloft DJ ben je niet zomaar. Er zijn vele verschillende kwaliteiten die deze entertainers moeten hebben om van een trouwfeest een groot spektakel te maken. De belangrijkste eisen van een goede bruiloft DJ hebben wij hieronder in kaart gebracht.

1. Brede muzieksmaak, grote, diverse en bekende muziekbibliotheek
2. Enthousiast, durft en is zelfverzekerd
3. Ruikt, voelt en proeft welke nummers zullen aanslaan
4. Staat open voor ideeën en richt zich niet enkel op eigen intuïtie
5. Ritmegevoel, technisch aangelegd en creatief met DJ apparatuur
6. Is geïnteresseerd in jullie ideeën en wensen
7. Staat open voor verzoekjes maar is wel in staat om deze goed te beoordelen
8. Gen overmatig microfoon gebruik; de gedraaide muziek zorgt voor voldoende sfeer

Bonnema selecteert haar bruiloft DJ’s zeer nauwkeurig en werkt met een kleine selectie DJ’s die al jarenlang samenwerken aan waanzinnige trouwfeesten!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Persoonlijk contact met jullie DJ!

Nadat wij uitgebreid jullie wensen hebben doorgenomen voor jullie trouwfeest gaan wij alle punten aandachtig met de DJ’s doornemen. Wij gaan kijken welke bruiloft DJ perfect geschikt is voor jullie knalfeest. De voornaamste speerpunten zijn de gewenste/ongewenste muziekgenres, persoonlijke wensen en het programma.

Direct vanaf het moment dat wij de juiste DJ hebben gevonden hebben jullie contact met hem. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jullie tijdig weten welk gezicht er achter de draaitafels zal komen te staan. In de aanloop van jullie bruiloft kunnen jullie contact met hem opnemen om alles te vragen wat jullie maar willen. Fijn toch? Op die manier weten jullie zeker dat jullie bruiloft DJ op de hoogte is van wat jullie terug willen zien op het trouwfeest!

Alle praktische zaken omtrent de DJ show, op/afbouw en de planning worden samen met jullie bruiloft specialist afgestemd.

Bruiloft DJ waarmee jullie persoonlijk contact hebben

Wat kost een bruiloft DJ?

  • DJ kosten
  • Installaties & apparatuur
  • Service
  • Overige kosten

Een bruiloft DJ inclusief alle benodigde apparatuur is bij Bonnema al te boeken voor €599 euro all-in (4 uren incl. transport in Nederland). Veel DJ bedrijven zitten hier een stukje boven. Zij rekenen al snel +- €200 euro per uur. Een gemiddeld feest van 4 uur zal dus al snel uitkomen op €800 euro. 

Wij willen een passende bruiloft DJ graag betaalbaar houden en hanteren om die reden graag mooie en transparante all-in tarieven. Afhankelijk van jullie specifieke wensen zijn er talloze opties bij te boeken om jullie trouwfeest net dat ene extra zetje te geven. Zo hebben wij waanzinnige effecten, apparatuur en extra diensten die hiervoor kunnen zorgen. Benieuwd wat dit voor jullie trouwfeest kan betekenen? Vraag dan een offerte aan of plan een vrijblijvend introductiegesprek!

Een offerte voor jullie bruiloft DJ

Zijn jullie benieuwd welke mogelijkheden wij voor jullie in petto hebben? Wij sturen jullie graag geheel vrijblijvend een offerte op. In deze offerte, op basis van de ingevulde informatie, stellen wij een bruiloft DJ en DJ show samen. Op de offerte staat netjes onze all-in tarieven. Jullie weten dus direct waar jullie aan toe zijn!

Stap 1 van 5