TROUWLOCATIES FRIESLAND

Willen jullie trouwen in de provincie Friesland? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Grand Hotel Post-Plaza

Grand Hotel Post-Plaza

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Grand Hotel Post-Plaza biedt een prachtig hotel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat je zoekt en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Grand Hotel Post-Plaza

Tweebaksmarkt 25-27
8911 KW Leeuwarden
www.post-plaza.nl
www.post-plaza.nl
058-2159317

Stania State Oenkerk

Landgoed Stania State Oenkerk

Stania State is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Landgoed Stania State Oenkerk

Rengersweg 98b
9062 EJ, Oentsjerk
info@staniastate.nl
http://www.staniastate.nl/trouwlocatie/
058 2562811

Lokaal 55 Sneek

Lokaal 55 Sneek

Lokaal 55 is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. We hebben een prachtige trouwzaal in de tuin, met uitkijk over de Houkesloot. Is dit niet helemaal wat je zoekt en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Lokaal 55 Sneek

Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek
info@lokaal55.nl
http://www.lokaal55.nl
0515 460 321

The Sunset Ameland

Beachclub The Sunset 

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Beachclub The Sunset worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Beachclub The Sunset 

Oranjeweg 61
9161 CB, Hollum Ameland
info@thesunset.nl
http://www.thesunset.nl
+31 (0)519 554 280

Beachclub Lemmer

Beachclub Lemmer

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Beachclub Lemmer worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Stadhouderlijk Leeuwarden

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Bonnema DJ shows raadt u Hotel-Paleis Stadhoudelijk Hof aan. Dit chique hotel met een bakstenen binnenplaats was vroeger eigendom van de Nederlandse koninklijke familie en ligt op vier minuten lopen van het Fries Museum.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Hofplein 29
8911 HJ, Leeuwarden
info@hotelstadhouderlijkhof.nl
http://www.hotelstadhouderlijkhof.nl
058 2162180