Licht en geluid in Arnhem

Uw evenement vraagt om de verzorging of ondersteuning van licht en geluid in Arnhem? Welkom bij Bonnema Equipment! Al meer dan 10 jaar dragen wij ons steentje bij aan uiteenlopende gelegenheden op het gebied van licht, geluid, beeld en special FX. Een spreker verstaanbaar maken? Uw productlancering feestelijk onder de aandacht brengen? Of een onvergetelijke bedrijfsopening onbezorgd uit handen geven? Wij denken ontzettend graag mee in het bedenken, organiseren en uitvoeren van uw event met licht en geluid in Arnhem.

Voor iedere opdracht maken wij een passend eventplan met een aansluitende all-in offerte. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw evenement in Arnhem? Neem dan contact met ons!

Licht en geluid Arnhem

Bel mij terug!
Mogen wij u terugbellen? Wij nemen graag uw evenement met u door. Na het invullen van dit formulier bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Wens en realisatie

De realisatie van een geslaagd evenement in Arnhem vraagt om een goede voorbereiding. Ieder event is uniek en eist dus een aansluitend plan. Gezamenlijk nemen wij het gehele event uitgebreid door om met een passend voorstel qua licht, geluid, beeld en eventueel FX te komen. 

Specialistische ondersteuning

Met een jarenlange ervaring in onze rugtas weten wij exact wat nodig is om uw event te laten slagen. Onze medewerkers ondersteunen u vanaf met eerste tot het laatste moment. Op de dag van de productie plannen wij de juiste licht en geluid experts in om onbezorgd van uw event te genieten. 

Arnhem; onze thuisbasis

Arnhem is de stad waar wij jaren geleden onze eerste licht en geluid productie mochten draaien. Wij kunnen ons dan gerust een Arnhemse specialist noemen wat dat betreft. Vele event locaties en buitenterreinen in Arnhem hebben wij in de spotlight mogen zetten. 

Transparante all-in offertes

Wij werken uitsluitend met heldere all-in tarieven. Uiteraard vooraf gebundeld in een mooie offerte. Ook als uw organisatie gebonden is aan een vast budget zorgen wij voor een betaalbare en passende oplossing. Een offerte en voorgesprek is altijd vrijblijvend. 

Licht en geluid huren in Arnhem

Bonnema heeft een ruim assortiment aan licht en geluid techniek voor uw evenement in Arnhem. Soms is een enkele geluidsinstallatie of lichtinstallatie voldoende voor het verwezenlijken van uw doel en wens. Soms vraagt het net even om wat meer. Bonnema ondersteund en verzorgd zowel kleine projecten voor de losse verhuur als grote licht en geluid projecten met de benodigde specialisten op de vloer. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij samen voor een passende samenstelling om uw project in Arnhem succesvol te verwezenlijken. Onze expertise en producten mogen wij onder anderen inzetten voor de volgende gelegenheden:

 1. Congressen 
 2. Geluidsondersteuningen
 3. Bedrijfsopeningen 
 4. Bedrijfsevenementen 
 5. Productlanceringen
 6. Muziek evenementen
 7. Beurzen 

Licht huren Arnhem

Benieuwd welke oplossingen in lichtapparatuur wij kunnen bieden voor uw project in Arnhem? Hieronder presenteren wij een greep uit ons assortiment aan verschillende licht installaties welke wij verhuren en kunnen inzetten voor uw event of project.

 1. LED spots
 2. LED moving heads 
 3. LED Washes
 4. (LED) Stroboscopen
 5. Sunstrips
 6. Uiteenlopende aansturingen 
 7. Conventionele en intelligente verlichting 
 8. Verlichting geprogrammeerd in tijdcodeshows

Licht huren in Arnhem

Congres Arnhem

Goede verstaanbaarheid, een duidelijke presentatie, heldere opnames en een minimale aanwezigheid. U wilt het verloop van het congres technisch zo goed mogelijk uit handen geven. Een aantal belangrijke aspecten geven ons de inzichten om de juiste samenstelling van licht, geluid en beeld aan te houden. Talloze congressen mochten wij voorzien van de nodige techniek voor het juiste doel omtrent congressen in Arnhem. 

Vooraf nemen wij uitgebreid uw wensen en ideeën door, bekijken en/of bezoeken wij de congreslocatie en nemen wij contact op met sprekers of andere partijen. Op basis van onder anderen deze punten stellen wij een vrijblijvend voorstel inclusief heldere all-in offerte op. Slaan wij de handen in één? Dan gaan wij aan de slag met de nodige voorbereidingen.

Licht en geluid Arnhem

Bedrijfsopening Arnhem

Het moment is aangebroken; de bedrijfsopening van uw nieuwe of gerenoveerde organisatie. Een goede reden om dit feestelijk en professioneel onder de aandacht te brengen. Bonnema heeft een uitgebreid assortiment aan de nodige licht, geluid, beeld en special FX installaties voor uw bedrijfsopening in Arnhem. Denk hierbij aan confetti shooters, lanceerknoppen, vuur fonteinen, doek dropping en uiteraard de juiste licht en geluid apparatuur voor geluidsversterking en het uitlichten van uw pand. 

Afhankelijk van uw wensen, de locatie en de mogelijkheden bekijken wij welk concept geschikt is voor uw bedrijfsopening in Arnhem. Of het gaat om een enkele geluidsinstallatie of een grote en universele productie; In een vrijblijvend eventplan in combinatie met een heldere offerte brengen wij vooraf altijd alle mogelijkheden en kosten in beeld. 

Geluidsondersteuning Arnhem

Voor een presentatie, productlancering of andere gelegenheid wilt u graag zorgen voor verstaanbaarheid ten opzichte van uw gezelschap. Spraak en geluid moet aan aantrekkelijke aandachtstrekker zijn maar niet overdreven aanwezig zijn. Door de inzet van de juiste geluidsapparatuur zorgen onze specialisten voor de juiste dynamiek op uw locatie in Arnhem. 

Qua akoestiek is er geen locatie hetzelfde. Mede om die reden is het belangrijk om vooraf de juiste voorbereiding te hanteren omtrent de locatie maar ook zeker de aard van het event. Een luide lancering inclusief effecten vraagt toch om een andere techniek samenstelling dan een zakelijke bijeenkomst. Het begrip maatwerk komt hier dan ook zeker bij kijken. Wij zoeken maar al te graag de verdieping omtrent uw event op. In een gesprek op de locatie of bij ons op kantoor nemen wij uitvoerig alle belangrijke aspecten door om met een goed en passend plan te komen. Uiteraard allemaal samengevoegd in een heldere en eerlijke all-in offerte. 

Licht, geluid, beeld, audiovisueel Arnhem

Geluid huren Arnhem

Voor iedere gelegenheid biedt ons uitgebreide assortiment aan geluidsapparatuur uitkomst voor uw project in Arnhem. benieuwd wat wij opa het gebied van geluid zowel kunnen betekenen? Hieronder bekijk u een greep uit ons assortiment aan geluidsapparatuur welke wij los verhuren of in een project verwerken voor uw event in Arnhem. 

 1. Geluidssystemen t.b.v. geluidsondersteuning (actief en passief)
 2. Geluidssystemen t.b.v. FOH (actief en passief)
 3. Microfoons (handhelds, headsets, dasspeld, Catchbox)
 4. Monitoren (actief en passief)
 5. PA tafels
 6. DJ apparatuur (Pioneer, Denon)
 7. Complete sprekersets 
 8. Complete set voor versterking DJ of band

Geluid en speakers huren in Arnhem