Dé schoolfeest DJ voor een fantastisch feest!

Hét hoogtepunt van het jaar is aangebroken; Het schoolfeest. Tijd om samen met de feestcommissie jullie plannen uit te rollen naar een waanzinnig knalfeest. Maar welke schoolfeest DJ zorgt voor de muzikale invulling, een gave lichtshow en sterke geluidsinstallatie? Je raad het al; Bonnema DJ Shows. Al jarenlang zorgen onze schoolfeest DJ’s in combinatie met onze prachtige DJ shows voor volle vloeren en waanzinnige sferen op jullie eigen school!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

De beste schoolfeest DJ

Een DJ die exact weet welke muziek er leeft in jullie leeftijdscategorie, hoe de vloer direct vol komt en voor een waanzinnig feest zorgt, dat is de schoolfeest DJ van Bonnema! Vooraf nemen jullie uitgebreid de planning en alle wensen door. Dit zorgt voor een goede voorbereiding!

Wij doen het samen

Een geslaagd feest regelen wij met z’n allen! Samen met jullie feestcommissie gaan wij kijken naar de locatie, bespreken wij uitgebreid de avond door en kijken wij hoe er eventuele thema’s gekoppeld kunnen worden. Al jullie plannen smeden wij naar een concreet feestplan welke wij gedurende het feest kunnen aanhouden. 

Eigen schoolfeest DJ?

Eigen DJ’s op school? Gaaf! Geef ze samen met de schoolfeest DJ van Bonnema een podium. Wij geven huis DJ’s graag de ruimte om te kunnen draaien op hun eigen schoolfeesten. Bonnema assisteert op alle nodige vlakken om de avond soepel te laten verlopen en de schakel tussen de DJ’s soepel en mooi te laten verlopen.

Mooie tarieven

Onze DJ shows en schoolfeest DJ’s hebben mooie en transparante tarieven. Wist je dat Bonnema DJ Shows ten opzichte van haar collega bedrijven lage tarieven hanteert? Wij stellen vooraf graag een vrijblijvende offerte op om ook het financiële plaatje voor het schoolfeest transparant in kaart te brengen!

Een succesvol schoolfeest in 4 stappen

Het verzorgen van een geslaagd schoolfeest vraagt om een goeie voorbereiding. In 4 overzichtelijke stappen zorgen wij voor het schoolfeest zoals jullie dit voor ogen hebben.

1. Vrijblijvend introductiegesprek
Samen met de feestcommissie van school nemen wij uitgebreid alle wensen en ideeën door

2. Mooie offerte
Na het gesprek ontvangen jullie een heldere en transparant all-in offerte waarin ook alle besproken punten in zijn meegenomen

3. Voorbereiding
Gaan wij samenwerken aan jullie schoolfeest? Perfect! Nu gaat de DJ zich voorbereiding en maken wij de planning rond. Het dak kan er bijna af!

4. Het feest
De avond is aangebroken. De DJ Show wordt opgebouwd, de DJ settelt zich achter de draaitafels en na een kleine sound check kan het feest beginnen!

Schoolfeest DJ van Bonnema

Verzoekkaartjes tijdens het schoolfeest

Allemaal hebben wij bepaalde nummers die wij graag terug willen horen. De schoolfeest DJ heeft een gigantische bibliotheek aan nummers waarvan hij weet dat die binnen jullie categorie vallen. Toch vinden wij het belangrijk dat studenten op het feest ook hun eigen nummers kunnen aanvragen.

Via de verzoekkaartjes, die voor ieder feest worden gebruikt, kunnen alle studenten makkelijk hun verzoeken bij de schoolfeest DJ aanvragen. De kaartjes verspreiden wij door de feestlocatie zodat iedereen er gebruik van kan maken. Handig toch? 

Alle ingediende verzoeken worden goed gecontroleerd door de DJ. Zo weten jullie zeker dat er alleen de leukste en beste nummers gedraaid zullen worden. Dit zorgt voor een mooie selectie aan de beste nummers die in een mooie mix over de gehele avond gedraaid zullen worden.

Bruiloft DJ draait jullie verzoeken

Wat draait een schoolfeest DJ?

Schoolfeest DJ Pim ten Have

De DJ die op jullie schoolfeest zal draaien weet goed wat er leeft binnen jullie leeftijdscategorie. Op die manier heeft hij al een goede basis waar hij de gehele avond op kan baseren. Uiteraard kan het zijn dat, gezien de locatie van de school, bepaalde nummers beter of minder goed zullen aanslaan. Daarom moet een schoolfeest DJ ook altijd goed kijken naar andere details die voor het schoolfeest van toepassing zijn.

Een schoolfeest DJ draait altijd allround. Dat wil zeggen dat hij om kan gaan met alle soorten genres en muziek. Er zijn namelijk veel studenten met uiteenlopende muzieksmaken. Het is de taak van de schoolfeest DJ om te zorgen dat er voor iedereen wat wils hoorbaar is. Daarom moet hij allround kunnen draaien. Dit betekend ook dat hij om moet kunnen gaan met verschillende tempo’s. Sommige nummers hebben een hoge BPM (tempo), sommige nummers weer een laag BPM. Het is de kunst om de nummers met verschillende tempo’s aan elkaar te draaien zonder dat de zaal dit door heeft.

Welke DJ show past bij jullie schoolfeest?

Bonnema heeft verschillende formaten en stijlen DJ shows. Afhankelijk van jullie wensen, het aantal gasten en de locatie kan er een keuze gemaakt worden uit de diverse shows. Samen nemen wij door wat jullie budget is, wat jullie belangrijk vinden, en in hoeverre de volledige aula omgetoverd mag worden tot discotheek. Op die manier is er voor ieder schoolfeest een geschikte show voor een passende prijs. 

In een vrijblijvend introductiegesprek delen wij op basis van de locatie altijd ons advies. Dit doelt voornamelijk op de licht en geluid installatie. Jullie willen natuurlijk niet dat de muziek te zacht of te hard staat. Daarnaast moet de lichtshow goed zichtbaar zijn in de gehele zaal. 

Naast onze DJ shows leveren wij talloze effecten zoals zware lasers, koude vuurshows, rookmachines en confetti shooters. De shows kunnen dus uitgebreid worden tot jullie er genoeg van hebben! 

Een passende DJ show voor het schoolfeest

Offerte voor jullie schoolfeest DJ

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten? Via het onderstaande formulier vragen jullie snel een passende offerte aan voor een schoolfeest DJ. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier

Step 1 of 5