DÉ SCHOOLFEEST DJ!

De juiste schoolfeest DJ vinden is nog niet zo gemakkelijk. Dat begrijpen wij maar al te goed. Samen met de feestcommissie willen jullie het mooiste en beste in huis halen. Die complete aula omtoveren in één grote discotheek. Door de jaren heen hebben we samen met vele scholen deze droom omgezet in de keiharde waarheid. Onze schoolfeest DJ’s wisten honderden leerlingen van tientallen scholen te verassen met een fantastisch schoolfeest. U hoort het al. dé schoolfeest DJ boek je bij Bonnema!

EIGEN DJ'S OP HET SCHOOLFEEST

Op iedere school zijn ze wel te vinden; jonge en gepassioneerde DJ’s. Hoe tof zou het zijn als ze ook zelf draaien op het schoolfeest van het jaar? Bij Bonnema is het mogelijk om jullie eigen DJ’s te laten stralen op het podium. Eventueel afwisselend met één van onze schoolfeest DJ’s voor een uniek optreden!

WAANZINNIGE LICHTSHOWS

De DJ op het schoolfeest kan nog zo goed zijn, maar zonder een waanzinnige show blijft de vloer alsnog leeg. Onze lichtshows zijn fantastisch om te zien. Voor iedere show die we plaatsen worden ze op de zaal afgesteld voor een optimale show. Zo zijn wij in staat om van werkelijk alle locaties een discotheek te maken!

AANBEVOLEN SCHOOLFEEST DJ SHOWS

WAAROM EEN SCHOOLFEEST DJ VAN BONNEMA?

100% een volle dansvloer

Onze schoolfeest DJ’s hebben voor tientallen scholen en honderden leerlingen het dak eraf geblazen! Voor ieder schoolfeest gaan we in overleg met jullie feestcommissie. In dit gesprek nemen we jullie wensen door zodat we de vloer gegarandeerd vol krijgen. Deze werkwijze en voorbereiding heef er voor gezorgd dat onze DJ’s de vloer altijd vol kregen! 

Ervaren schoolfeest DJ's

Al onze DJ’s zijn professioneel, ervaren en weten als geen ander een fantastisch feest neer te zetten voor iedere gelegenheid. Onze schoolfeest DJ’s zijn op de hoogte van de alledaagse muziek die gewenst is onder leerlingen. Zowel voor leerlingen van het basis onderwijs als voor middelbaar onderwijs. Voor ieder schoolfeest dus een TOP sfeer!

Van leerlingen, vóór leerlingen

Een zo goed, gezellig en speciaal mogelijk schoolfeest neer zetten. Dat is het doel. Een goed overleg met de feestcommissie is noodzakelijk om exact te weten wat jullie willen. Alleen op die manier kan een schoolfeest echt slagen. Daarom gaan wij graag uitgebreid met de school in gesprek om al jullie wensen en doelen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op die manier creëren de leerlingen, samen met ons, hun eigen show. Gaaf toch?
Schoolfeest DJ contact opnemen

VRAGEN?

gesprek_tekst_contact_klein