TROUWLOCATIES NOORD-BRABANT

Willen jullie trouwen in de provincie Noord-Brabant? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Dennenlucht Breda

Dennenlucht Breda

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Dennenlucht Breda worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Dennenlucht Breda

Heistraat 15
4836 BE Breda
info@dennenlucht.nl
http://www.dennenlucht.nl/bruiloft
0762042000

Witte Kerkje Terheijden

Witte Kerkje Terheijden

Het Witte Kerkje in Terheijden is een prachtige kerk waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Witte Kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
4844 CA Terheijden
info@wittekerkjeterheijden.nl
http://www.wittekerkjeterheijden.nl
06-27021028

Brasserie Tivoli Oudenbosch

Brasserie Tivoli Oudenbosch

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Brasserie Tivoli in Oudenbosch worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Brasserie Tivoli Oudenbosch

Jezuïetenplein 33
4731 HX Oudenbosch
info@brasserietivoli.nl
http://www.brasserietivoli.nl
+31 (0)165 726 996

Quatre Bras Best

Quatre Bras Best

DJ Bonnema shows raadt u Quatre Bras Best aan. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Quatre Bras Best

Nieuwstraat 79
5683 KB Best
info@quatrebras.nl
https://www.quatrebras.nl
0499371450

De Traverse Helmond

De Traverse Helmond

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op De Traverse in Helmond worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

De Traverse Helmond

Steenweg 19
5707 CD Helmond
info@traversehelmond.nl
https://www.traversehelmond.nl
0493 681 313

Sapor Valkenswaard

Smaakpaviljoen Valkenswaard

Valkenswaard is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Smaakpaviljoen Valkenswaard

Hoeve 12
5556 TB Valkenswaard
info@sapor.biz
http://sapor.biz
040-2048470

De Spijcker Dongen 

De Vlaamsche Spijcker Dongen

Stel je voor … jullie huwelijk midden in de natuur bij De Vlaamsche Spijker in Dongen. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

De Vlaamsche Spijcker Dongen

Groenstraat 9
5102 PA Dongen
info@devlaamschespijcker.nl
https://www.devlaamschespijcker.nl
06 10645649

Korenbeurs Made

Korenbeurs Made

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Korenbeurs Made! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Korenbeurs Made

Kerkstraat 13
4921 BA Made
info@korenbeurs.nl
https://www.korenbeurs.nl
0162 682 150

More-Itz Drimmelen

More-Itz Drimmelen 

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? More-Itz in Drimmelen  biedt een prachtige locatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

More-Itz Drimmelen

Nieuwe Jachthaven 50
4924BA Drimmelen
info@more-itz.nl
http://www.more-itz.nl
0162 682 758

Van der Valk hotel Breda

Van der Valk hotel Princeville Breda

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Van der Valk Princeville in Breda biedt een prachtig hotel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Van der Valk hotel Breda

Princenhagelaan 5
4813DA Breda
princeville@valk.com
http://www.hotelprinceville.nl
076 522 6055

Boswachter Liesbosch Breda

Boswachter Liesbosch Breda

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Boswachter Liesbosch in Breda biedt een prachtige locatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Boswachter Liesbosch Breda

Nieuwe Dreef 4
4839 AJ Breda
info@boswachter-liesbosch.nl
http://www.boswachterliesbosch.nl
076 521 2736

Hotel Gilze Tilburg

Van der Valk Hotel Gilze Tilburg

Van der Valk Hotel is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Van der Valk Hotel Gilze Tilburg

Klein Zwitserland 8
5126 TA Gilze – Tilburg
gilzetilburg@valk.com
http://www.hotelgilzetilburg.nl
0161 458900

Landgoed Bergvliet

Landgoed Bergvliet 

Bergvliet is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

De Hut Sint Oedenrode

De Vresselse Hut Sint Oedenrode

Bij de Vresselse Hut bent u aan het juiste adres voor een trouwlocatie. Van diner, receptie tot een geweldig feest. Alles helemaal naar uw wens! Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

De Vresselse Hut Sint Oedenrode

Vresselseweg 33
5491 PA Sint Oedenrode
info@devresselsehut.nl
https://devresselsehut.nl
0499-472870

Kasteel Geldrop

Kasteel Geldrop

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Geldrop biedt een prachtig kasteel waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Prinsenhof Best

Zalencentrum Prinsenhof Best

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Zalencentrum Prinsenhof in Best biedt een prachtig centrum waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Zalencentrum Prinsenhof Best

Hoofdstraat 43
5683AC Best
info@prinsenhofbest.nl
https://www.prinsenhofbest.nl
0499371822

Oude kerk Dongen 

Oude Kerk Dongen

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? De Oude Kerk in Dongen biedt een prachtige kerk waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Des stad Klundert

De stad Klundert

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op De Stad Klundert worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

De stad Klundert

Molenstraat 33
4791 HL Klundert
info@destadklundert.nl
https://www.destadklundert.nl
0168 729 200

Wolfslaar Breda

Wolfslaar Breda

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Wolfslaar in Breda! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Theater de Avenue Breda

Theater de Avenue Breda

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. In het theater de Avenue in Breda worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Theater de Avenue Breda

Waterstraat 5
4811 WZ Breda
info@de-avenue.nl
https://www.de-avenue.nl
076-2065011

Beachclub Puur Drimmelen 

Puur Beachclub

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Puur biedt een prachtige strandclub waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Beachclub Puur Drimmelen

Marinaweg 50
4924 AD Drimmelen
info@beachclubpuur.nl
http://www.beachclubpuur.nl
0162 690 700

Bovendonk Hoeven

Bovendonk Hoeven

Bonnema DJ shows raadt u Bovendonk Hoeven aan. Dit conferentiehotel in een voormalig seminarie ligt op 4 km van de 19e-eeuwse basiliek van Oudenbosch en op 18 km van Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience.

Karel 1 Eindhoven

Karel 1 Eindhoven

Karel 1 Museumcafe is een prachtige moderne locatie midden in het centrum van Eindhoven. Gelegen aan de rivier de Dommel heeft u uitzicht over het water en de schitterende architectuur van het Van Abbemuseum. 

Karel 1 Eindhoven

Stratumsedijk 2
5611ND Eindhoven
info@karel1.nl
http://www.karel1.nl/home
0402381062

Innesto Asten 

Innesto Asten

Een huwelijksdag is voor ieder aanstaande bruidspaar een bijzondere aangelegenheid. Er moet ontzettend veel geregeld en gepland worden. Bij Innesto weten we daar alles van, daarom nemen wij u de zorg uit handen voor een perfect verzorgd huwelijksfeest. 

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Kasteel Heeze! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Kasteel Heeze

Kapelstraat 25
5591 HC Heeze
https://www.kasteelheeze.nl
info@kasteelheeze.nl
040 226 4435

Zout&Citroen Oosterhout 

Zout&Citroen Oosterhout

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Zout & Citroen worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Zout&Citroen Oosterhout

Ridderstraat 86
4902 AC Oosterhout
info@zoutencitroen.nl
https://www.zoutencitroen.nl
0162-450806

Auberge du Bonheur Tilburg

Auberge du Bonheur Tilburg

Auberhe Du Bonheur in Tilburg is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Boelaars Raamsdonksveer

Boelaars Raamsdonksveer

Boelaars Raamsdonksveer is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Boelaars Raamsdonksveer

Keizersdijk 48
4941 GG Raamsdonksveer
info@boelaarszalencentrum.nl
https://boelaarszalencentrum.nl
0162 512 406

Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Landgoed Ulvenhart

Heistraat 16
4858 RL Ulvenhout AC
reserveringen@ulvenhart.nl
https://ulvenhart.nl
076 561 6089

Lambertuskerk Raamsdonk

Lambertuskerk Raamsdonk

Lambertuskerk in Raamsdonk is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Lambertuskerk Raamsdonk

Kerklaan 4
4944 VB Raamsdonk
info@lambertuskerkraamsdonk.nl
http://www.lambertuskerkraamsdonk.nl
0162-515286