Bruiloft DJ in Amsterdam

Jullie trouwfeest in Amsterdam, Dé bruiloft DJ in Amsterdam!

Opzoek naar een oogverblindende DJ Show? Als afsluiter van jullie prachtige trouwdag in Amsterdam. Dan bent u op het juiste adres. Wij zorgen namelijk al jarenlang voor volle dansvloeren in heel Nederland! Mede door onze ervaring weten wij precies wat we moeten doen, hoe wij de dansvloer vullen en hoe die gevuld blijft. In een introductie gesprek bespreken wij alles met jullie door. Zoals: de muziek genre, welke show jullie leuk vinden en welke locatie jullie uitgekozen hebben. Na dit gesprek gaan wij kijken welke DJ het best bij jullie past en die stellen we aan jullie voor aan de Bruiloft DJ Amsterdam. Ook maken wij een inschatting voor elke show het best bij jullie en de locatie past!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloft DJ Amsterdam

Een passende bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Amsterdam. Daar gaan wij voor! In een voorgesprek nemen wij al jullie wensen en ideeën door om in te kunnen schatten welke van onze 3 DJ’s perfect past bij jullie trouwfeest.

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal avondgasten, de trouwlocatie in Amsterdam, en jullie eigen wensen helpen wij jullie met zoeken naar de geschikte DJ Show. Bonnema levert verschillende soorten en maten DJ Shows. In het voorgesprek nemen wij uitgebreid door welke het beste bij jullie past!

Scherpe tarieven

Voor iedere DJ Show, opties en diensten hanteren wij eerlijk tarieven. Trouwen is al duur genoeg! In vergelijking met onze collega DJ’s hanteren wij lagere all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

Het kompas

In de aanloop van jullie bruiloft in Amsterdam houden wij nauw contact om jullie persoonlijke feestplan te optimaliseren. Daarnaast nemen wij ook de communicatie uit handen met eventuele andere partijen en leveranciers. Bijvoorbeeld jullie trouwlocatie in Amsterdam en ceremoniemeester.

Voorbereiding in 4 stappen

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het trouwfeest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Direct na het introductiegesprek nemen wij met onze 3 vaste DJ’s jullie feest wensen uitgebreid door. Samen bekijken wij welke bruiloft DJ het beste aansluit bij de doorgenomen muziekvoorkeuren, jullie wensen en planning voor jullie bruiloft in Amsterdam. Uiteindelijk stellen wij de gekozen DJ aan jullie waarna wij een persoonlijke kennismaking met de DJ inplannen. 

Slaan wij de handen in één voor jullie trouwfeest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereid de DJ zich voor op de doorgenomen muziekwensen en het avondprogramma waar hij rekening mee moet houden. Wij ondertussen de planning op, nemen contact op met jullie trouwlocatie in Amsterdam en nemen eventuele details met jullie ceremoniemeester door. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen!

Jullie bruiloft is aangebroken! Nadat jullie hebben genoten van een prachtige dag arriveert jullie Bruiloft DJ in Amsterdam. Samen met zijn collega zorgt hij dat de show volgens afspraak wordt opgebouwd. Wij controleren de systemen, poetsen de speakers nog even op en dan is het zover; jullie trouwfeest! 

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Leuke ideeën om te doen met een bruiloft in Amsterdam!

PhotoBooth en Bruiloft DJ Amsterdam

Een salonboot huren: Een salonboot is een stijlvolle manier om door de grachten van Amsterdam te varen. De boten hebben een klassiek interieur en een romantische sfeer. De boot vaart geruisloos door het water en zorgt voor een speciale ervaring!

Lifesize Jenga huren: Spelletjes vind meestal iedereen wel leuk! Hoe leuk is het dan een levensgrootte verzie van een spel! Als voorbeeld gebruik ik nu Jenga maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke spellen. Jenga bestaat uit balken die je moet stapelen en als ze gestapeld zijn. Is het de bedoeling dat iedereen om de beurt een balk weg haalt zonder dat de toren omvalt.

Een photobooth huren: Een photobooth is een leuk entertainment voor op jullie bruiloft in Amsterdam! De photobooth maakt 3 foto’s achterelkaar en die worden op een strip uitgeprint. Bij deze foto’s kan je lekker gek doen. Het is dan ook super leuk om gekke kleren mee te nemen zodat de gasten zich grappig kunnen verkleden! Zo kunnen jullie en jullie gasten een flinke tijd fun hebben!

Wat draait een bruiloft DJ?

Voor iedere bruiloft is hier een ander antwoord op. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar de muzieksamenstelling die de bruiloft DJ voor jullie feest in Amsterdam aanhoud is afhankelijk van jullie persoonlijke wensen! In een introductiegesprek nemen wij dit namelijk uitgebreid door. Op basis van een aantal punten, waaronder de gewenste en ongewenste muziekgenres, stellen wij een feestplan op voor jullie trouwfeest. 

Dit plan geeft de bruiloft DJ een idee welke genres en nummers hij moet aanhouden na de start van jullie trouwfeest. In deze periode probeert hij zo snel mogelijk in de gaten te krijgen of zijn opgestelde plan werkt en of bepaalde genres juist wel of niet aangehouden kunnen worden. Door deze strategie krijgt hij snel in de gaten hoe het verdere verloop van het feest zal zijn en hoe hij die vloer vol houdt!

Trouwfeest DJ Arnhem

Perfecte shows voor een Bruiloft DJ Arnhem

Spectaculaire effecten in Amsterdam!

speciale effecten Bruiloft DJ Amsterdam

Om het feest nog leuker te maken hebben wij  spectaculaire gadgets om toe te voegen! Zoals KOUD VUUR FONTEINEN, deze sparkulars zorgen voor een exclusieve opening van de avond en prachtige hoogtepunten tijdens de avond. De set van fonteinen worden door de computer aangestuurd.

Dansen op een wolkendek? Het kan! De low-fog machine genereert een wolkendek over de dansvloer en zorgt voor een uniek effect. Leuk voor de hele dans avond! Deze machine word door de computer aangestuurd en kan op elk gewenst moment gebruikt worden. Met de LED UP Lights Kan je de wolken dek extra uitlichten!

Mist de zaal nog een beetje sfeer? Dan komen onze LED UP Lights goed van pas! Deze led lampen zorgen voor een egale verlichting in de zaal. Na keuzen kunnen wanden of elementen worden uitgelicht. De spots worden na wens ingesteld. Zo kunnen ze de hele avond een kleur hebben of kunnen ze mooi met de lichtshow mee lopen!

Geef de hoogte punten van de avond een extra wauwww factor met onze Streamer Shooters! Dit is geen confetti en is dan ook binnen elke seconde op te ruimen. Daardoor mogelijk op elke locatie! De slierten zijn brandvertragend en geven niet af. Super veilig dus! Deze shooters kunnen worden afgesteld op de zaa die jullie gekozen hebbenl in Amsterdam. Zelf kunnen jullie kiezen voor het aantal momenten dat de shooters schieten!

Iedereen heeft het weleens gezien! Een Lichte mist die door de lichtstralen zichtbaar wordt. Het geeft een waanzinnig effect en daarom wordt dit ook veel gebruikt. Wij maken gebruik van Hazers deze rookmachine zorgt er voor dat de mist alleen zichtbaar is als die in aanraking komt met de verlichting. De rook is vrijwel geurloos en niet schadelijk.

Jullie openingsdans in Amsterdam

Jullie bruiloft in Amsterdam moet natuurlijk spectaculair worden geopend. Laat een openingsdans nou de perfecte oplossing hiervoor zijn! In de praktijk merken wij dat trouwfeesten met een openingsdans sneller los komen. Het gevolg? Een directe dansvloer direct vanaf het begin! Dit heeft er simpelweg mee te maken dat jullie al in de spotlight staan en de stap dus kleiner is om de vloer op te springen. 

Door de juiste overschakeling naar het eerste feestnummer (dus het nummer na jullie openingstrack) zorgt dit direct voor de juiste feestsfeer. Deze aanpak klinkt wellicht simpel, maar denk hier wel goed over na! Openingsdansen zonder enige voorbereidingen kunnen alsnog zorgen voor een lege dansvloer. Benieuwd hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken? Neem contact op met jullie bruiloft DJ Amsterdam. Wij kunnen jullie hier goed bij ondersteunen. Meer weten over openingsdansen inclusief 10 tips? Klik dan hier.

Openingsdans bruiloft

Dit vonden andere bruidsparen

4,9

Google recensies Bonnema DJ Shows5,0

Trouwlocaties in Amsterdam

Hebben jullie nog geen trouwlocatie gevonden voor jullie bruiloft in Amsterdam? Bekijk hieronder een aantal locaties waar wij regelmatig te vinden zijn. 

Verzoekjes tijdens jullie trouwfeest in Amsterdam

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie bruiloft kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ tijdens het trouwfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens jullie bruiloft in Amsterdam of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een Bruiloft DJ in Amsterdam

Zijn jullie benieuwd hoe wij ook van jullie trouwfeest in Amsterdam een groot spektakel maken? Via het onderstaande formulier vragen jullie gemakkelijk een offerte aan voor een Bruiloft DJ in Amsterdam. Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om alle aangegeven wensen te verwerken in een mooie en eerlijke offerte. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Route Bonnema DJ Shows vanuit Amsterdam

Ons kantoor in Andelst ligt een klein uurtje en 15 minuten van Amsterdam af. Lijkt het jullie wat? Jullie zijn van harte welkom om de mogelijkheden bespreken in een intakegesprek op ons kantoor in Andelst. Wij zetten de koffie voor jullie klaar, ook kunnen jullie gelijk komen kijken naar onze showroom waar onze DJ Shows staan! Hoe jullie in Andelst komen? Via de onderstaande routeomschrijving komen jullie gemakkelijk vanuit Amsterdam naar Andelst!

Vanuit Station Amsterdam Centraal.

Stationsplein. Na 130 meter, buig links af bij Stationsplein

Prins Hendrikkade. Na 95 meter, sla rechtsaf richting Prins Hendrikkade

Droogbak. Na 210 meter, sla rechtsaf richting Droogbak

s100, De Ruijterkade. Na 200 meter, sla rechtsaf richting De Ruijterkade/s100

s114, Piet Heintunnel. Na 2,8 kilometer, sla linksaf richting Piet Heintunnel/s114

A10E35E231, Hengelo, Ringweg-Oost. Na 2,7 kilometer, sla rechtsaf naar de Ringweg-Oost/A10/E35/E231 richting Hengelo

A1E231, Hengelo. Na 1,8 kilometer, neem de afslag naar de A1/E231 richting Hengelo

A1E231, Hengelo. Na 11 kilometer, houd rechts aan bij A1/E231 richting Hengelo

A1E231, Amersfoort. Na 7,3 kilometer, houd links aan bij A1/E231 richting Amersfoort

A1E231, Laren. Na 2,4 kilometer, houd links aan bij A1/E231 richting Laren

A1E231, Eemnes. Na 2,2 kilometer, houd links aan bij A1/E231 richting Eemnes

A1E231, Apeldoorn. Na 16,7 kilometer, houd links aan bij A1/E231 richting Apeldoorn

A1E30. Na 8,3 kilometer, houd links aan bij A1/E30

A30, Barneveld. Na 2 kilometer, neem afslag 15 naar de A30 richting Barneveld

A30, Barneveld. Na 500 meter, Houd rechts aan bij A30 richting Barneveld

A12E35, Oberhausen. Na 16,2 kilometer, houd links aan bij A12/E35 richting Oberhausen

A50, Arnhem-Zuid. Na 14,8 kilometer, neem de afslag naar de A50 richting Arnhem-Zuid

A15E31, Rotterdam. Na 14,2 kilometer, neem de afslag naar de A15/E31 richting Rotterdam

A15E31, Rotterdam. Na 370 meter, houd rechts aan bij A15/E31 richting Rotterdam

N836, Andelst, Wageningsestraat. Na 3 kilometer, neem afslag 37 naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

N836, Andelst, Wageningsestraat. Na 500 meter, sla linksaf naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

Industrieweg. Na 480 meter, sla linksaf richting Industrieweg

Industrieweg. Na 120 meter, Je bent aangekomen bij Industrieweg. Je bestemming bevindt zich aan de linkerkant

De Bruiloft DJ bij jullie in Amsterdam thuis

Blijft u liever thuis in Amsterdam? Wij komen graag bij jullie langs. Zo kunnen we het gesprek bij jullie thuis voeren. Voor jullie net zo makkelijk. Om het jullie gemakkelijk te houden kan je hier onder op de knop klikken en een vrijblijvend introductiegesprek in plannen met de bruiloft DJ in Amstertdam!

Bonnema DJ Shows in Andelst