WHITE TV DJ Booth


Een 55 inch TV DJ Booth, hoe gaaf is dat? Met dit unieke meubel personaliseren wij jullie avond. De mogelijkheden zijn wekelijk onbeperkt. Een intelligente computer achter het scherm zorgt er voor dat verschillende programma’s, systemen en media wissels afgespeeld kan worden. Laat foto’s, logo’s, trouwkaarten of andere persoonlijke media wisselend weergeven. Bekijk live de gemaakte foto’s door de PhotoBooth in andere ruimte of laat gasten stemmen over de muziekkeuze. Alles kan. Benieuwd hoe wij met deze TV Booth jullie feest kunnen personaliseren? Wij denken graag met jullie mee!

WHITE TV DJ Booth
WHITE TV DJ booth
Catalogus aanvragen
Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Programmering

Wij zorgen dat alle gewenste media, programma’s en systemen worden ingesteld

Aansluitingen

Liever zelf inpluggen? Dit kan met een USB, HDMI kabel of via livestream (Android)

Uitbreiding

Liever meerdere schermen toevoegen? Wij kunnen meerdere schermen over de zaal verspreiden!
Eigen ontwerp TV DJ Booth

Jullie ontwerp

De TV DJ booth leent zich uitstekend om gedurende de inloop van de avond een bedrijfslogo, digitale trouwkaart of andere teksten etc. weer te geven. Hiermee maken jullie het feest echt persoonlijk en wordt het gekoppeld aan jullie bedrijf of bijvoorbeeld trouwdag. Zelf niet zoveel ervaring met het ontwerpen? Wij doen het graag voor jullie!

extra-service-bonnema-dj-shows

Stemsysteem

Hoe leuk zou het zijn om jullie gasten af en toe te laten stemmen op muzieknummers die later gedraaid worden? Met de gewenste frequentie worden er diverse nummers of stijlen op het scherm weergegeven. Gasten kunnen makkelijk via de verzoekkaartjes stemmen zodat het gewonnen nummer later wordt gedraaid!

Eigen media op de TV DJ Booth

Jullie media

Hebben jullie mooie foto’s van vroeger of bijvoorbeeld overdag? Laat deze dan voorbij komen gedurende de avond. Uiteraard zijn video’s ook mogelijk. Uiteraard kan deze slideshow wisselend worden weergegeven zodat andere scherm activiteiten tussendoor ook doorlopen!

Stream van PhotoBooth via TV DJ Booth

PhotoBooth

Hebben jullie bij ons een PhotoBooth geboekt? Laat de gemaakte foto’s dan af en toe weergeven op het scherm via de live stream! De leukste foto’s worden direct weergegeven via het scherm. Uiteraard kan ook deze optie wisselend worden weergegeven met andere systemen die jullie hebben gekozen!

SPECTACULAIRE EFFECTEN

AANBEVOLEN DJ SHOWS