Bruiloft DJ Nijmegen

Een waanzinnig trouwfeest in Nijmegen met Bonnema

Na een waanzinnige dag waarop jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven breekt de afsluiter in Nijmegen aan; Het trouwfeest. De mooiste dag van jullie leven met een spetterend einde. Dat is hoe jullie het waarschijnlijk voor ogen hebben! Bonnema DJ Shows is al jarenlang een bekend gezicht in de regio van Nijmegen voor de verzorging van waanzinnige trouwfeesten door het hele land. Trouwfeesten in Nijmegen zijn voor ons als thuiswedstrijden. Wij kennen (bijna) alle trouwlocaties in Nijmegen van binnen en buiten! Onze bruiloft DJ’s hebben in Nijmegen al talloze bruiloften verzorgd. Wij selecteren voor jullie graag de juiste Bruiloft DJ uit Nijmegen in combinatie met een DJ show die bij jullie past!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloft DJ Nijmegen

Een passende bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Nijmegen. Daar gaan wij voor! In een voorgesprek nemen wij al jullie wensen en ideeën door om in te kunnen schatten welke van onze 3 DJ’s perfect past bij jullie trouwfeest.

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal avondgasten, de trouwlocatie in Nijmegen, en jullie eigen wensen helpen wij jullie met zoeken naar de geschikte DJ Show. Bonnema levert verschillende soorten en maten DJ Shows. In het voorgesprek nemen wij uitgebreid door welke het beste bij jullie past!

Scherpe tarieven

Voor iedere DJ Show, opties en diensten hanteren wij eerlijk tarieven. Trouwen is al duur genoeg! In vergelijking met onze collega DJ’s hanteren wij lagere all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

De juiste voorbereiding

In de aanloop van jullie bruiloft in Nijmegen houden wij nauw contact om jullie persoonlijke feestplan te optimaliseren. Daarnaast nemen wij ook de communicatie uit handen met eventuele andere partijen en leveranciers. Bijvoorbeeld jullie trouwlocatie in Nijmegen en de ceremoniemeester.

DJ Shows voor trouwfeesten

Voorbereiding in 4 stappen

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het trouwfeest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Direct na het introductiegesprek nemen wij met onze 3 vaste DJ’s jullie feest wensen uitgebreid door. Samen bekijken wij welke bruiloft DJ het beste aansluit bij de doorgenomen muziekvoorkeuren, jullie wensen en planning voor jullie bruiloft in Nijmegen. Uiteindelijk stellen wij de gekozen DJ aan jullie waarna wij een persoonlijke kennismaking met de DJ inplannen. 

Slaan wij de handen in één voor jullie trouwfeest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereid de DJ zich voor op de doorgenomen muziekwensen en het avondprogramma waar hij rekening mee moet houden. Wij gaan aan de slag met de planning, nemen contact op met jullie trouwlocatie in Nijmegen en nemen eventuele details met jullie ceremoniemeester door. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen!

Jullie bruiloft is aangebroken! Nadat jullie hebben genoten van een prachtige dag arriveert jullie Bruiloft DJ in Nijmegen. Samen met zijn collega zorgt hij dat de show volgens afspraak wordt opgebouwd. Wij controleren de systemen, poetsen de speakers nog even op en dan is het zover; jullie trouwfeest! 

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Trouwlocaties in Nijmegen

De perfecte locatie voor jullie bruiloft in Nijmegen nog niet gevonden? Bekijk hieronder een aantal locaties waar wij al verschillende bruiloften hebben verzorgd!

Verzoekjes aanvragen tijdens jullie bruiloft in Nijmegen

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie bruiloft kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ tijdens het trouwfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens jullie bruiloft in Nijmegen of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een Bruiloft DJ in Nijmegen

Mogen wij een offerte opstellen voor jullie Bruiloft DJ in Nijmegen?. Gaaf! Via het onderstaande formulier vragen jullie gemakkelijk een heldere all-in offerte aan. Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om alle aangegeven wensen te verwerken in een mooie en eerlijke offerte. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Klanten uit Nijmegen

Dit vertelde andere klanten over ons

Huib heeft ons vanaf het eerste moment goed geholpen met het vorm geven van ons feest. De keuze uit shows en genres is ruim. Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad. De dj had een leuke interactie met onze gasten waardoor er een goede sfeer hing.
Tessa en Bryan
Locatie: Paviljoen het Buitenhuis
Mijn 50ste verjaardag laten verzorgen door de heren van Bonnema. Kundige jongen gasten met veel feeling voor de dansvloer en de gasten. Klasse, de video's liegen er niet om!!!
Casper
Locatie: Watergoed Valburg

Bereikbaarheid Bonnema DJ Shows vanuit Nijmegen

Willen jullie bij ons langs komen in Andelst om de mogelijkheden voor jullie trouwfeest in Nijmegen te bespreken? Leuk! Wij zetten de koffie graag klaar. Vanuit Nijmegen is het een kort ritje naar ons kantoor in Andelst.

Vanuit De Grote Markt Nijmegen
Vertrek vanaf De Grote Markt Nijmegen. Buig na 350 meter rechts af naar het Kelfkensbos. Neem na 360 meter op de rotonde de zesde afslag naar de General James Gavinweg/s100 richting Arnhem. Neem na 220 meter de afslag richting Genral James Gavinweg/s 100. Buig na 2,2 kilometer af bij Prins Mauritssingel/N325. Neem na 2,8 kilometer de afslag richting Tiel. Na 300 meter houdt links aan bij A15 richting Tiel. Na 930 meter neem de afslag naar Wageningsestraat/N836 richting Tiel. Houdt na 590 meter links aan op de A15 richting Tiel. Na 10,1 kilometer neem de afslag 37 richting Andelst. Sla na 500 meter linksaf richting Andelst. Sla na 480 meter linksaf de Industrieweg op. Na 120 meter hebben jullie vanaf Nijmegen Bonnema DJ Shows in Andelst bereikt.

Mogelijkheden Bruiloft DJ bij jullie in Nijmegen bespreken
Liever bij jullie thuis alle mogelijkheden doornemen? Wij komen graag bij jullie langs. Zo hoeven jullie de deur niet uit! Via de onderstaande knop plannen jullie gemakkelijk een introductiegesprek in met de Bruiloft DJ in Nijmegen!

Bonnema DJ Shows in Andelst