Bruiloft DJ in Utrecht

Jullie trouwfeest in Utrecht, Dé bruiloft DJ in Utrecht!

Na een geweldige dag waarop jullie elkaar het ja woord hebben gegeven kan het knalfeest in de avond beginnen! De mooiste dag van jullie leven met een waanzinnig einde. Ongetwijfeld zijn jullie daarom opzoek naar een bruiloft dj in Utrecht. Bonnema DJ Shows, heeft al jaren ervaring met waanzinnige trouwfeesten door het hele land! Met deze ervaring zijn wij bekent bij veel locaties en hun ook bij ons, hierdoor weten we goed wat we nodig hebben om een perfecte show te creëren! Zo stellen wij jullie voor aan een DJ die bij jullie past in combinatie met een spetterende DJ Show! Op deze pagina leggen wij jullie uit hoe wij werken en hoe een trouwfeest DJ in Arnhem de vloer vult en gevuld zal houden!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloft DJ Utrecht

Een passende bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Utrecht. Daar gaan wij voor! In een voorgesprek nemen wij al jullie wensen en ideeën door om in te kunnen schatten welke van onze 3 DJ’s perfect past bij jullie trouwfeest.

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal avondgasten, de trouwlocatie in Utrecht, en jullie eigen wensen helpen wij jullie met zoeken naar de geschikte DJ Show. Bonnema levert verschillende soorten en maten DJ Shows. In het voorgesprek nemen wij uitgebreid door welke het beste bij jullie past!

Scherpe tarieven

Voor iedere DJ Show, opties en diensten hanteren wij eerlijk tarieven. Trouwen is al duur genoeg! In vergelijking met onze collega DJ’s hanteren wij lagere all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

De juiste voorbereiding

In de aanloop van jullie bruiloft in Utrecht houden wij nauw contact om jullie persoonlijke feestplan te optimaliseren. Daarnaast nemen wij ook de communicatie uit handen met eventuele andere partijen en leveranciers. Bijvoorbeeld jullie trouwlocatie in Arnhem en ceremoniemeester.

Voorbereiding in 4 stappen

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het trouwfeest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Direct na het introductiegesprek nemen wij met onze 3 vaste DJ’s jullie feest wensen uitgebreid door. Samen bekijken wij welke bruiloft DJ het beste aansluit bij de doorgenomen muziekvoorkeuren, jullie wensen en planning voor jullie bruiloft in Utrecht. Uiteindelijk stellen wij de gekozen DJ aan jullie waarna wij een persoonlijke kennismaking met de DJ inplannen. 

Slaan wij de handen in één voor jullie trouwfeest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereid de DJ zich voor op de doorgenomen muziekwensen en het avondprogramma waar hij rekening mee moet houden. Wij ondertussen de planning op, nemen contact op met jullie trouwlocatie in Utrecht en nemen eventuele details met jullie ceremoniemeester door. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen!

Jullie bruiloft is aangebroken! Nadat jullie hebben genoten van een prachtige dag arriveert jullie Bruiloft DJ in Utrecht. Samen met zijn collega zorgt hij dat de show volgens afspraak wordt opgebouwd. Wij controleren de systemen, poetsen de speakers nog even op en dan is het zover; jullie trouwfeest! 

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Photobooth in Utrecht

PhotoBooth en Bruiloft DJ Utrecht

Leg de mooiste momenten vast! Met een photobooth kan je de leukste en grappigste momenten vastleggen. Jullie gasten kunnen lekker gek doen voor de camera op een makkelijke manier. Een druk op de knop, posteren, er worden 3 foto’s gemaakt en klaar! De foto’s worden geprint op een strip van 3 foto’s. Het is leuk voor alle leeftijden. Om het nog leuker te maken kan je je eigen strip ontwerpen! Een zelf gekozen achtergrond en een leuke korte tekst onderaan aan de strip. Het is een super leuk tastbaar aandenken voor jullie en de gasten! Hoe kan je een photobooth huren? Klik dan hier onder op de link en vraag een offerte aan!

Wat maakt een DJ een goede bruiloft DJ?

Een bruiloft DJ ben je niet zomaar. Er zijn vele verschillende kwaliteiten die deze entertainers moeten hebben om van een trouwfeest een groot spektakel te maken. De belangrijkste eisen van een goede bruiloft DJ hebben wij hieronder in kaart gebracht.

 1. Brede muzieksmaak, grote, diverse en bekende muziekbibliotheek
  2. Enthousiast, durft en is zelfverzekerd
  3. Ruikt, voelt en proeft welke nummers zullen aanslaan
  4. Staat open voor ideeën en richt zich niet enkel op eigen intuïtie
  5. Ritmegevoel, technisch aangelegd en creatief met DJ apparatuur
  6. Is geïnteresseerd in jullie ideeën en wensen
  7. Staat open voor verzoekjes maar is wel in staat om deze goed te beoordelen
  8. Geen overmatig microfoon gebruik; de gedraaide muziek zorgt voor voldoende sfeer

Bonnema selecteert haar bruiloft DJ’s zeer nauwkeurig en werkt met een kleine selectie DJ’s die al jarenlang samenwerken aan waanzinnige trouwfeesten!

Trouwfeest DJ Arnhem

Perfecte shows voor een Bruiloft DJ Utrecht

Waarom Bonnema voor je trouwfeest in Utrecht?

Vele bedrijven bieden uiteenlopende mogelijkheden voor het feest op jullie prachtige dag. Waarom zouden jullie als bruidspaar nou een DJ Show bij Bonnema boeken?

Onze DJ Shows zijn uniek, wij hanteren eerlijke tarieven en daarnaast jarenlange ervaring hebben met dansvloeren tijdens trouwfeesten! Echter zijn andere dingen net zo belangrijk….

Persoonlijk Contact

De afgelopen 10 jaar hebben wij talloze trouwfeesten voorzien van onze DJ shows. In deze tijd hebben wij geleerd dat het persoonlijk contact met jullie als bruidspaar en de voorbereidingen van jullie trouwfeest in Utrecht het aller belangrijkste is.

Door deze reden plannen wij voor ieder trouwfeest een persoonlijk en vrijblijvend introductie gesprek met de bruiloft DJ Utrecht in. Dit is niet alleen de eis van jullie als bruidspaar, ook wij vinden dit enorm belangrijk. Zonder dat wij weten wat jullie wensen en verwachtingen zijn, bestaat de kans dat wij niet hetgeen op de dansvoer krijgen waar jullie op hopen.

Het gaat niet alleen om de uitstraling van de DJ Show, het praatje van de verkoper of de mooie prijzen. Het gaat om de werkwijze, het stappenplan die wordt genomen in de aanloop van jullie bruiloft. Daar zit de sleutel in een succesvol trouwfeest. En laten wij die nou net hebben!

Rustiek DJ Show dj Utrecht

Prijzen van een bruiloft DJ in Utrecht

Een passende DJ show voor het schoolfeest

Wat kost dat nou, een bruiloft DJ in Utrecht? Laat ik beginnen door te zeggen dat dit redelijk meevalt. Wij merken vaak dat bruidsparen bang zijn voor een redelijke aanslag op hen trouwbudget. Dit is zeker niet nodig. Wij hanteren transparante all-in tarieven. Een all-in bruiloft DJ show hebben jullie al voor €649 euro. Hierbij moet ik wel zeggen dat wij in vergelijking met andere DJ leveranciers lagere tarieven hanteren. Wij houden goede feesten graag betaalbaar!

Uiteraard hangt het ook sterk af van een aantal belangrijke factoren. Hoeveel gasten verwachten jullie op de bruiloft in Utrecht? Hoe groot is de zaal? Welke wensen hebben jullie zelf? Naast een geschikte DJ show bieden wij ook nog talloze aanvullingen qua effecten en een photobooth. Gaaf om jullie trouwfeest in Utrecht helemaal af te maken! 

Snel weten welke kosten voor jullie van toepassing zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door hier te klikken. Wij staan te popellen om voor jullie aan de slag te gaan! 

Dit vonden andere bruidsparen

4,9

Google recensies Bonnema DJ Shows5,0

Trouwlocaties in Utrecht

Hebben jullie nog geen trouwlocatie gevonden voor jullie bruiloft in Utrecht? Bekijk hieronder een aantal locaties waar wij regelmatig te vinden zijn. 

Verzoekjes tijdens jullie trouwfeest in Utrecht

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie bruiloft kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ tijdens het trouwfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens jullie bruiloft in Utrecht of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een Bruiloft DJ in Utrecht

Zijn jullie benieuwd hoe wij ook van jullie trouwfeest in Utrecht een groot spektakel maken? Via het onderstaande formulier vragen jullie gemakkelijk een offerte aan voor een Bruiloft DJ in Utrecht. Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om alle aangegeven wensen te verwerken in een mooie en eerlijke offerte. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Route Bonnema DJ Shows vanuit Utrecht

Ons kantoor in Andelst ligt een kleine 55 minuten van Utrecht af. Willen jullie graag de mogelijkheden voor jullie bruiloft in Utrecht persoonlijk doornemen? En wellicht onze demo shows in de showroom bekijken? Jullie zijn van harte welkom bij ons op kantoor in Andelst en zetten de koffie dan ook graag klaar. Hoe jullie in Andelst komen? Via de onderstaande routeomschrijving komen jullie gemakkelijk vanuit Utrecht naar Andelst!

Vanaf Centraal station Utrecht

Sla rechtsaf richting Stationshal

Stationsdwarsstraat. Na 110 meter, sla rechtsaf richting Stationsdwarsstraat

Spoorstraat. Na 100 meter, sla linksaf richting Spoorstraat

Catharijnesingel. Na 90 meter, sla linksaf richting Catharijnesingel

Daalsetunnel. Na 640 meter, sla linksaf richting Daalsetunnel

Daalsetunnel. Houd links aan bij Daalsetunnel

Westplein. Na 340 meter, buig rechts af bij Westplein

Plateau der Verenigde Naties. Na 1,1 kilometer, houd links aan bij Plateau der Verenigde Naties

A2E25, Maastricht. Na 2,7 kilometer, houd rechts aan bij A2/E25 richting Maastricht

A15E31, Nijmegen. Na 26,7 kilometer, neem de afslag naar de A15/E31 richting Nijmegen

A15E31, Nijmegen. Na 370 meter, houd links aan bij A15/E31 richting Nijmegen

N836, Andelst, Wageningsestraat. Na 37,1 kilometer. Neem afslag 37 naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

N836, Andelst, Wageningsestraat. Na 510 meter, sla linksaf naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst

Industrieweg. Na 360 meter, sla linksaf richting Industrieweg

Industrieweg. Na 120 meter. Je bent aangekomen bij Industrieweg. Je bestemming bevindt zich aan de linkerkant

 

De Bruiloft DJ bij jullie in Utrecht thuis

Liever de mogelijkheden bij jullie thuis doornemen? Geen probleem wij komen graag bij jullie langs. Via de knop die hier onder staat kunnen jullie gemakkelijk een introductiegesprek in plannen met de Bruiloft DJ in Utrecht!

Bonnema DJ Shows in Andelst