TROUWLOCATIES DRENTHE

Willen jullie trouwen in de provincie Drenthe? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Gasterie de Wiemel Gasselte

Gasterie de Wiemel Gasselte

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Gasterie de Wiemel Gasselte worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Gasterie de Wiemel Gasselte

Gieterweg 2
9462 TD Gasselte
info@restaurantdewiemel.nl
http://www.restaurantdewiemel.nl
0599 564 725

De Zeegser Duinen Zeegse

De Zeegser Duinen Zeegse

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op De Zeegser worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

De Zeegser Duinen Zeegse

Schipborgerweg 8
9483 TL Zeegse
info@hotelzeegserduinen.nl
https://www.trouwenbijfletcher.nl
0592 530 099

Hotel Hunzebergen Exloo

Hotel Hunzebergen Exloo

Dit elegante, bosrijk gelegen hotel met sierlijke fontein ligt op dertien kilometer van Wildlands Adventure Zoo Emmen en op vijftien kilometer van het openluchtmuseum Ellert en Brammert. Hotel Hunzebergen Exloo Is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Hotel Hunzebergen Exloo

Valtherweg 36
7875 TB Exlo
info@hotel hunzebergen.nl
https://www.trouwenbijfletcher.nl
0347 750 459

Grand Café Borg Nienoord

Grand Café Borg Nienoord

Bonnema DJ shows raadt u Grand Café Borg Nienoord aan. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

De Kruimel Gasselte

De Kruimel Gasselte

Stel je voor… trouwen op het privé zandstrand bij de Kruimel. Er is een bamboe prieel, een loper en een standaard voor de ambtenaar. Ook zijn er witte klapstoeltjes, witte kussentjes, banken en comfortabele stoelen voor het bruidspaar. Een hele bijzondere trouwlocatie!

De Kruimel Gasselte

Dorpsstraat 11
9462 PJ Gasselte
info@dekruimel.nl
https://www.dekruimel.nl
0599 565 235

Landgoed Lemferdinge

Landgoed Lemferdinge

Lemferdinge is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Landgoed Lemferdinge

Lemferdingelaan 2
9617BB Paterswolde
info@landgoedlemferdinge.nl
https://landgoedlemferdinge.nl
050 309 1377