Bruiloft DJ in Arnhem

Jullie trouwfeest in Arnhem, Dé bruiloft DJ in Arnhem!

De afsluiter van jullie prachtige dag in Arnhem moet goed gevierd worden. Ongetwijfeld zijn jullie om die reden op zoek naar de perfecte DJ voor jullie trouwfeest; Dé Bruiloft DJ in Arnhem. Bonnema DJ Shows zorgt al jarenlang voor waanzinnige trouwfeesten en volle vloeren op uiteenlopende trouwlocaties in Arnhem. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er exact nodig is om ook van jullie feest een groot spektakel te maken. Vele trouwlocaties in Arnhem en omgeving kennen wij van binnen en buiten. Wel zo handig. Op deze pagina leggen wij jullie uit hoe wij werken en hoe een trouwfeest DJ in Arnhem de vloer vult en gevuld zal houden!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Bruiloft DJ Arnhem

Een passende bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Arnhem. Daar gaan wij voor! In een voorgesprek nemen wij al jullie wensen en ideeën door om in te kunnen schatten welke van onze 3 DJ’s perfect past bij jullie trouwfeest.

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal avondgasten, de trouwlocatie in Arnhem, en jullie eigen wensen helpen wij jullie met zoeken naar de geschikte DJ Show. Bonnema levert verschillende soorten en maten DJ Shows. In het voorgesprek nemen wij uitgebreid door welke het beste bij jullie past!

Scherpe tarieven

Voor iedere DJ Show, opties en diensten hanteren wij eerlijk tarieven. Trouwen is al duur genoeg! In vergelijking met onze collega DJ’s hanteren wij lagere all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

De juiste voorbereiding

In de aanloop van jullie bruiloft in Arnhem houden wij nauw contact om jullie persoonlijke feestplan te optimaliseren. Daarnaast nemen wij ook de communicatie uit handen met eventuele andere partijen en leveranciers. Bijvoorbeeld jullie trouwlocatie in Arnhem en ceremoniemeester.

Voorbereiding in 4 stappen

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het trouwfeest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Direct na het introductiegesprek nemen wij met onze 3 vaste DJ’s jullie feest wensen uitgebreid door. Samen bekijken wij welke bruiloft DJ het beste aansluit bij de doorgenomen muziekvoorkeuren, jullie wensen en planning voor jullie bruiloft in Arnhem. Uiteindelijk stellen wij de gekozen DJ aan jullie waarna wij een persoonlijke kennismaking met de DJ inplannen. 

Slaan wij de handen in één voor jullie trouwfeest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereid de DJ zich voor op de doorgenomen muziekwensen en het avondprogramma waar hij rekening mee moet houden. Wij ondertussen de planning op, nemen contact op met jullie trouwlocatie in Arnhem en nemen eventuele details met jullie ceremoniemeester door. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen!

Jullie bruiloft is aangebroken! Nadat jullie hebben genoten van een prachtige dag arriveert jullie Bruiloft DJ in Arnhem. Samen met zijn collega zorgt hij dat de show volgens afspraak wordt opgebouwd. Wij controleren de systemen, poetsen de speakers nog even op en dan is het zover; jullie trouwfeest! 

Direct prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Arnhem, de stad van onze eerste bruiloft!

Bruiloft DJ Arnhem

Een dikke 10 jaar geleden leverde wij onze eerste DJ Show af voor een bruiloft in Arnhem. Aangezien ons kantoor dicht bij deze prachtige stad gevestigd is was de benadering voor klanten in deze stad voor de hand liggend. Honderden bruiloften en trouwfeesten in Arnhem volgden dan ook in de jaren erop. Uiteraard stuk voor stuk met volle dansvloeren en waanzinnige sferen!

Er is geen trouwlocatie in Arnhem waar onze bruiloft DJ nog niet gedraaid heeft. Prettig! Zo weten jullie zeker dat wij iedere locatie kennen. Vooraf het trouwfeest nemen wij namelijk altijd contact op met de locatie. Zo brengen we hen op de hoogte over onze aankomst, planning met de opbouw en eventuele andere punten die van belang zijn voor jullie bruiloft!

Wat draait een bruiloft DJ?

Voor iedere bruiloft is hier een ander antwoord op. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar de muzieksamenstelling die de bruiloft DJ voor jullie feest in Arnhem aanhoud is afhankelijk van jullie persoonlijke wensen! In een introductiegesprek nemen wij dit namelijk uitgebreid door. Op basis van een aantal punten, waaronder de gewenste en ongewenste muziekgenres, stellen wij een feestplan op voor jullie trouwfeest. 

Dit plan geeft de bruiloft DJ een idee welke genres en nummers hij moet aanhouden na de start van jullie trouwfeest. In deze periode probeert hij zo snel mogelijk in de gaten te krijgen of zijn opgestelde plan werkt en of bepaalde genres juist wel of niet aangehouden kunnen worden. Door deze strategie krijgt hij snel in de gaten hoe het verdere verloop van het feest zal zijn en hoe hij die vloer vol houdt!

Trouwfeest DJ Arnhem

Perfecte shows voor een Bruiloft DJ Arnhem

Jullie openingsdans in Arnhem

Jullie bruiloft in Arnhem moet natuurlijk spectaculair worden geopend. Laat een openingsdans nou de perfecte oplossing hiervoor zijn! In de praktijk merken wij dat trouwfeesten met een openingsdans sneller los komen. Het gevolg? Een directe dansvloer direct vanaf het begin! Dit heeft er simpelweg mee te maken dat jullie al in de spotlight staan en de stap dus kleiner is om de vloer op te springen. 

Door de juiste overschakeling naar het eerste feestnummer (dus het nummer na jullie openingstrack) zorgt dit direct voor de juiste feestsfeer. Deze aanpak klinkt wellicht simpel, maar denk hier wel goed over na! Openingsdansen zonder enige voorbereidingen kunnen alsnog zorgen voor een lege dansvloer. Benieuwd hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken? Neem contact op met jullie bruiloft DJ Arnhem. Wij kunnen jullie hier goed bij ondersteunen. Meer weten over openingsdansen inclusief 10 tips? Klik dan hier.

Openingsdans bruiloft

Prijzen van een bruiloft DJ in Arnhem

Een passende DJ show voor het schoolfeest

Wat kost dat nou, een bruiloft DJ in Arnhem? Laat ik beginnen door te zeggen dat dit redelijk meevalt. Wij merken vaak dat bruidsparen bang zijn voor een redelijke aanslag op hen trouwbudget. Dit is zeker niet nodig. Wij hanteren transparante all-in tarieven. Een all-in bruiloft DJ show hebben jullie al voor €649 euro. Hierbij moet ik wel zeggen dat wij in vergelijking met andere DJ leveranciers lagere tarieven hanteren. Wij houden goede feesten graag betaalbaar!

Uiteraard hangt het ook sterk af van een aantal belangrijke factoren. Hoeveel gasten verwachten jullie op de bruiloft in Arnhem? Hoe groot is de zaal? Welke wensen hebben jullie zelf? Naast een geschikte DJ show bieden wij ook nog talloze aanvullingen qua effecten. Gaaf om jullie trouwfeest in Arnhem helemaal af te maken! 

Snel weten welke kosten voor jullie van toepassing zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door hier te klikken. Wij staan te popellen om voor jullie aan de slag te gaan! 

Dit vonden andere bruidsparen

4,9

Google recensies Bonnema DJ Shows5,0

Trouwlocaties in Arnhem

Hebben jullie nog geen trouwlocatie gevonden voor jullie bruiloft in Arnhem? Bekijk hieronder een aantal locaties waar wij regelmatig te vinden zijn. 

Verzoekjes tijdens jullie trouwfeest in Arnhem

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. De gasten op jullie bruiloft kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ tijdens het trouwfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens jullie bruiloft in Arnhem of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Offerte voor een Bruiloft DJ in Arnhem

Zijn jullie benieuwd hoe wij ook van jullie trouwfeest in Arnhem een groot spektakel maken? Via het onderstaande formulier vragen jullie gemakkelijk een offerte aan voor een Bruiloft DJ in Arnhem. Nadat wij jullie aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om alle aangegeven wensen te verwerken in een mooie en eerlijke offerte. Liever een vrijblijvend gesprek inplannen? Klik dan hier.

Step 1 of 5

Route Bonnema DJ Shows vanuit Arnhem

Ons kantoor in Andelst ligt een kleine 20 minuten van Arnhem af. Willen jullie graag de mogelijkheden voor jullie bruiloft in Arnhem persoonlijk doornemen? En wellicht onze demo shows in de showroom bekijken? Jullie zijn van harte welkom bij ons op kantoor in Andelst en zetten de koffie dan ook graag klaar. Hoe jullie in Andelst komen? Via de onderstaande routeomschrijving komen jullie gemakkelijk vanuit Arnhem naar Andelst!

Vanaf Centraal station Arnhem
Vanaf centraal station Arnhem vertrekken jullie richting de Nieuw Stationsstraat. Buig na 120 meter linksaf bij de Nieuwe Stationsstraat. Sla na 100 meter linksaf richting Stationsplein-West. Na 20 meter slaan jullie linksaf richting de Utrechtsestraat. Houdt na 2,8 kilometer links aan richting de Eldenseweg. Na 270 meter, houdt links aan richting de Batavierenweg. Sla na 350 meter rechtsaf naar de A325 richting Elst. Blijf na 450 meter rechtdoor rijden op de A325. Neem na 6,4 kilometer de afslag richting A15 Rotterdam. Na 470 meter, neem de afslag richting A15 Eindhoven. Ga na 1,3 kilometer de snelweg op (A15). Naam na 9,3 kilometer afslag 37 richting Andelst. Sla na 500 meter linksaf naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst. Sla na 480 meter rechtsaf de Industrieweg op. Na 120 meter heeft u Bonnema DJ Shows vanuit Arnhem bereikt.

De Bruiloft DJ bij jullie in Arnhem thuis
Liever lekker thuis blijven? Wij nemen de mogelijkheden ook graag bij jullie thuis door! Via de onderstaande knop plannen jullie gemakkelijk een vrijblijvend introductiegesprek aan.

Bonnema DJ Shows in Andelst