Feest DJ voor een fantastische avond

Een feest DJ boeken voor je verjaardag, studentenfeest, themafeest of andere hoogtepunten die goed gevierd moeten worden; Bonnema is al jarenlang gespecialiseerd in de verzorging van waanzinnige feestavonden. Onze unieke DJ shows, in combinatie met ervaren allround DJ’s zorgen voor een avond vol entertainment waarbij de voetjes geheid van de vloer gaan. Benieuwd wat onze shows en DJ’s kunnen betekenen voor jou feest? Vraag vrijblijvend een offerte aan, download de catalogus of plan een vrijblijvend introductiegesprek in!

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Dit is de feest DJ van Bonnema

100% feest

Onze allround feest DJ’s hebben jarenlange ervaring in het draaien van uiteenlopende feesten. In combinatie met onze prachtige DJ shows zorgen wij op iedere plek in Nederland voor een fantastisch feest en volle vloeren!

Passende DJ

Ieder feest is uniek en vraagt om een andere aanpak. Zo zoeken wij voor ieder feest, op basis van jullie voorkeuren, programma en andere belangrijke facturen een passende en geschikte feest DJ. Uiteraard hebben jullie vooraf het feest uitgebreid contact met jullie eigen DJ. 

Unieke DJ Shows

Onze DJ’s worden aangevuld met prachtige en unieke DJ shows welke zorgen voor een strakke lichtshow en goed geluid gedurende de avond. Afhankelijk van het avond feestgasten, de locatie en persoonlijke voorkeuren selecteren wij samen een DJ Show die bij jullie feest past!

Prijzen feest DJ

Bonnema hanteert eerlijke, mooie en transparante tarieven voor feest DJ’s en shows. Wisten jullie dat de kosten bij Bonnema vaak een stuk lager liggen dan andere dj leveranciers? Wij houden goede entertainment en succesvolle feestavonden graag betaalbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan of download onze catalogus!

Een allround feest DJ, wat is dat nou precies?

Een feest DJ zorgt voor avondvullende entertainment en draait daarbij de muziek op basis van het publiek en de besproken muziekgenres. Aangezien het publiek op feesten vaak verschillende muziekgenres waarderen moet een feest DJ allround draaien. Dit betekend dat de DJ goed om kan gaan met uiteenlopende muziekgenres. Uit alle jaren en met verschillende tempo’s. Het is aan de DJ de taak om te zorgen voor een mooie mix waarbij deze diversiteit aan genres wisselent gedraaid worden gedurende de avond.

Daarnaast moet een DJ ook de klik en feeling met de vloer hebben. Het is belangrijk dat de “afstand” tussen het publiek en de DJ zo klein mogelijk is. Niemand heeft wat aan een DJ die niet sociaal is. Onze verzoekkaartjes, welke wij voor ieder feest gebruiken, zorgt voor deze losse sfeer. Gasten kunnen verzoeknummers indienen bij de feest DJ om een luisterend oor te bieden. De DJ gaat vervolgens kijken of de aanvraag past op dat moment of dat deze wellicht beter later gedraaid kan worden. 

Feest DJ tijdens een trouwfeest van Bonnema

Welke muziek draait een feest DJ?

De muziek van een feest DJ

Uiteraard is dit sterk afhankelijk van jullie eigen wensen, de gelegenheid en het publiek dat jullie verwachten. Het is namelijk belangrijk om de muziek af te stemmen op deze punten. Alleen op die manier zorgt de feest DJ voor een match wat zich uiteindelijk goed zal vertalen op de dansvloer. Een feest DJ moet overweg kunnen met alle soorten muziekgenres. 

Eigenlijk geven wij dus aan dat er voor ieder feest een uniek muziekplan wordt gecreëerd. De samenstelling welke wordt doorgenomen in een gesprek vertalen wij uiteindelijk naar een werkbare lijst waar de feest DJ zich op kan voorbereiden. Door deze goed aan te vullen met consorten heeft de feest DJ tijdens de avond de diversiteit goed op orde waardoor hij gemakkelijk kan switchen op basis van de reactie vanaf de dansvloer. Dit noemen wij de juiste improvisatie van een goede en ervaren feest DJ.

Hier draaien onze feest DJ’s regelmatig voor!

Er zijn ontzettend veel verschillende feesten waar onze DJ’s voor worden ingezet. Er is namelijk altijd reden voor een feestje! Samen nemen wij vooraf uitgebreid jullie blik van het feest door. Op basis daarvan gaan wij een persoonlijk feestplan opstellen zodat jullie precies weten hoe wij de avond gaan aanvliegen. Ondanks het feit dat er veel verschillende feest zijn staan onze DJ’s het meest op de volgende feesten:

1. Bruiloften en trouwfeesten
2. Bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en borrels
3. Studentenfeesten en studentengala’s
4. Verjaardagen en jubilea
5. Schoolfeesten
6. Themafeesten
7. Schoolfeesten 

Hebben jullie plannen voor een ander feest dan hierboven staan weergegeven? Letterlijk voor ieder feest bieden onze shows en feest DJ’s oplossingen. Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of download onze catalogus!

Verzoekjes aanvragen bij de feest DJ

Samen maken wij het feest. Het publiek is voor de feest DJ een bron van inspiratie. De dansvloer is namelijk het focuspunt waarop de DJ zijn vervolg baseert. Om die reden gebruiken wij vaak onze verzoekkaartjes tijdens feesten. Hierop kunnen jullie en jullie gasten aanvragen indienden bij de feest DJ. Past het nummer niet op dat moment? Dan wordt deze wellicht later gedraaid voor een mooi en soepel verloop van de avond. 

Uiteraard bekijkt de feest DJ altijd of ingediende verzoeken geen risico lopen voor de dansvloer. Dat zou zonde zijn! Mocht de DJ geen vertrouwen hebben in een aangevraagd kunnen, dan kan het zijn dat er een andere soort gelijk nummer gedraaid wordt. Dit om zeker te zijn dat de dansvloer gevuld blijft. U hoort het al. Een feest DJ moet aardig wat inschattingsvermogen hebben om de juiste nummers op de juiste momenten aan te nemen. En laat dat nou precies 

Bruiloft DJ draait jullie verzoeken

Hier draaien onze feest DJ’s regelmatig voor!

Zijn jullie benieuwd wat een feest DJ van Bonnema voor jullie feest kan betekenen? Wij maken maar al te graag een mooie en transparante all-in offerte klaar. Via het onderstaande formulier doorlopen jullie snel en gemakkelijk de belangrijkste punten. Liever eerst een vrijblijvend introductiegesprek inplannen? Klik dan hier

Step 1 of 5