Photobooth huren? Bonnema!

Een feest die altijd bij je blijft, huur een Photobooth vanaf €349!

Op elk moment terugblikken op dat fantastische feest. Digitaal, of met een fotostrip. Geef je feest een unieke tint en huur een PhotoBooth! Samen met je gasten schiet je oneindig veel foto’s welke direct afgedrukt worden middels een officiële DNP fotoprinter. Alle fotostrips worden gepersonaliseerd in een stijl die jullie wensen. Ook het welkomstscherm van het touchscreen! Door middel van de fotoprops staan jullie beeldig voor de lens welke je ook na het feest nog digitaal ontvangt. Mooi toch? Een photobooth huren is bij Bonnema gemakkelijk en voordelig. Vraag direct een offerte aan!

Photobooth all-in huren

Beschikbaarheid photobooth
Benieuwd of onze photobooth op jullie feestdatum beschikbaar is? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Een PhotoBooth huren, zo werkt het!

De PhotoBooth ervaring begint met het gepersonaliseerde touchscreen die je gemakkelijk door de stappen helpt voor het maken van de meeste prachtige foto’s. Voorafgaand aan het feest digitaliseren wij jullie gewenste startscherm. Hier kunnen bijvoorbeeld bepaalde teksten, stijlen of foto’s getoond worden. In het midden van het scherm staan 3 knoppen weergegeven: Foto, GIF en videogastenboek. 

Onze intelligente PhotoBooth geeft jullie 3 mogelijkheden waar jullie ongelimiteerd gebruik van kunnen maken:

1. Foto’s: Het schieten van 3 of 4 foto’s achter elkaar waarna deze afgedrukt worden als fotostrips (direct mailen door gasten mogelijk)
2. GIF: Het maken van een bewegende afbeelding (GIF) welke per mail doorgestuurd kan worden of achteraf door jullie kan worden bekeken 
3. Videogastenboek: Het opnemen van een video met een persoonlijke boodschap. Deze kan vanaf de booth gemaild worden of door jullie achteraf worden bekeken!

Alle bovenstaande opties worden digitaal opgeslagen in de PhotoBooth. Na het feest ontvangen jullie alle geschoten/opgenomen media in jullie mailbox. Hierdoor kunnen jullie nog oneindig nagenieten van het feest! Jullie gasten hebben ook de mogelijkheid om de geschoten foto’s of opgenomen video’s ter plekke vanaf de PhotoBooth te versturen per mail!

Onze PhotoBooth is uitgerust met een professionele spiegelreflexcamera voor het maken van de mooiste foto’s! Bij het afleveren en opbouwen van de PhotoBooth worden de juiste instellingen geprogrammeerd voor de perfecte foto verhouding! Deze scherpe foto’s zie je niet alleen terug op de afgedrukte fotostrips, maar ook digitaal in je mailbox achteraf!

Bij veel andere PhotoBooths worden de fotostrips afgedrukt door middel van een kleinere printer. Hierdoor duurt het afdrukken een stuk langer, is de kwaliteit een stuk lager en worden de strips niet afgesneden op het juiste formaat. Onze PhotoBooth maakt gebruik van een officiële DNP printer die razendsnel de strips na het schieten van de foto’s afdrukt! 

Dit zie je terug in de kwaliteit van de strip en zorgt daarnaast voor een snelle PhotoBooth ervaring zodat jullie direct nog een sessie kunnen starten of de volgende in de wachtrij kunnen beginnen! De DNP printer heeft meer dan voldoende voorraad om de gehele feestduur foto’s af te drukken!

Wij ontwerpen voor ieder feest een uniek ontwerp welke jullie terugzien op het startscherm en de fotostrip. Voorafgaand nemen wij jullie wensen door en bespreken wij welke afbeeldingen, lettertypen, teksten etc. moeten worden vormgegeven voor het scherm en jullie fotostrip. Nadat jullie per mail een voorbeeld hebben ontvangen zorgen wij dat het ontwerp voor jullie klaar wordt gezet.

Alle gasten worden door middel van de persoonlijke strips dus altijd herinnert aan jullie feest! Leuk toch?

Binnen enkele dagen na jullie feest ontvangen jullie alle geschoten foto’s, GIF’jes en video’s in hoge kwaliteit per mail! Op die manier kunnen jullie maximaal nagenieten van het feest en nog jarenlang terugblikken op die prachtige avond! Alle media versturen wij zonder watermerk, pure officiële bestanden!

Catalogus & prijzen ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Prijzen PhotoBooth huren

Bonnema PhotoBooth

all-in prijs:

€349

De Bonnema PhotoBooth huur je voor €349 euro all-in! Wat je daar allemaal voor krijgt? Bekijk het hieronder!

  • Intelligente fotozuil voor maximaal 6 uren 
  • Inclusief levering, opbouw & transport (binnen 35 km vanaf Andelst)
  • 24/7 storingsdienst op afstand
  • Onbeperkt aantal foto’s schieten & strips afdrukken 
  • Onbeperkt aantal GIF’jes & video’s schieten (plus direct versturen)
  • Leuke fotoprops voor fantastische foto’s
  • Gratis persoonlijk ontwerp voor strips en scherm (ontworpen door onze marketingafdeling)
  • Vooraf het ontwerp middels een teststrip per mail 
  • Alle geschoten foto’s en video’s digitaal achteraf per mail (zonder watermerk)

Photobooth all-in huren

Transport

Wij zorgen dat de Photobooth op de gewenste dag en tijdstip wordt afgeleverd en wordt geïnstalleerd. Lachen maar! Binnen een straal van 35 kilometer vanaf ons kantoor (Andelst) bezorgen wij geheel gratis! Voor extra kilometers berekenen wij een kleine vergoeding van €0,50 euro per gereden kilometer. 

Jullie persoonlijk ontwerp

In tegenstelling tot andere verhuurders ontwerpt onze marketingafdeling de persoonlijke strips en welkomstscherm geheel GRATIS! Vooraf sturen jullie bijvoorbeeld de uitnodiging van het feest of jullie wensen door voor het ontwerp. Denk aan afbeeldingen, teksten eventuele lettertypen etc. Direct na het ontwerpen ontvangen jullie een teststrip per mail!

24/7 storingsdienst op afstand

Het is nog bijna nooit gebeurd, maar het kan zijn dat er iets mis gaat met de photobooth. Bijvoorbeeld dat deze vastloopt. Gelukkig biedt onze online storingsdienst hiervoor uitkomst! Door een draadloze internetverbinding kunnen wij altijd inloggen in de photobooth om deze vervolgens binnen no time weer werkend te krijgen! Safety first!

Op en afbouw

Wij zorgen altijd dat de photobooth “schiet klaar” wordt afgeleverd op jullie feestlocatie. De bezorger verlaat pas de locatie als alles naar behoren werkt en hij meerdere tests heeft gedaan. Zo weten jullie zeker dat alles goed werkt en zelf niet hoeven uit te vogelen hoe de installatie werkt. Uiteraard halen wij na het feest de photobooth weer op. Klaar is Kees!
Beschikbaarheid photobooth
Benieuwd of onze photobooth op jullie feestdatum beschikbaar is? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

De Photobooth

Onze intelligente photobooth bezorgt jullie een onvergetelijke avond! Wedden? Deze intiligente flitskast heeft alle benodigde installaties in huis om binnen no-time haarscherpe foto’s te maken en af te drukken middels de ingebouwde fotoprinter.

Via het gebruiksvriendelijke touchscreen worden jullie door het programma heen geleid. Voor zowel kinderen als ouderen erg gemakkelijk om te bedienen! Na de fotosessie van 3 of 4 foto’s (afhankelijk van de wens) worden de fotostrips in tweevoud afgedrukt. Daarnaast kunnen gasten gemakkelijk de foto’s per mail versturen om deze ook digitaal te ontvangen! 

Uiteraard ontvangen jullie alle geschoten foto’s en gemaakte videos na het feest digitaal per mail zonder watermerk. Hiermee kunnen jullie altijd terugblikken op die leuke avond vol vertier!

Persoonlijk scherm photobooth huren

Geheel in jullie eigen stijl!

Zowel het welkomstscherm als de fotostrips geheel in jullie eigen stijl. Hoe gaaf is dat? Voorafgaand sturen jullie ons de uitnodiging, lettertypen, foto’s etc. Wij gaan dan direct voor jullie aan de slag om deze stijl in een mooi ontwerp klaar te maken. Wij werken altijd met custos made ontwerpen en dus geen standaard templates waar jullie uit moeten kiezen. Op die manier weet je zeker dat het ontwerp altijd uniek is! 

Ben je zelf handig met het ontwerpen van de bestanden? En wil je dit liever zelf ontwerpen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Vooraf ontvangen jullie van ons de juiste afmetingen voor de bestanden. Nadat wij deze hebben ontvangen worden deze gecontroleerd en getest.

Afhankelijk van het ontwerp dat jullie wensen kan de photobooth worden ingesteld op sessies van 3 of 4 foto’s. Neemt je ontwerp (dus de achtergrond, teksten etc.) meer ruimte in beslag? Dan adviseren wij 3 foto’s. Indien je ontwerp weinig ruimte inneemt op de strip, dan kunnen wij sessies van 4 foto’s voor je instellen!

Beschikbaarheid photobooth
Benieuwd of onze photobooth op jullie feestdatum beschikbaar is? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

Antwoorden op al je vragen!

De meeste gestelde vragen hebben wij hieronder voor je beantwoord. Handig om er bij te vragen als je tegen dingen aanloopt omtrent onze photobooth! Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan gemakkelijk via mail, telefoon of WhatsApp. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Wij bieden jullie de mogelijkheid om ongelimiteerd gebruik te maken van de photobooth. Dit betekend dus ook dat jullie onbeperkt aantal fotostrips kunnen afdrukken zonder daar extra kosten voor te betalen! 

De photobooth kunnen jullie standaard 6 uren gebruiken. Doorgaans tijd genoeg voor tijdens de borrel, diner en het feest. Echter is het altijd mogelijk om de photobooth voor een langere gebruiksperiode te huren. Geef dit gerust aan bij jullie offerte aanvraag zodat een kostenindicatie direct wordt doorgestuurd. 

Samen met jullie overleggen wij op voorhand wanneer jullie de photobooth geleverd wenst te worden en opgehaald wenst te worden. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden in onze planning en geven vooraf de aflever en ophaal tijd aan. Moet de photobooth eerder worden opgebouwd? Omdat jullie de zaal of ruimte al eerder gebruiken? Dan is dat geen enkele probleem. Wij zorgen dat de photobooth op de gewenste tijd alvast geïnstalleerd wordt! 

In eerste instantie ontvangen jullie altijd een vrijblijvende offerte. Is deze naar wens? En willen jullie de photobooth definitief bij ons huren? Dan kunnen jullie per mail akkoord geven op de offerte. Wij maken jullie order dan definitief zodat deze op jullie datum gereserveerd wordt. Na het geven van jullie akkoord ontvangen jullie de factuur van de huurkosten welke jullie binnen 14 dagen na akkoord kunnen betalen per bank. 

Aangezien wij altijd alle welkomstschermen en fotostrips zelf ontwikkelen kan je met en zonder ontwerp kennis bij ons terecht. Wij zetten jullie wensen graag om in een persoonlijk ontwerp! Stuur gemakkelijk je uitnodiging, voorbeelden, lettertypen of foto’s door. Wij maken een ontwerp welke jij direct ontvangt per mail. Naar wens? Dan zetten wij hem voor je klaar! Liever zelf de ontwerpen maken en aanleveren? Geen enkel probleem! Wij sturen je dan de benodigde afmetingen en resoluties door!

Onze photobooth is een compacte flitskast. Een eyecather op je event! Echter neemt deze weinig ruimte in beslag. Voor de opstelling kan je rekening houden met een plaatsingsruimte van maximaal 1,00 meter x 1,00 meter. Uiteraard ie het wel prettig als je nog 1,5 – 2,0 meter vrij houdt vóór de lens zodat je genoeg bewegingsruimte hebt om de beste foto’s te maken! 

Het belangrijkste is een stroompunt van 220 volt (regulier stopcontact) binnen 5 meter van de plak waar de photobooth komt te staan. Is het dichtstbijzijnde stroompunt verder weg dan 5 meter? Dan is het altijd mogelijk om een verlengsnoer te gebruiken. Naast de stroom is een goede WIFI verbinding noodzakelijk om foto’s vanaf de photobooth te versturen en om gebruik te maken van de 24/7 storingsdienst. Zonder WIFI zal de gehele photobooth wel werken maar is het niet mogelijk om direct foto’s te versturen. Deze worden dan verzonden zodra de photobooth bij ons verbinding maakt met internet.

Nee, onze photobooth is uitgerust met een externe flitser en een scherm flitser waardoor er altijd voldoende licht zal zijn om scherpe foto’s te maken. Het is dus niet noodzakelijk om de ruimte zelf te verlichten. Wel is het het mooist als er al enigszins licht aanwezig is op de locatie om de foto’s wat sfeervoller te krijgen. Hiervoor zal je minder snel zien dat de foto enkel en alleen afhankelijk is van de flitser!

Standaard worden er 3 foto’s gemaakt per sessie. Op de fotostrip zullen dan ook 3 foto’s zichtbaar zijn. Echter is het ook mogelijk om 4 foto’s op de strip te krijgen. Hou er dan wel rekening mee dat er wat minder ruimte is voor eventuele persoonlijke ontwerpen en dat de fotosessies langer duren. Uit ervaring weten wij dat 3 foto’s per sessie het prettigst is qua printen en doorloop van de photobooth. Echter beslissen jullie dit helemaal zelf!

Per fotosessie drukt de photobooth 2 strips af welke jullie direct na het printen uit de zijkant van de photobooth kunnen halen. Wensen jullie meer fotostrips per sessie af te drukken? Laat het ons dan weten!

Zeker, in de week na jullie feest sturen wij alle geschoten media per mail door naar jullie. Hierdoor kunnen jullie nog jarenlang genieten van de prachtige foto’s en video’s! Uiteraard zal er geen watermerk zichtbaar zijn op de media.

Tot 60 dagen voorafgaand aan jullie feest kan de photobooth kosteloos worden geannuleerd. Zorgt corona er voor dat jullie feest niet door kan gaan in de periode tussen 60 dagen en de boeking? Dan verplaatsen wij de boeking geheel kosteloos naar een nieuwe datum. Indien er nog geen nieuwe datum te sprake is ontvangen jullie een voucher waarmee de photobooth binnen 1 jaar na annulering alsnog ingezet kan worden zonder extra kosten.

Onze photobooths zijn uitgerust met snelle computers en professionele apparatuur. Gelukkig maken wij zelden storingen mee. Echter kan het natuurlijk altijd gebeuren dat één van de systemen vastloopt. Jullie ontvangen voorafgaand een storingsnummer die jullie 24/7 kunnen bellen in geval de photobooth vastloopt. Eén van onze collega’s zullen jullie dan telefonisch helpen om binnen 10 minuten de photobooth weer draaiende te hebben. Hierbij is het wel van belang dat er op de locatie een stabiele WIFi verbinding aanwezig is zodat onze collega op afstand op de photobooth kan inloggen om de storing te verhelpen.

Photobooth huren? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een photobooth te huren voor jullie feest? Vraag via het onderstaande formulier gemakkelijk een offerte aan!

Step 1 of 4