Silent Disco huren

Uniek feest? Huur Silent Disco voor €4,50 euro per persoon!

Een unieke draai aan je feest geven? Organiseer een Silent Disco! Iedere gast krijgt een eigen lichtgevende LED koptelefoon op. De DJ (of je eigen geluidsbron) sluit je vervolgens gemakkelijk aan op één, twee of drie verschillende zenders. Het voordeel van een Silent Disco is dat gasten kunnen kiezen uit maximaal drie zenders waardoor iedereen kan luisteren naar eigen favoriete muziek! 

Direct een offerte aanvragen of bestelling plaatsen? Je regelt dit snel en gemakkelijk via onze website. Via de onderstaande knop vragen jullie direct jullie persoonlijke Silent Disco aan. Binnen 12 uur ontvangen je vrijblijvend een offerte toe of de bevestiging van je bestelling!

Offerte Silent Disco aanvragen
Step 1 of 3
De huur van onze koptelefoons bedraagt €4,50 euro per stuk.
De huur van een extra zender bedraagt €14,95 euro per stuk.

Silent disco koptelefoons

Waarom een Silent Disco?

Een Silent Disco ziet er niet alleen super gaaf uit, het is ook enorm gaaf om deel te nemen aan deze unieke vorm van feest. Door de hoogwaardige geluidskwaliteit uit de koptelefoons geniet je van zuiver geluid. Daarnaast kan iedereen hen eigen volume regelen. Zo staat het nooit te hard of te zacht! 

Hebben jullie één DJ of geluidsbron aangesloten? Dan hoort iedereen hetzelfde en zullen alle koptelefoons dezelfde kleur qua verlichting hebben. Echter kun je tot drie verschillende geluidsbronnen of DJ’s aansluiten! Voor iedere geluidsbron, dus het kanaal van de koptelefoon, is er een eigen kleur qua verlichting. Gaaf toch? 

Door een Silent Disco is een externe geluidsinstallatie overbodig. Hierdoor bespaar je niet alleen kosten, maar is geluidsoverlast ook verleden tijd! Perfect als je een groot feest wilt geven maar de omgeving hier last van kan krijgen!

De voordelen van een Silent Disco

Net even iets anders

Eén van de voordelen van een Silent Disco is dat het zeker geen standaard feest zal worden. Doorgaans worden feesten gegeven door middel van een algemene geluidsinstallatie waarbij je geen keuze hebt in de muziek die je te horen krijgt. Dit kan dus wel bij een Silent Disco! Daarnaast ben je vrij in de keuze van het volume waardoor je je eigen gewenste “geluidsinstallatie” kan creëren.

Eigen baas

Via de koptelefoon maak je gemakkelijk een keuze tussen maximaal drie verschillende kanalen. Hiermee kan je switchen tussen geluidsbronnen of DJ’s/artiesten. je luistert dus altijd naar de gewenste muziek! Ieder kanaal is gekoppeld aan een kleur. Op die manier kan je precies zien naar welk kanaal je buurman of buurvrouw luistert. Handig om te weten als je een dansje wilt wagen!

Geen geluidsoverlast

Vaak is het tijdens een feest de vraag of er klachten komen.Tijdens een normaal feest heb je naast het geluid van je gasten ook de muziek op feestelijk volume aan staan. Hiervan kunnen omwonenden overlast krijgen. Met een Silent Disco heb je in ieder geval geen last van oorverdovende muziek… Hooguit je tante of vriendin die keihard meeschreeuwt. Gelukkig hoort dat er een beetje bij :).

Goed betaalbaar

Wist je dat Silent Disco enorm goed betaalbaar is? vanaf €4,50 euro huur je al één koptelefoon per gast. Versturen doen wij vanaf €12,50 euro per Silent Disco pakket. Hiermee ontvang je ook een retour label waarna je na je feest het pakket weer naar ons retour kan sturen. Super handig dus! Voor 50 gasten heb je dus al een gave set voor €225 euro! Benieuwd welke prijs in jou situatie van toepassing is? Vraag dan direct een offerte aan!

Wat heb je allemaal nodig?

Silent disco tijdens verjaardag

Zo goed als niets! Wij leveren de gehele Silent Disco voor je aan. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is een DJ of geluidsbron. Zijn jullie nog op zoek naar een geschikte DJ met licht en geluid? Dit is van oorsprong onze hoofdtak. Bekijk hier direct al onze DJ Shows en vraag prijzen aan! Onze DJ Shows zijn erg gaaf in combinatie met onze Silent Disco pakketten! 

Daarnaast is een 220V stopcontact voor de zender nodig. De bekabeling om de zender aan te sluiten aan een externe geluidsbron worden meegeleverd in het Silent Disco pakket. Uiteraard zit er een uitgebreide handleiding bij het Silent Disco pakket welke je huurt. 

Ten slotte is gezellig publiek aan te raden voor een onvergetelijk feest! Zet het geluid aan, geniet van goede kwaliteit muziek en waag een dansje. Silent Disco feest compleet!

Een Silent Disco DJ op je feest!

Een Silent Disco met de juiste muziek is gaaf. Een Silent Disco met een DJ is nog veel gaver! Wij van Bonnema verzorgen al meer dan 10 jaar voor fantastische sferen op uiteenlopende feesten door heel Nederland! Waarom combineer je je Disco niet met een gave DJ Show van Bonnema? Wij hanteren altijd mooie combinatiekortingen op offertes met DJ Show en een Silent Disco pakket. Vraag direct een offerte aan! 

Waarom een silent disco

Offerte Silent Disco aanvragen
Step 1 of 3
De huur van onze koptelefoons bedraagt €4,50 euro per stuk.
De huur van een extra zender bedraagt €14,95 euro per stuk.

De koptelefoons

Koptelefoons Silent Disco

De koptelefoons zijn geschikt voor iedereen. Ook voor kinderen! Doordat de koptelefoons flexibel zijn passen deze op ieder hoofd, ideaal dus! Naast het feit dat de koptelefoons comfortabel zijn om te dragen zorgen ze ook nog eens voor een fantastisch stukje geluid. De ingebouwde speakers zijn van hoge kwaliteit en dat verhoogd het feestplezier! Een Silent Disco is dus voor iedereen een goed idee, welke leeftijd dan ook!

Erger je je vaak aan de harde muziek tijdens feesten of concerten? Met de Silent Disco koptelefoons kun je gemakkelijk het geluidsvolume aanpassen. Op die manier kan iedereen zijn eigen gewenst volume instellen. Zo is het dus nooit te hard of te zacht! 

Aan beide zijkanten van de koptelefoon zitten schakelaars. Aan de ene kant zit de regelaar voor het geluidsvolume, aan de andere kant zit de keuze schakelaar voor het kanaal dat je wenst. Wellicht is het in het begin even wennen, maar al snel weet je waar je heen moet grijpen om van kanaal te wisselen of het geluid aan te passen. 

Iedere koptelefoon geeft licht. De kleur is afhankelijk van welk kanaal je kiest. Hierdoor weet je precies waar je buurman of buurvrouw naar luistert!

De koptelefoons hebben een batterij duur van ongeveer 7 a 8 uur. Voor de meeste feestjes is dit meer dan voldoende! Wens je een Silent Disco te plannen voor meerdere dagen? Dan is het raadzaam om een oplader er bij te huren. Dit zorgt er voor dat je de koptelefoons tussendoor kan opladen zodat deze direct daarna weer te gebruiken zijn. Party on! 

De zender

Bij ieder Silent Disco pakket leveren wij standaard één zender mee. Hiermee kan je dus één geluidsbron of DJ aansluiten. Gasten kunnen hierdoor gezamenlijk enkel en alleen naar één soort muziek luisteren. Soms is dit juist wat je wilt, soms wil je meerdere geluidsbronnen of DJ’s aansluiten tijdens je feest. Simpelweg omdat je je gasten variatie qua muziek aan wilt bieden! 

Indien je meerdere kanalen voor je Silent Disco wilt gebruiken kun je gemakkelijk een extra zender huren. Dit kun je uitbreiden tot 3 kanalen per feest. Op de koptelefoon zit namelijk een regelaar waarbij je uit 3 verschillende kanalen kan kiezen. Hierdoor verzorg je een dynamische avond! 

De zender kan worden aangesloten aan de geluidsbron door middel van tulp, mini-jack of XLR. Hierdoor kan iedere geluidsbron worden aangesloten! Twijfel je of je geluidsbron of apparaat aangesloten kan worden? Neem dan gerust contact met ons op! 

Zender van silent disco

Offerte Silent Disco aanvragen
Step 1 of 3
De huur van onze koptelefoons bedraagt €4,50 euro per stuk.
De huur van een extra zender bedraagt €14,95 euro per stuk.

Zo sluit je de Silent Disco aan

Silent Disco aansluiten

In het pakket dat je ontvangt vindt je een uitgebreide handleiding hoe je snel en gemakkelijk de koptelefoons en zenders voor de Silent Disco aansluit. Via het onderstaande stappenplan krijg je enig idee hoe je van start kan gaan:

1. Schakel de hoofdtelefoons aan en kies het juiste kanaal (1, 2 of 3)
2. Stop de stekker van de zender in het stopcontact en schakel in, kies vervolgens het juiste kanaal
3. Gebruik de juiste audio kabel om de zender met de geluidsbron aan te sluiten
4. Sluit de audio kabel aan aan de geluidsbron
5. Speel geluid af op de geluidsbron
6. Zet een koptelefoon op, stel het gewenste volume in, en geniet van je Silent Disco!

Twijfel je of het je gaat lukken om dit aan te sluiten? In ieder pakket sturen wij een uitgebreide handleiding mee. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor komt te staan! Uiteraard kunnen wij je telefonisch ook helpen de Silent Disco aan te sluiten. Laat het in dat geval aan ons weten, dan houden wij hier rekening mee!

Verzending & Retourneren

Wist je dat je je Silent Disco zeer gemakkelijk en snel thuisbezorgd krijgt? Voor €14,95 leveren wij de installaties bij je thuis en ontvang je tevens een retour label voor het terug sturen na je gebruik. Handig toch? Wij leveren de installaties minimaal één dag voor het event zodat je zeker weet dat je de spullen tijdig in huis hebt!

Wij verzenden een stevige case met daarin het bestelde aantal koptelefoons, zenders en bekabeling. Daarnaast vindt je de documentatie in de case. Tijdens de verzending wordt je door PostNL op de hoogte gehouden over de status van je bezorging. Zo weet je precies wanneer je thuis moet zijn om het pakket aan te nemen.

Na het feest plak je de retourlabel op de kist en breng je deze bij een PostNL locatie. Daar ontvang je vervolgens een afgifte bewijs waarmee het naar ons wordt verzonden en is afgehandeld! Handig toch?

Afhalen in Andelst

Wil je liever het pakket bij ons afhalen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Afhalen in ons magazijn in Andelst is gratis. Bij je bestelling bespreken wij het gewenste afhaalmoment waarbij wij zorgen dat je bestelling klaar is om af te halen!

Licht en geluid techniek Arnhem

Meest gestelde vragen

Passen de koptelefoons ook bij kinderen?
Ja, de koptelefoons zijn voor iedereen, klein of groot geschikt

Hoelang gaat de batterij van de koptelefoon mee?
Volledig opgeladen ongeveer 7 a 8 uur 

Zijn de koptelefoons opgeladen als deze worden afgeleverd?
Ja, de hoofdtelefoons zijn volledig opgeladen zodra deze worden afgeleverd 

Hoe haal ik de Silent Disco in huis?
Wij kunnen het bestelde pakket opsturen voor €12,95. Hierbij ontvang je ook een retourlabel om het pakket terug te sturen. Wil je het pakket liever ophalen in ons magazijn? Dan kan dit bij ons in Andelst.

Betaal ik borg?
Nee, je betaald geen borg. Wij gaan er vanuit dat je de gehuurde installaties netjes gebruikt en er geen defecten zullen optreden. Wel ben je aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door jezelf of door derden. Deze afspraken vindt je terug in de algemene voorwaarden waar je voorafgaand akkoord mee gaat. 

Hoe kan ik betalen?
Dit kan gemakkelijk per factuur vooraf doormiddel van een IDeal link. 

Ik huur de koptelefoons meerdere dagen, kan ik deze opladen?
Standaard leveren wij geen opladers bij de koptelefoons. Indien de je de koptelefoons meerdere dagen wilt gebruiken adviseren wij je de opladers bij te huren. Dit kun je gemakkelijk aangegeven bij je bestelling of offerte aanvraag!