RUSTIEK Medium DJ Show

Voor feesten en gastenlijsten tussen de +- 80 en 150 gasten is deze RUSTIEK Medium DJ Show perfect. Door zijn stoere en robuuste uitstraling staat deze show prachtig op buitenfeesten of feesten bij oude landgoederen en kastelen. De 4 LED zuilen met daarop lichteffecten zorgen voor een prachtige lichtshow welke door de gehele zaal zichtbaar zal zijn. Daarnaast wordt de show ondersteund met een sterke en professionele geluidsinstallatie waaruit de klanken van de allround DJ goed hoorbaar zal zijn. De RUSTIEKE DJ Show is uitermate geschikt om aan te vullen met diverse effecten. Denk bijvoorbeeld aan koud vuur fonteinen, een low-jogger of confetti streamers. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

RUSTIEK Medium DJ Show
RUSTIEK Medium DJ Show
Catalogus aanvragen
Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Aant. personen

Wij adviseren deze show voor maximaal 150 gasten (uitbreiding mogelijk)

Afmeting

Minimaal: 335 x 100, Normaal: 409 cm x 100, Maximaal: 430 x 100

Op/afbouw tijd

+- 90 minuten opbouw, +- 30 minuten afbouw
Allround-DJ-Bonnema-Shows

Allround DJ

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

licht-geluid-bonnema-dj-shows

LED meubels

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

dj-show-bonnema-dj-set

Licht en geluid

De lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. In combinatie met de LED meubels een prachtig plaatje! Wij werken met A kwaliteit geluidssystemen die op basis van de zaal en het aantal personen wordt geleverd. 

extra-service-bonnema-dj-shows

Overige diensten

Naast een allround dj en de benodigde installaties zorgen wij ook dat alles op locatie geleverd, op en afgebouwd wordt. Wij zorgen dat de betrokken partijen, zoals de locatie, op de hoogte zijn van onze komst. Tevens nemen wij vooraf alle technische communicatie uit handen. Wel zo prettig!

SPECTACULAIRE EFFECTEN

AANBEVOLEN DJ SHOWS