OFFERTE AANVRAGEN

Direct de kosten in kaart krijgen voor een photobooth op jullie feest? Vraag dan via het onderstaande formulier direct een vrijblijvende offerte aan! Na jullie aanvraag gaan wij direct aan de slag om een heldere all-in offerte samen te stellen welke wij dan direct doorsturen! Direct graag weten wat de kosten zijn? Of heb je meer vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Offerte aanvragen photobooth
Step 1 of 4

Photobooth voor jullie gelegenheid

Persoonlijke kennismaking

Onze unieke photobooths zijn gegarandeerd een eye-cather of jullie event! Bezorg je gasten letterlijk een onvergetelijke avond door het schieten en printen van onbeperkt aantal foto’s! Bonnema heeft diverse photobooths in huis welke voor ieder evenement en gelegenheid een uitkomst biedt!

Transport & opbouw

Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat wij de photobooth netjes bezorgen en installeren. Wij gaan pas weg als alles volgens afspraak is geïnstalleerd en goed werkt. Daarnaast leggen wij jullie vooraf goed uit hoe de photobooth precies werkt zodat jullie direct aan de slag kunnen. Na het feest komen wij de phobotooh weer afbouwen en ophalen. Transport is gratis binnen 30 kilometer vanaf Andelst. Buiten deze regio vragen wij om een kleine vergoeding per kilometer.

Transparante en eerlijke prijzen

Wij houden onze prijzen graag leuk en eerlijk. Bij Bonnema betaal je dus nooit teveel. Daarnaast houden wij niet van addertjes onder het gras. Mede om die reden bieden wij onze diensten altijd all-in aan zodat je er zeker van bent dat je onbezorgd alles uit je boeking kan halen! Enkele aanvullingen zijn bij ons los te huur. Benieuwd welke dat zijn? Neem dan contact met ons op!