DJ Bedrijfsfeest

Een DJ voor het bedrijfsfeest van het jaar

Op zoek naar een DJ voor jullie bedrijfsfeest? Jaarlijks zijn onze DJ Shows op talloze bedrijfsfeesten en personeelsfeesten terug te zien. Met één van onze DJ Shows bent u verzekerd van een fantastische avond. Uw relaties en collega’s zullen toegeven aan de dansvloer. Aangezien onze DJ’s ervaren allrounders zijn voelen ze piekfijn aan welke muziekgenres op welke momenten gepast zijn om te zorgen voor een avondvullend programma. Heeft het bedrijf een specifieke huiskleur of het feest wellicht een thema? Onze unieke meubels en installaties zorgen dat ook deze huisstijl terugkomt in de show gedurende de avond. 

Beschikbaarheid opvragen
Benieuwd of wij op jullie feestdatum beschikbaar zijn? Ons systeem controleert direct de mogelijkheden met onze agenda na het invullen van het onderstaande formulier.

DJ Bedrijfsfeest

Ieder bedrijfsfeest vraagt om een goede voorbereiding. Vooraf gaan wij met jullie in gesprek over de feestplanning, gewenste/ongewenste muziekgenres en andere belangrijke aspecten voor het feest. Na deze voorbereiding kunnen wij een passende DJ voor het bedrijfsfeest selecteren en voorstellen. 

Een passende DJ Show

Afhankelijk van het aantal collega’s en de locatie van het bedrijfsfeest bekijken wij welke DJ Show geschikt is voor het feest. Wij hebben verschillende stijlen en maten DJ shows. Voor ieder bedrijfsfeest dus een passende show! Uiteindelijk adviseren wij een bepaalde show echter maken jullie zelf de beslissing!

Mooie prijzen

Wij werken met heldere en transparante all-in tarieven waar jullie zeker niet van hoeven te schrikken. Sterker nog, gemiddeld zijn wij beter betaalbaar dan onze collega’s. Benieuwd wat een bedrijfsfeest DJ inclusief show zal kosten? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan of plan een vrijblijvend introductiegesprek om direct de mogelijkheden en prijzen te bespreken. 

Het bedrijfsfeest voorbereiden

Nadat wij alle mogelijkheden voor een bedrijfsfeest DJ hebben doorgenomen en de offerte door jullie akkoord is bevonden, starten bij ons de voorbereidingen. De DJ gaat met de muziek aan de slag en ondertussen nemen wij contact op met de locatie. Kort voor het feest nemen wij met jullie nog de details door. En dan kan het bedrijfsfeest beginnen!

Bedrijfsfeest DJ Shows

Een geslaagd bedrijfsfeest in 4 stappen

Een geslaagd bedrijfsfeest begint met een goede voorbereiding. Zonder kennis over jullie plannen, wensen en collega’s kunnen wij moeilijk verder borduren. In een vrijblijvend introductiegesprek nemen wij belangrijke aspecten door. Bijvoorbeeld de gewenste en ongewenste muziekgenres die de bedrijfsfeest DJ moet aanhouden. Ook bekijken wij de gemiddelde leeftijd van jullie collega’s en eventuele logo’s of bedrijfskleuren die wij moeten verwerken in de DJ Show. Na dit gesprek ontvangen jullie een heldere all-in offerte en een persoonlijk feestplan. 

Bonnema heeft een team van 3 ervaren allround DJ’s die op vele bedrijfsfeesten gedraaid hebben. Samen bespreken wij de doorgenomen punten voor jullie bedrijfsfeest. Op basis hiervan gaan wij kijken welke bedrijfsfeest DJ hier het beste bij past en matcht. Na dit gesprek ontvangen jullie ook de contactgegevens van de DJ zodat jullie hem persoonlijk kunnen benaderen en eventuele details door kunnen nemen. 

Zijn jullie akkoord met de offerte, en slaan wij samen de handen in één voor jullie bedrijfsfeest? Perfect! Dan kunnen wij aan de slag met de voorbereidingen. De DJ gaat de muziek voor het personeelsfeest voorbereiden en klaarzetten. Ondertussen nemen wij contact op met de feestlocatie om eventuele details nog even door te nemen. Kort voor het feest hebben wij nog even contact over eventuele wijzigingen. 

Nadat wij op de feestlocatie arriveren gaan wij beginnen met het opbouwen van de geboekte DJ Show. De bedrijfsfeest DJ settelt zich achter de draaitafels, de spots worden getest, de geluidsinstallatie wordt ingeschakeld, en dan kan het bedrijfsfeest beginnen! Tijdens het feest kunnen collega’s en relaties gemakkelijk verzoeknummers aanvragen bij de DJ via de verzoekkaartjes die wij vooraf door de zaal verspreiden!

Prijzen DJ Bedrijfsfeest ontvangen

Direct al onze shows, effecten en prijzen in jullie mailbox? Na het invullen van het onderstaande formulier bekijken jullie direct alles van Bonnema DJ Shows in onze digitale catalogus.

Een aansluitende DJ Show 

Bedrijfsfeest DJ

Het is en blijft een bedrijfsfeest. De huiskleuren en sfeer van jullie bedrijf mag dus zeker terugkomen tijdens het feest. Laat Bonnema nou net de mogelijkheden hebben om de show helemaal aan te laten sluiten aan jullie bedrijf. Bijvoorbeeld door de kleuren, het logo, of bepaalde details terug te laten komen.

Al onze DJ Shows bestaan uit losse elementen. Tijdens het bedrijfsfeest of personeelsfeest kunnen alle meubels ingesteld worden met jullie huiskleuren. Op die manier worden collega’s en reacties goed herinnert waar ze eigenlijk zijn; jullie bedrijfsfeest! 

Onze WHITE TV DJ Booth is een populair middel om logo’s, media en presentaties op weer te geven. Een intelligente computer kan verschillende systemen combineren. Deze kan bijvoorbeeld een LIVE presentatie geven van de foto’s die in onze Photo Booth wordt gemaakt, video’s van overdag tonen, een stemsysteem qua muziek draaien of wisselen tussen al deze opties.

Verzoekjes tijdens het bedrijfsfeest

Bij iedere DJ Show leveren wij standaard onze verzoekkaartjes. Collega’s en relaties kunnen op deze manier gemakkelijke verzoekjes indienen bij de DJ tijdens het bedrijfsfeest. Dit leuke extraatje biedt niet alleen een luisterend oor aan de gasten, het zorgt er ook voor dat de “afstand” tussen de DJ en het publiek kleiner wordt. Uiteindelijk wil natuurlijk iedereen een gezellige DJ en niet iemand die alleen naar zijn DJ set kijkt. De DJ kijkt tijdens het bedrijfsfeest of het ingediende verzoekje past bij de besproken genres en of het nummer geen risico vormt voor de dansvloer. Is dit niet het geval? dan zal de DJ de verzoekjes op een passend moment draaien!

De DJ draait jullie verzoeken

Welke muziek draait de DJ

De muziek die gedraaid zal worden op het personeelsfeest of bedrijfsfeest is afhankelijk van verschillende factoren. In eerste instantie hangt dit uiteraard af van jullie persoonlijke wensen. Jullie kennen de collega’s tenslotte het beste! 

De DJ’s van Bonnema zijn allemaal allround DJ’s. Maar wat houdt dit nou precies in? Een allround DJ kan simpel gezegd omgaan met alle verschillende muziekgenres. Van vroeger tot nu. Dit klinkt erg ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Door de jarenlange ervaren weten zij als geen ander wat de vloer nodig heeft om een goed feestje te organiseren, ongeacht de leeftijden en samenstelling.

Wel is het zo dat een DJ informatie nodig heeft over jullie bedrijfsfeest om zich goed voor te bereiden. Uiteraard speelt jullie wens hier een rol, maar ook de leeftijd van de gasten. Daarnaast is de samenstelling ook belangrijk. Een bedrijfsfeest met enkel en alleen collega’s vraag om een andere aanpak dan een bedrijfsfeest met relaties. Samen nemen wij vooraf alles uitgebreid door om een concreet feestplan samen te stellen waar de DJ zich op kan voortborduren. 

Bedrijfsfeest DJ

Personeelsfeest, zakelijke borrel, kerstborrel of ander event

DJ bedrijfsfeest

Zijn jullie niet opzoek naar een DJ voor jullie bedrijfsfeest maar wel voor een borrel, personeelsfeest of ander event? Bonnema DJ Shows heeft ook voor andere bedrijfsactiviteiten feestelijke oplossingen. Onze DJ Shows zijn bijvoorbeeld vaak te vinden voor kerstborrels, openingen van bedrijfspanden maar ook voor waanzinnige personeelsfeesten. Samen met jullie als organisatie kijken wij graag naar passende oplossingen. Een DJ Show wellicht teveel van het goeie? Ook een DJ met enkel een DJ meubel behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij denken graag mee aan jullie bedrijfsevenement!

Ervaringen met onze bedrijfsfeest DJ

Geweldige avond gehad, mede dankzij Huib Bonnema. Super service, goed geluid en een mooie lichtshow. Een aanrader voor iedereen die een feestje wilt bouwen!
De Barmhartige Sapraan
Bedrijfsfeest Amsterdam
Fijn en flexibel bedrijf met een goede en persoonlijke service. Stelt niet teleur!
Eva de Koeijer
Bedrijfsfeest Utrecht
Geweldige avond gehad, mede dankzij Huib Bonnema. Super service, goed geluid en een mooie lichtshow. Een aanrader voor iedereen die een feestje wilt bouwen!
Huibert
Bedrijfsfeest Heelsum