EEN DJ VOOR UW BEDRIJFSFEEST

Op zoek naar een DJ voor uw bedrijfsfeest? Met één van onze DJ Shows bent u verzekerd van een fantastische avond. Uw relaties en collega’s zullen gegarandeerd toegeven aan de dansvloer. De DJ neemt u mee naar de de gouden Disco jaren. Of liever toch naar de club van tegenwoordig? Door een voorafgaand gesprek zorgen wij dat de selectie van de DJ klaar staat met de juiste hits. Inspiratie op de avond zelf? Geen probleem! De DJ kan vrijwel ieder verzoekje direct draaien! Ideaal toch?

MET THEMAS WETEN WE WEL RAAD

Feesten tijdens een Mexican Fiesta met je amigo’s? lasso’s werpen met indianen en cowboys? Of toch liever oude herinneringen opschuiven tijdens een Disco party? Met thema’s weten wij wel raad. Onze shows zijn naar ieder thema aan te passen. Daarnaast weten onze DJ’s de thema’s muzikaal aan te laten sluiten.

AANBEVOLEN SHOWS VOOR BEDRIJFSFEESTEN

VRAGEN?

gesprek_tekst_contact_klein

ZAKELIJKE KLANTEN DIE U VOOR GINGEN

Wij hebben genoten van een fantastische avond. De DJ wist al de gasten te ontvangen op de dansvloer. Samen kunnen we zeggen dat we ons personeelsfeest op geen betere manier hadden kunnen afsluiten dan met een show van Bonnema.
Henk Hoekzema
Personeelsfeest