TROUWLOCATIES NOORD-HOLLAND

Willen jullie trouwen in de provincie Noord-Holland? Wij hebben de mooiste locaties alvast voor jullie op een rijtje gezet.

Wij van Bonnema DJ shows onderhouden al jarenlang met diverse trouwlocaties een intensief partnerschap en hebben ook al op vele locaties het dak eraf geblazen.
Op onderstaande trouwlocaties kan je de locatie, omschrijving en het contact bekijken. Als een van de trouwlocaties die wij presenteren bij jullie passen hopen wij een leuke samenwerking aan de gaan.

Uiteraard zijn alle DJ shows van Bonnema inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties, ook locaties die wij hier niet presenteren.

Hebben jullie nog vragen over de locaties, neem dan contact met ons op.

Conservatorium Amsterdam

Conservatorium Hotel Amsterdam

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Conservatorium Hotel in Amsterdam! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie.

Conservatorium Hotel Amsterdam

Van Baerlestraat 27
1071 AN, Amsterdam
info@conservatoriumhotel.com
http://www.conservatoriumhotel.com/
31205700000

Westerliefde Amsterdam

Westerliefde Amsterdam

Westerliefde Amsterdam is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Westerliefde Amsterdam

Klönneplein 4-6
1014 DD, Amsterdam
info@westerliefde.nl
http://www.westerliefde.nl/trouwen/
+31(0)20 6848496

Vork en Mes Hoofddorp

Vork en Mes Hoofddorp

Stel je voor … jullie huwelijk bij Vork en Mes in Hoofddorp, trouwen midden in de Haarlemmermeerse bossen. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Vork en Mes Hoofddorp

Paviljoenlaan 1
2131 LZ , Hoofddorp
info@jonathankarpathios.nl
http://www.vorkenmes.nl
023 557 2963

Elswout Bloemendaal

Orangerie Elswout Bloemendaal

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Orangerie Elswout Bloemendaal! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Orangerie Elswout Bloemendaal

Elswoutslaan 22
2051 AE, Overveen
info@orangerie-elswout.nl
http://www.orangerie-elswout.nl/home/
023 5242639

Olmenhorst Lisserbroek

Landgoed De Olmenhorst Lisserbroek

Landgoed De Olmenhorst Lisserbroek is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Landgoed De Olmenhorst Lisserbroek

Lisserweg 481
2165 AS, Lisserbroek
info@olmenhorst.nl
https://www.olmenhorst.nl/het-landgoed/welkom.html
0252 413165

Slot Assumburg Heemskerk

Slot Assumburg Heemskerk

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Slot Assumburg Heemskerk! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Slot Assumburg Heemskerk

Tolweg 9
1967 NG , Heemskerk
wit@kasteeltuinassumburg.nl
http://www.kasteeltuinassumburg.nl
0251 232 288

Grote Sint-Laurenskerk

Grote Sint-Laurenskerk

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Grote Sint-Laurenskerk worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Grote Sint-Laurenskerk

Koorstraat 2
1811 GP Alkmaar
info@grotekerk-alkmaar.nl
http://www.grotekerk-alkmaar.nl
072 548 99 99

The College Amsterdam

The College Hotel Amsterdam

The College Hotel Amsterdam is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

The College Hotel Amsterdam

Roelof Hartstraat 1
1071 VE , Amsterdam
info@thecollegehotel.com
http://thecollegehotel.com/events/trouwen/
31 (0) 20 571 15 11

Den Burg Hoofddorp

Restaurant den Burg Hoofddorp

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Den Burg in Hoofddorp biedt een prachtig restaurant waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Restaurant den Burg Hoofddorp

Rijnlanderweg 878
2132 ML, Hoofddorp
info@denburgh.nl
http://www.restaurantdenburgh.nl/
023 8885666

Zuiderkerk Amsterdam

Zuiderkerk Amsterdam

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Zuiderkerk Amsterdam! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Zuiderkerk Amsterdam

Zuiderkerkhof 72
1011 WB , Amsterdam
info@zuiderkerkamsterdam.nl
http://www.zuiderkerkamsterdam.nl/
+31 (0)20 308 03 99

The Upper Deck Naarden

The Upper Deck Naarden

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? The Upper Deck in Naarden biedt een prachtige zalen waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

The Upper Deck Naarden

IJsselmeerweg 100
1411 DL , Naarden
sales@theupperdeck.nl
http://www.theupperdeck.nl/
035 7515575

Groenendaal Heemstede

Landgoed Groenendaal Heemstede

Landgoed Groenendaal Heemstede is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Landgoed Groenendaal Heemstede

Groenendaal 3
2104 WP , Heemstede
info@landgoedgroenendaal.nl
http://www.landgoedgroenendaal.nl/
023 5281555

De Dylan Amsterdam

De Dylan Amsterdam

De Dylan Amsterdam Is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

De Dylan Amsterdam

Keizersgracht 384
1016 GB , Amsterdam
events@dylanamsterdam.com
https://www.dylanamsterdam.com
+31(0)20 530 2010

Villa westend Velserbroek

Villa westend Velserbroek

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Villa westend Velserbroek worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Villa westend Velserbroek

Westlaan 41
1991 AL, Velserbroek
info@villa-westend.nl
http://villa-westend.nl/
023 5381878

Koepelkerk Amsterdam

Koepelkerk Amsterdam

Koepelkerk in Amsterdam is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Koepelkerk Amsterdam

Kattengat 1
1012 SZ , Amsterdam
ebc.amsterdam@marriott.com
https://www.koepelkerk.com
31 (0)20 551 2060

Tijn Akersloot Zandvoort

Tijn Akersloot Zandvoort

Tijn Akersloot Zandvoort is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Tijn Akersloot Zandvoort

Boulevard Paulus Loot 1B
Zuiderstrand Zuidvoort
info@tijnakersloot.nl
http://www.tijnakersloot.nl/
023 571 25 47

Marquette Heemskerk

NH Chateau Marquette Heemskerk

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op NH Chateau Marquette Heemskerk worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

NH Chateau Marquette Heemskerk

Marquettelaan 34
1968 JT , Heemskerk
nhmarquette@nh-hotels.com
https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-zandvoort
0251 257 025

Muiderslot Muiden

Muiderslot Muiden

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Het Muiderslot in Muiden biedt een prachtig slot waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Muiderslot  Muiden

Muiderslot Herengracht 1
1398 AA , Muiden
info@muiderslot.nl
http://www.muiderslot.nl/
0294 256 262

Fletcher de Kalkovens Huizen

Fletcher de Kalkovens Huizen

Fletcher de Kalkovens Huizen is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

Fletcher de Kalkovens Huizen

Havenstraat 311
1271 GD , Huizen
info@hotelnautischkwartier.nl
http://www.dekalkovens.nl/
0347-750 465

Rosarium Amsterdam

Rosarium Amsterdam

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Rosarium in Amsterdam biedt een prachtige evenementenlocatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Rosarium Amsterdam

Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam
info@rosarium.net
http://www.rosarium.net
+31 (0)20 – 64 44 085

Orbit Amsterdam

Orbit Amsterdam

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Orbit Amsterdam! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Orbit Amsterdam

Scheldestraat 95
1078 GJ , Amsterdam
AMSTERDAM@RESTAURANTORBIT.NL
http://www.restaurantorbit.nl/
020 672 2922

Meijer aan zee Zandvoort

Paviljoen Meijer aan zee Zandvoort

Stel je voor… jullie huwelijk bij Paviljoen Meijer aan zee, trouwen op het strand, receptie op het terras en feesten in de feestzaal. Klinkt als een perfecte bruiloft. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Paviljoen Meijer aan zee Zandvoort

Strandafgang de Favauge paviljoen 16
2042 TV , Zandvoort
info@meijeraanzee.nl
http://www.meijeraanzee.nl/
023 5713310

Beach house Hoofddorp

Paviljoen Meijer aan zee Zanvoort

Stel je voor… jullie huwelijk bij Paviljoen Meijer aan zee, trouwen op het strand, receptie op het terras en feesten in de feestzaal. Klinkt als een perfecte bruiloft. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Papa’s beach house Hoofddorp

IJweg 961
2131 LV , Hoofddorp
receptie@claus.nl
https://papasbeachhouse.nl
023 564 26 20

Waterland Velsen-Zuid

Landgoed Waterland Velsen-Zuid

Landgoed Waterland Velsen-Zuid is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jullie favoriete locatie!

Landgoed Waterland Velsen-Zuid

Rijksweg 116
1981 LD, Velsen-Zuid
info@postverkadegroep.nl
http://www.landgoedwaterland.com/
023-5470496

NH Doelen Amsterdam

NH Doelen Amsterdam

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op NH Doelen Amsterdam worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Beachclub 5 Zandvoort

Paviljoen Meijer aan zee Zandvoort

Stel je voor… jullie huwelijk bij Paviljoen Meijer aan zee, trouwen op het strand, receptie op het terras en feesten in de feestzaal. Klinkt als een perfecte bruiloft. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Beachclub 5 Zandvoort

Strandafgang 5
2042 AA, Zandvoort
info@beachclub5.nl
https://beachclub5.nl
023 57 16 119

Fort Kijkduin Den Helder

Fort Kijkduin Den Helder

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Fort Kijkduin in Den Helder biedt een prachtige locatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Fort Kijkduin Den Helder

Admiraal Verhuellplein 1
1789 AX, Huisduinen
info@fortkijkduin.nl
http://www.fortkijkduin.nl/
0223 612 366

Theeschenkerij Velsen Zuid

Theeschenkerij Velsen Zuid

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Bij Theeschenkerij in Velsen Zuid worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Theeschenkerij Velsen Zuid

Velserbeek 3
1981 LA Velsen-Zuid
info@.theeschenkerij.nl
http://www.theeschenkerij.org
0255 514 244

Buiksloterkerk Amsterdam

Buiksloterkerk Amsterdam

Nog zoekende naar de perfecte trouwlocatie? Buiksloterkerk in Amsterdam biedt een prachtige kerk waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Buiksloterkerk Amsterdam

Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ , Stadsdeel Amsterdam-Noord
Info@Buiksloterkerk.NL
http://www.buiksloterkerk.nl/
020 6310473

Club Zand Castricum

Club Zand Castricum

Club Zand Castricumis nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Club Zand Castricum

Zeeweg 44-Strandvak 9
1901 NZ , Castricum
info@clubzand.nl
http://www.clubzand.com/
0251 658161

Indisch Huis Amsterdam

West Indisch Huis Amsterdam

West Indisch Huis Amsterdam Is een veelzijdige trouwlocatie voor zowel jullie ceremonie, receptie en uiteraard … Feest! Geniet optimaal van het trouwfeest in de sfeervolle feestzaal. Op deze locatie staan onze WHITE Basis en WHITE Medium DJ Show perfect!

West Indisch Huis Amsterdam

Herenmarkt 99
1013 EC, Amsterdam
info@taste.nl
http://www.hetwestindischhuis.nl/
020 6257528

Safari Club Zandvoort

Safari club Zandvoort

Safari club Zandvoort is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Safari Club Zandvoort

Strandafgang Paulus Loot 2
2042 AA , Zandvoort-Zuid
events@safarilodge.nl
http://www.safariclub.nl/
023-5712628

Duin & Kruidberg Santpoort

Landgoed duin & Kruidberg Santpoort

Landgoed duin & Kruidberg Santpoort is een uniek gelegen landgoed waar wij voor jullie een spetterend trouwfeest verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Landgoed duin & Kruidberg Santpoort

Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE, Santpoort
info@duin-kruidberg.nl
https://www.duin-kruidberg.nl/nl
+31 (0)23 – 512 18 00

Explore Lute Muiden

Explore Lute Muiden

Explore Lute Muiden is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Explore Lute Muiden

De Oude Molen 5
1184 VW, Amstelveen
info@luterestaurant.nl
http://www.lute.nu
020-4722462

Fletcher Hotel Heiloo

Fletcher Hotel Heiloo

Op een van de mooiste dagen van uw leven heeft u natuurlijk een perfecte trouwlocatie nodig. Op Fletcher Hotel Heiloo worden al talloze bruiloften gevierd. Wellicht de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Fletcher Hotel Heiloo

Kennemerstraatweg 425
1851 PD , Heiloo
info@fletcherhotelheiloo.nl
http://www.fletcherhotelheiloo.nl/
+31 (0)347 – 750 463

Het Arsenaal Naarden

Restaurant Het Arsenaal Naarden

Restaurant Het Arsenaal Naarden is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Restaurant Het Arsenaal Naarden

Kooltjesbuurt 1
1411 RZ , Naarden Vesting
info@arsenaalrestaurants.nl
https://www.arsenaalrestaurants.nl
035 6949148

Beachclub Overveen

Beachclub Bloomingdale Overveen

Stel je voor… jullie huwelijk bij Beachclub Bloomingdale Overveen, trouwen op het strand, receptie op het terras en feesten in de feestzaal. Klinkt als een perfecte bruiloft. Is dit niet helemaal wat jullie zoeken en hebben jullie zelf al een trouwlocatie voor ogen, dan is dat geen probleem en dan zorgen wij ervoor dat daar het dak eraf gaat.

Beachclub Bloomingdale Overveen

Zeeweg 94
2051 EC , Overveen
info@bloomingdalebeach.com
http://www.bloomingdaleaanzee.com/
023 5737580

Het Witte Huis Loosdrecht

Finley Het Witte Huis Loosdrecht

Een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie en een waanzinnig feest. Alles is mogelijk bij Finley Het Witte Huis Loosdrecht! Voor Bonnema is dit een bekende locatie en wij helpen jullie dan ook graag op weg om de perfecte show te selecteren voor deze locatie. 

Finley Het Witte Huis Loosdrecht

Nieuw-Loosdrechtsedijk 242
1231 LG , Loosdrecht
info@finley.nl
http://www.finley.nl/
035 5774040

Claus Hotel Hoofddorp

Claus Hotel & Event Center Hoofddorp

Claus Hotel & Event Center Hoofddorp is nou echt een typische locatie die wij “exclusief” noemen. Hier vindt je er geen tweede van! De sfeervolle feestzalen missen eigenlijk maar één ding; De perfecte DJ Show. Wij helpen jullie graag om de show te vinden die aansluit aan jullie ideeën en wensen. 

Claus Hotel & Event Center Hoofddorp

Bosweg 19
2131 LX, Hoofddorp
receptie@claus.nl
http://www.claus.nl/
023 5560055