Vind jullie perfecte bruiloft DJ!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar de perfecte bruiloft DJ voor jullie trouwfeest? Wij weten maar al te goed dat dit geen gemakkelijke klus is. Want hoe weet je nou zeker of de dansvloer gevuld wordt en ook gevuld blijft? Wie zorgt er voor dat de juiste muziek wordt gedraaid? Er staan honderden DJ’s al te popelen om op jullie trouwfeest te komen draaien. Maar welke past dan perfect bij jullie? Daarom hebben wij een lijst met 10 Bruiloft DJ Tips samen gesteld waardoor jullie de Bruiloft DJ kunnen vinden die perfect bij jullie past!

 

10 Bruiloft DJ Tips: Vind jullie perfecte bruiloft DJ.

1. Begin op tijd met zoeken naar jullie DJ.

2. Kijk of de DJ binnen jullie budget past.

3. Om een bruiloft DJ te huren kijk dan niet alleen in de buurt.

4. Kijk of de bruiloft DJ een hoop ervaring heeft.

5. Het is handig als de bruiloft DJ al vaker op de locatie is geweest.

6. Kies een allround DJ.

7. Check de recensies over de DJ.

8. Maak persoonlijk kennis met de bruiloft DJ.

9. Geef duidelijk jullie wensen aan de DJ door.

10. Heeft de bruiloft DJ een noodplan?

 

1. Begin op tijd met zoeken naar jullie DJ.

Dit is een belangrijkste Tip van een van de Bruiloft DJ Tips, jullie willen natuurlijk de perfecte bruiloft DJ maar dat is altijd even goed kijken welke DJ perfect bij jullie past. Als jullie er laat mee beginnen ben je misschien wel te laat. Een DJ heeft een drukke planning dus kijk of de datum die jullie in gedachten hebben bij zijn of haar planning past. In de zomer heeft een bruiloft DJ het meestal drukker dus trouwen jullie in de zomer reserveer dan snel een plek voor dat de planning al vol zit.

2. Kijk of de DJ binnen jullie budget past.

Vraag gelijk een offerte aan! Zo dat de kosten duidelijk op een rijtje staan. Op deze manier kan je goed kijken of de bruiloft DJ die jullie leuk vinden om te huren in jullie budget past. Past het niet ? geeft niet kijk dan veder er zijn nog genoeg andere bruiloft DJ’s.

 

3. Om een bruiloft DJ te huren kijk dan niet alleen in de buurt.

Je zult wel gelijk denken waarom dan? Een DJ uit de buurt kent toch juist al een beetje de muziek smaak van de omgeving ? Maar veel betrouwbare broekings kantoren werken landelijk. De DJ’s die daar mee samen werken komen uit het hele land. Kijk daarom voor een bruiloft DJ waar jullie een goede klik mee hebben en niet voor een DJ omdat die uit de buurt komt.

 

4. Kijk voor een bruiloft DJ die veel ervaring heeft.

Een DJ met ervaring is erg belangrijk! Hij moet er voor zorgen dat de dansvloer gevuld wordt en ook gevuld blijft. De bruiloft DJ moet de vloer compleet kunnen aan voelen en daar op kunnen inspelen. Wat voor optredens heeft de DJ gehad? Zijn die optredens te vergelijken met jullie trouw feest? Want een DJ die vaker op bruiloften optreed is wel aan te raden.

 

5. Het is handig als de bruiloft DJ al vaker op de locatie is geweest.

Kent de DJ de locatie van jullie trouwfeest al? dan kan dat heel handig zijn, want elke locatie is anders en de ene heeft een grotere ruimte, een hoog plafond of een echo in de ruimte. Als de DJ hier dan al is geweest kan hij zijn eigen ideeën er over inbrengen en betere inschattingen maken.

 

6. Kies een allround DJ.

Een allround DJ, wat is dat nou precies? Een bruiloft DJ zorgt voor avondvullende entertainment en draait de muziek op basis van de gasten en de besproken muziekgenres. Aangezien de gasten vaak verschillende muziekgenres leuk vinden moet een bruiloft DJ allround draaien. Dit betekend dat de DJ goed om kan gaan met uiteenlopende muziekgenres. Uit alle jaren en met verschillende tempo’s. Het is aan de DJ de taak om te zorgen voor een mooie mix.

daarnaast moet de bruiloft DJ ook de klik en feeling met de dansvloer hebben. Want deze moet natuurlijk gevuld worden en ook gevuld blijven!

 

7. check de recensies over de DJ.

Het is heel gemakkelijk om de recensies te bekijken, Lezen welke ervaringen andere mensen al met de DJ hebben gehad. Recensies kan je checken op hun website, op hun facebookpagina en opzoeken op google. Staan er allemaal goede recensies vaak is dat een goed teken! staan er slechte recensies bekijk hoe de DJ hiermee omgaat.

 

8. Maak persoonlijk kennis met de bruiloft DJ.

Dit is een belangrijk punt! Het is goed om te kijken of jullie een klik hebben en of de bruiloft DJ goed naar jullie wensen luistert en hij of zei deze nauwkeurig in kaart brengt. De belangrijke zaken die jullie met de DJ moeten doornemen zijn, Het programma, de gewenste en ongewenste muziek genres, exacte insteek en de leeftijden van de gasten.

 

9. Geef duidelijk jullie wensen aan de DJ door.

Jullie wensen zijn super belangrijk! zonder dat jullie jullie wensen niet hebben besproken en zonder dat deze niet goed uitgevoerd worden is het niet jullie persoonlijke feest. Met jullie wensen denk dan aan: de gewenste en ongewenste muziek genres, de manier van presenteren, vinden jullie het leuk als de DJ door zijn microfoon praat of vinden jullie dat juist helemaal niks? Hoe willen jullie de show? willen jullie met prachtige licht effecten of met rook machines noem het maar op!

 

10. heeft de bruiloft DJ een noodplan?

Wat als de DJ ineens ziek is of een andere reden heeft dat die niet kan? Heeft die dan een reserve DJ die ook van jullie wensen afweet? of Moeten jullie zelf zorgen voor een reserve DJ? Dit zijn handige punten om even met de bruiloft DJ te bespreken.

 

Dit was onze Top 10 Bruiloft DJ Tips.

Wij hopen dat jullie voldoende informatie met onze lijst van 10 Bruiloft DJ Tips hebben gekregen! Wij bij Bonnema, zijn al 8 jaar actief, mede door dit zijn wij al op veel locaties geweest en weten wij precies wat er voor nodig is om een top DJ Show neer te zetten! Deze Bruiloft DJ Tips kunnen jullie gebruiken bij het zoeken voor jullie perfecte Bruiloft DJ.