DJ VOOR UW PERSONEELSFEEST

Een DJ voor uw personeelsfeest boeken? Spring van de werkvloer naar de dansvloer. Met je collega’s even uit de ‘work-setting’. Een personeelsfeest zorgt niet enkel voor een fantastische avond. Het is ook nog eens goed voor de teamsfeer en productiviteit op de werkvloer. De DJ Shows van Bonnema zorgen ieder jaar voor geweldige personeelsfeesten. Of u nu een feest organiseert voor 50 of 1000 werknemers, wij hebben alle ingrediënten in huis om voor ieder aantal en verschillende events een groot spektakel te maken.

MET THEMAS WETEN WE WEL RAAD

Feesten tijdens een Mexican Fiesta met je amigo’s? lasso’s werpen met indianen en cowboys? Of toch liever oude herinneringen opschuiven tijdens een Disco party? Met thema’s weten wij wel raad. Onze shows zijn naar ieder thema aan te passen. Daarnaast weten onze DJ’s de thema’s muzikaal aan te laten sluiten.

AANBEVOLEN SHOWS VOOR BEDRIJFSFEESTEN

VRAGEN?

gesprek_tekst_contact_klein

ZAKELIJKE KLANTEN DIE U VOOR GINGEN

Wij hebben genoten van een fantastische avond. De DJ wist al de gasten te ontvangen op de dansvloer. Samen kunnen we zeggen dat we ons personeelsfeest op geen betere manier hadden kunnen afsluiten dan met een show van Bonnema.
Henk Hoekzema
Personeelsfeest