DJ Show WHITE +

De WHITE + DJ Show is een fantastisch voorbeeld van een unieke en all-in DJ show die voor werkelijk elke gelegenheid geschikt is. De strakke witte LED meubels en DJ booth geven uw feest en locatie de perfecte tint. 

De bewegende lichteffecten zorgen voor een spectaculaire lichtshow, die samen met de LED zuilen zelfs binnen no-time aangepast kunnen worden met duizenden verschillende kleuren. Op die manier is de show gemakkelijk te personaliseren en aan te passen aan u persoonlijk, het thema of uw bedrijfskleuren. Daarnaast kan u uw eigen unieke banner laten spannen in de DJ booth, door ons ontworpen.

Naast het verwennen van het oog willen we uiteraard ook het oor een unieke belevenis geven. Al onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en weten als geen ander uw gasten toe te laten geven aan de dansvloer. Door het uitlezen van de vloer voelen ze exact aan wat er in de zaal leeft en wat er word verwacht. In samenwerking met één van de beste geluidsinstallaties op de markt was een live optreden nog nooit zo dichtbij!

Klanten vertellen

“Het was meer dan perfect”

WHITE+ DJ Show op een rij!

Meer weten? Klik op de blokken voor een uitgebreid overzicht!

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

De twee lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. Daarnaast komt de locatie nog beter tot zijn recht. De lichteffecten werken samen met de LED meubels en reageren op de muziek. Hierdoor is het plaatje compleet!

Standaard leveren wij bij iedere show een rookmachine mee. Deze accentueert de lichtshow dubbel zo erg! Hierdoor worden er prachtige lichtstralen op de dansvloer zichtbaar. Daarnaast rekenen wij voor bijvoorbeeld LED vloer spots ook geen extra kosten. Een show moet namelijk wel compleet worden, vind u ook niet?

Deze DJ Show word geleverd met een professionele geluidsinstallatie. Uiteraard van de beste kwaliteit. Wij zorgen dat de installatie voldoende capaciteiten heeft om de aantal verwachte gasten te kunnen voorzien van een heerlijke geluid.

Uiteraard zitten de kosten voor het transport, bouwen en breken bij de prijs inbegrepen.

Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en heldere afspraken. Naast dat wij altijd bereikbaar zijn kunt u ook gemakkelijk uw eigen boeking en de gemaakte afspraken inzien. Via onze website kan u gemakkelijk inloggen. Hier kan u alle gemaakte afspraken overzichtelijk bekijken, verzoekjes toevoegen en acts of toespraken opgeven. Daarnaast heeft u ook helder inzicht in de contactgegevens van uw vaste contactpersoon, DJ’s en overige entertainers!

Maak een afspraak met ons!

Bent u geïnteresseerd in één van onze DJ Shows? In een persoonlijk gesprek bij u in de buurt bekijken we graag met u de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij al uw vragen direct beantwoorden. Na het gesprek gaat u terug huiswaarts met een passend voorstel om alles nog eens rustig te overdenken. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Vragen?

gesprek_tekst_contact_klein