DJ Show WHITE medium

Soms vraagt de locatie om net even iets meer, is uw gastenlijst net wat groter of misschien houdt u simpelweg gewoon van wat aanvulling. In die gevallen voldoet de WHITE medium DJ Show zeker aan uw wensen. Door de 4 LED zuilen wordt de show verbreed en geeft het de ruimte voor een nog spectaculairdere lichtshow. 

De 2 grotere LED zuilen zorgen ervoor dat bij grotere locaties de sfeer achterin de zaal ook goed is te beleven aangezien deze meer boven uw gasten uit zal komen. Alle bewegende lichteffecten werken samen, ook met de LED zuilen. Hierdoor wordt er een fantastische lichtshow gecreëerd. In combinatie met de standaar meegeleverde rookmachine zullen de lichtstralen door de gehele zaal zichtbaar zijn. Enorm verbluffend!

Klanten vertellen

“Werkelijk een sprookje”

WHITE medium DJ Show op een rij!

Meer weten? Klik op de blokken voor een uitgebreid overzicht!

Onze DJ’s zijn ervaren, professioneel en uiteraard gespecialiseerd in hun vak. Alle DJ’s worden intern opgeleid zodat ze stuk voor stuk de vloer op uw event gegarandeerd vullen. Gedurende de show voelen ze exact aan wat er op de vloer leeft. Hierop kunnen ze goed reageren op wat de gasten wel en niet willen horen!

Onze LED meubels zijn een waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen direct worden gecreëerd. Hierdoor is het gemakkelijk om uw lievelingskleuren of bedrijfskleuren te presenteren. Samen met de bewegende lichteffecten geeft het een oogverblindend effect.

De vier lichteffecten op de zuilen zorgen voor een fantastische lichtshow. Doordat deze horizontaal en verticaal bewegen word er een werkelijke dansvloer gecreëerd. Daarnaast komt de locatie nog beter tot zijn recht. De lichteffecten werken samen met de LED meubels en reageren op de muziek. Hierdoor is het plaatje compleet!

Standaard leveren wij bij iedere show een rookmachine mee. Deze accentueert de lichtshow dubbel zo erg! Hierdoor worden er prachtige lichtstralen op de dansvloer zichtbaar. Daarnaast rekenen wij voor bijvoorbeeld LED vloer spots ook geen extra kosten. Een show moet namelijk wel compleet worden, vind u ook niet?

Deze DJ Show word geleverd met een professionele geluidsinstallatie. Uiteraard van de beste kwaliteit. Wij zorgen dat de installatie voldoende capaciteiten heeft om de aantal verwachte gasten te kunnen voorzien van een heerlijke geluid.

Uiteraard zitten de kosten voor het transport, bouwen en breken bij de prijs inbegrepen.

Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en heldere afspraken. Naast dat wij altijd bereikbaar zijn kunt u ook gemakkelijk uw eigen boeking en de gemaakte afspraken inzien. Via onze website kan u gemakkelijk inloggen. Hier kan u alle gemaakte afspraken overzichtelijk bekijken, verzoekjes toevoegen en acts of toespraken opgeven. Daarnaast heeft u ook helder inzicht in de contactgegevens van uw vaste contactpersoon, DJ’s en overige entertainers!

Maak een afspraak met ons!

Bent u geïnteresseerd in één van onze DJ Shows? In een persoonlijk gesprek bij u in de buurt bekijken we graag met u de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij al uw vragen direct beantwoorden. Na het gesprek gaat u terug huiswaarts met een passend voorstel om alles nog eens rustig te overdenken. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Vragen?

gesprek_tekst_contact_klein